
خطاهای متداول وردپرس | بخش پنجم: خطاهای فایل در وردپرس
در این مقاله میخوانید
وردپرس بهعنوان یکی از سامانههای مدیریت محتوا خطاهایی دارد. برخی از این خطاها، به فایل مربوط هستند که در این مقاله از بلاگ پارس پک، قصد داریم این خطاها را بررسی کنیم و نحوه رفع آنها را توضیح دهیم.
خطاهای فایل در وردپرس
نصب پلاگینها و تمها و انتشار پستها و ساخت صفحهها روی وبسایت، فایلهای زیادی در وردپرس ایجاد میکند. خطاهای مربوط به این فایلها میتوانند موجب ازبینرفتن محتواها شوند. درادامه، به خطاهای فایل در وردپرس اشاره میکنیم.
۱. Destination Folder Already Exists
زمانیکه تم یا پلاگین جدیدی را در وبسایت وردپرسی خود نصب میکنید، پوشهای در سرور ایجاد میشود که مکان ذخیره فایلهای مرتبط به آن است. درصورتیکه قصد دارید پلاگین یا تمی را اضافه کنید و از قبل پوشهای با همان نام وجود داشته باشد، با خطای Destination Folder Already Exists مواجه میشوید.
در ابتدا، باید ببینید که آیا پلاگین یا تم مدنظرتان از قبل روی وردپرس نصب شده است یا خیر. درصورتیکه آن تم یا پلاگین از قبل در وردپرس شما نصب نشده بود و با این خطا مواجه شدید، باید ازطریق FTP به سرور دسترسی پیدا کنید و به پوشه wp-content بروید.
در مرحله بعد، پوشههای موجود در wp-content را بررسی کنید. در اینجا، باید پوشهای با همان نام پوشه مدنظر وجود داشته باشد. بعد از یافتن پوشه، آن را حذف کنید و دوباره فرایند نصب پلاگین یا تم دلخواهتان را از سر بگیرید.
معرفی خطاهای ۴۰۰ و ۵۰۰ وردپرس و نحوه رفع آنها را در مقاله زیر بخوانید.
۲. WordPress Theme Stylesheet Is Missing
CSS یکی از زبانهای برنامهنویسی است که با استفاده از آن میتوانید سبک وبسایت خود را تعیین کنید. تمامی مؤلفههای مربوط به ظاهر و جذابیت مانند فونتها و رنگها و دیگر عناصر به همین زبان و سبک وبسایت بستگی دارند.
زمانیکه پای تمهای وردپرس بهمیان میآید، تمام CSSهای لازم مربوط به آنها در فایلی به نام Stylesheet وجود دارند. اگر Stylesheet تم شما وجود نداشته باشد، وبسایت بهدرستی بارگیری نخواهد شد و با خطایی با عنوان Broken Themes مواجه خواهید شد. این خطا بهاحتمال زیاد به دو دلیل بهوجود میآید: ۱. ممکن است بهدلیل آپلودنشدن Stylesheet تم در سرور باشد؛ ۲. ممکن است نام آن نادرست باشد.
در هر دو صورت، نمیتوان Stylesheet تم را پیدا کرد؛ بههمیندلیل، خطا بهوجود میآید. برای رفع این خطا، ابتدا ازطریق FTP وارد سرور شوید و به سابدایرکتوری (Subdirectory) تم خود بروید. در مرحله بعد، بهدنبال Stylesheet تم خود بگردید.
درصورتیکه Stylesheet تم مدنظر وجود نداشت، آن را از فایلهای موجود بازیابی و در سرور خود آپلود کنید. در انتها نیز، مطمئن شوید که نام فایل style.css است و در پوشه درستی ذخیره شده است.

آموزش رفع خطاهای فایل در وردپرس
۳. Pluggable.php File Errors
فایل pluggable.php وبسایت وردپرستان به کاربرها و پلاگینها و تمها امکان میدهد تا Core Functionalities وبسایت را نادیده بگیرند. اگر کدگذاری پلاگین یا تم مدنظر بهدرستی انجام نشده باشد، بهاحتمال زیاد با فایل pluggable.php تداخل پیدا میکند.
این خطا بهعنوان خطای PHP شناخته میشود و در داشبورد پنل وردپرستان که به فایل pluggable.php اشاره میکند، نمایش داده خواهد شد. البته توجه کنید که دلیل اصلی خطا خود pluggable.php نیست و میتوان دلیل آن را در wp-config.php یا functions.php جستوجو کرد.
باید مکان اصلی کدها را بیابید که باعث شده است با فایل تداخل پیدا کند. در مرحله بعد، به فایل مدنظر بروید و مشکل آن را رفع کنید؛ مشکلی که معمولاً شامل فاصله، خطوط خالی و… میشود.
۴. WordPress Files Are Corrupt
همانطورکه ممکن است در دیتابیس وبسایت مشکلی بهوجود بیاید، در فایلهای آن نیز مشکلاتی ایجاد میشوند. این خطاها باعث میشوند که فایلها دردسترس نباشند و مشکلات بزرگتری بهوجود میآورند.
این فایلها ممکن است بهدلیل خرابی سرور و نادرستبودن مجوز فایلها یا خطای نسخه PHP با مشکل مواجه شده باشند. بهترین راهحل برای رفع این خطا، بازیابی بکاپ وبسایت است. شما میتوانید این کار را در مدتزمان کوتاهی انجام دهید.
برای آشنایی با خطاهای مربوط به سرور وردپرس و نحوه رفع آنها میتوانید مقاله زیر را بخوانید.
جمعبندی
در این مقاله از بلاگ پارس پک، خطاهای فایل در وردپرس را معرفی کردیم و نحوه رفع هرکدام از آنها را برایتان شرح دادیم. با استفاده از روشهای گفتهشده، میتوانید بهراحتی خطای بهوجودآمده را در سریعترین زمان ممکن برطرف کنید.
سؤالات متداول
۱. خطاهای فایل وردپرس چیست؟
پلاگینها، تمها و… هرکدام فایلهایی دارند. درصورتیکه مشکلی برای این فایلها بهوجود بیاید، وبسایت با اختلال مواجه میشود. به این خطاها، خطاهای فایل در وردپرس میگویند.
۲. آیا خطاهای فایل وردپرس مهم هستند؟
بله، بهتر است تمامی خطاهای مربوط به وردپرس را جدی بگیرید و برای رفع آن اقدام کنید.
۳. آیا خطاهای فایل وردپرس روی سئو وبسایت تأثیر منفی میگذارد؟
خطاهای فایل در وردپرس بهصورت مستقیم و غیرمستقیم میتوانند روی رتبه صفحات شما در نتایج گوگل تأثیرگذار باشند.