
آموزش تغییر نام دامنه در وردپرس
دامنه یا دامین سایت یکی از مهم ترین و اصلی ترین عواملی است که می تواند در محبوبیت هر وب سایتی موثر واقع شود و به همین دلیل تاکید بر این است تا با استفاده از روش های منطقی و اصولی که تعریف شده است، اقدام به انتخاب نام دامنه مناسب کنید. اما گاها ممکن است بنابر دلیل عجله یا برخی دلائل شخصی نتوانیم این اصول را در انتخاب نام دامنه مناسب پیاده کنیم. در نهایت این گونه به شیوه نادرستی نام دامین کسب و کار خود را انتخاب می کنیم که شاید بقدری سخت و دشوار باشد که هیچ کاربری موفق به حفظ آن نشود و در تایپ دامنه چه به زبان فارسی و چه به زبان انگلیسی دچار برخی مشکلات شود. به همین دلیل شما باید دامنه خود را در اولین قدم تغییر دهید.
راه حل چیست؟
با این وجود ما قصد داریم در ادامه این مطلب از پارس پک شما را با روش اصولی و صحیح تغییر نام دامنه در وردپرس آشنا سازیم تا به راحت ترین شیوه ممکن، اقدام به تغییر نام دامنه نمائید که توصیه می شود ابتدا از تمام وب سایت خود در مرحله اول، فایل بک آپ تهیه کنید. همراه ما باشید.
مراحل تغییر نام دامنه در ورپرس
در ادامه این مقاله نحوه تغییر نام دامین در وردپرس را به ترتیب توضیح میدهیم
1- تغییر URL در وردپرس
اولین کاری که شما باید انجام دهید این است که بصورت فیزیکی نام دامنه یا URL را در وردپرس تغییر دهید. با این حال، اگر شما قصد تغییر نام دامنه از وردپرس را دارید، باید توجه داشته باشید که در این مرحله وب سایت شما از دسترس خارج خواهد شد تا زمانیکه بقیه مراحل ذیل را انجام دهید. برای شروع در محیط وردپرس خود لاگین شوید و از بخش تنظیمات وارد " تنظیمات عمومی" شوید.
آموزش تغییر نام دامین در وردپرس
این صفحه حاوی تنظیمات جهانی وب سایت وردپرسی شما می باشد که ما تنها با دو بخش آن یعنی " نشانی وردپرس (URL) " و " نشانی سایت (URL) " کار داریم. برای تغییر URL، کافیست آدرس جدید را در هر دو قسمت وارد کنید و سپس بر روی " ذخیره " کلیک کنید. همان گونه که گفتیم، بعد از اعمال تغییرات وب سایت شما بصورت موقت غیرقابل دسترس خواهد بود.
آموزش تغییر آدرس سایت در وردپرس
2- ویرایش فایل wp-config.php
قبل از اینکه مجددا به وب سایت خود دسترسی پیدا کنید، لازم است فایل wp-config.php خود را بروز کنید تا تغییراتی که ایجاد کرده اید اعمال شوند. به همین دلیل است که گفته می شود که قبل از این پروسس فایل بک آپ را تهیه نمائید. از این رو FileZilla را باز کنید و با وارد کردن مشخصات خود، اعم از هاست، یوزرنیم، پسورد و پورت وارد شوید و سپس بر روی باکس آبی Quickconnect کلیک کنید.
نرم افزار Filezila برای وردپرس
اینک شما دو لیست پوشه را مشاهده خواهید کرد. مواردی که در سمت راست قرار دارند، مهم ترین هستند چرا که بر روی سرور شما قرار دارند. با این حال ابتدا باید پوشه اصلی وب سایت خود را پیدا کنید که اغلب به نام " www " یا " public_html " می باشد که در صورت عدم مشاهده این دو نام، پوشه ای که به اسم وب سایت شما ساخته شده است را انتخاب کنید. سپس wp-config.php را در پوشه جستجو کنید.
تغییر دادن نام دومین در wordpress
و بعد از آن در ویندوز به این شکل
فایل wp-config وردپرس
و در mac os به این شکل
wp-config.php وردپرس
بعد از پیدا کردن فایل مورد نظر، بر روی آن کلیک راست کنید و گزینه View/Edit را انتخاب نمائید. اینک شما باید دو خط زیر را به این فایل اضافه کنید :
define('WP_HOME','http://example.com'); define('WP_SITEURL','http://example.com');
از این رو شما باید URL جدید وب سایت خود را نیز تغییر دهید و بعد از ثبت تغییرات در این بخش و آپلود کردن نسخه جدید فایل بر روی سرور، می توانید به سایت خود دسترسی پیدا کنید و دامنه شما با موفقیت تغییر خواهد یافت. با این کار شما با موفقیت به پایان نرسیده است.
3- راه اندازی ریدایرکت دائمی و مطلع کردن سرچ انجین
این مرحله آخرین مرحله ای است که باید آنرا برای تغییرات نهایی انجام دهید. همان گونه که می دانید صفحات زیادی در وب سایت قبلی خود ثبت کرده اید که شاید فکر کنید تمام آنها از بین خواهند رفت. اما این گونه نیست و شما می توانید تمام آنها را به دامنه جدید خود منتقل کنید.
برای این کار باید یکبار دیگر از طریق FTP به سایت خود دسترسی پیدا کنید و فایل " .htaccess " را جستجو کنید که این یکی دیگر از پرونده های پیکربندی وردپرس است که توصیه می شود قبل از اعمال تغییرات، توصیه می شود یک فایل بک آپ تهیه کنید. بعد از تهیه فایل پشتیبان، کد زیر را دنبال کنید ؛
#Options +FollowSymLinks RewriteEngine on RewriteRule ^(.*)$ http://www.example.COM/$1 [R=301,L]
اینک تمام اقداماتی که باید انجام میدادید را به پایان رساندید و می توانید بخش های مختلف وب سایت خود را در دامنه جدید مشاهده کنید. همچنین دقت کنید که آدرس نقشه سایت وردپرس رو هم به گوگل با دامنه جدید در Google search console ثبت نمائید.