سرور مجازی لینوکس چیست؟

سرور مجازی لینوکس چیست؟ معرفی ۹ ویژگی مهم VPS لینوکس

سرور مجازی لینوکس چیست؟ یکی از سرویس‌های پرکاربرد برای کاربردهای مختلف اعم از میزبانی وب‌سایت، فعالیت در بازارهای مالی بین‌المللی مثل فارکس و رمز ارزها، تست و اجرای برنامه‌ها و موارد دیگر VPS لینوکس است. یکی از دغدغه‌های صاحبان وب‌سایت‌هایی با ترافیک زیاد پیدا‌کردن سرور مجازی مناسب است. حرفه‌ای‌های دنیای کسب‌وکارهای آنلاین به این افراد سرور مجازی لینوکس را پیشنهاد می‌دهند. حال ممکن است برایتان این سؤال مطرح شود که سرور مجازی لینوکس چیست؟

در این مقاله از بلاگ پارس پک، به‌طورمفصل درباره سرور مجازی لینوکس صحبت خواهیم کرد. اگر شما نیز به‌دنبال آشنایی بیشتر با این سرور مجازی هستید، توصیه می‌کنیم خواندن این مطلب را از دست ندهید.

سرور مجازی لینوکس چیست؟

سرور مجازی لینوکس به‌عنوان VPS روی سیستم‌عامل ویژه خودش، یعنی لینوکس، اجرا می‌شود. میزبانی سرور مجازی روی یک سرور فیزیکی است؛ از‌این‌رو، به‌راحتی در کامپیوتر میزبان اجرا می‌شود. ناگفته نماند امکان مدیریت کاملاً مستقل آن نیز فراهم است و کامپیوتر هم می‌تواند چند سرور مجازی را اجرا کند‌. 

خرید سرور مجازی

ویژگی‌ های سرور مجازی لینوکس چیست؟

برای پاسخ به پرسش «سرور مجازی لینوکس چیست؟»، ابتدا باید به‌سراغ ویژگی‌های این سرور برویم. اگر قصد دارید سرور مجازی لینوکس تهیه کنید، به ویژگی‌های زیر دقت کنید:

۱. با ثبات‌ بودن

در برخی از سرورها نیاز به راه‌اندازی مجدد دوره‌ای وجود دارد. همین موضوع بر وقت مدیر و کاربر و عملکرد کلی وب‌سایت تأثیر منفی می‌گذارد؛ اما با وجود سرور مجازی لینوکسی، به راه‌اندازی مجدد دوره‌ای نیازی نخواهد بود. 

گفتنی است این موضوع به تنظیم دقیق سیستم‌های لینوکس مربوط می‌شود. درصورتی‌که تنظیمات اولیه آن بدون مشکل و با دقت انجام شود، به راه‌اندازی مجدد دوره‌ای نیازی نخواهید داشت. سرور مجازی لینوکس زمانی دچار مشکل می‌شود که خرابی گسترده‌ای در بخش سخت‌افزار رخ دهد یا سیستم شما خاموش شود؛ در‌غیر‌این‌صورت، به بهترین شکل ممکن کار خواهد کرد.

۲. بهره‌وری فراوان

برای مدیران وب‌سایت‌های بزرگ با ترافیک فراوان، مسئله بهره‌وری اهمیت زیادی دارد. زمانی‌که از سرور مجازی لینوکس در شبکه یا سرورهای مختلف استفاده می‌شود، همچنان بهترین کارایی و عملکرد را از خود نشان می‌دهد. این بهترین ویژگی سرور مجازی لینوکس محسوب می‌شود و امکان مدیریت تعداد زیادی از کاربران و اتصالات موازی را به‌خوبی فراهم می‌کند.

۳. امنیت کم‌ نظیر

قطعاً به‌عنوان مدیر وب‌سایت امنیت داده‌های شما و کاربرانتان اهمیت زیادی دارد. در بحث امنیت، سرور مجازی لینوکس رتبه اول را ازآنِ خود کرده است. برخورداری از فایروال‌های بسیار قدرتمند و سیستم‌های دسترسی همه‌کاره مانع از دسترسی دیگران و هکرها به پرونده‌های شما می‌شوند.

کار هکرها این است که بتوانند هر‌چیزی را هک کنند و هک چیزهای سخت نیز برایشان امتیاز و افتخار محسوب می‌شود؛ به‌همین‌دلیل، فقط به امنیت زیاد این سرور اکتفا نکنید و برای آسودگی خیال خود نکات زیر را رعایت کنید‌:

  • هرگز به‌عنوان کاربر روت وارد سرور نشوید.
  • هک پورت SSH برای هکرها راحت است. وقتی آن را تغییر دهید، مانع از دسترسی آن‌ها می‌شوید.
  • همیشه نرم‌افزارهای سرور مجازی لینوکس خود را به‌روز نگه دارید و فرایند به‌روزرسانی را به‌تعویق نیندازید.
  • هر‌چه سریع‌تر برای غیرفعال‌کردن پورت‌های باز شبکه اقدام کنید.
  • دیسک‌های خود را پارتیشن‌بندی کنید.
  • از آنتی‌ویروس‌های قوی و ترجیحاً پولی استفاده کنید.

۴. قابلیت شبکه‌ سازی

قابلیت شبکه‌سازی در سرور مجازی لینوکس چیست؟ شبکه‌سازی در سرور مجازی لینوکس باعث می‌شود این سرور هم‌زمان برای برنامه‌های مختلف تنظیم شود. شایان ذکر است که قابلیت شبکه‌سازی از ایمنی کافی نیز برخوردار است.

۵. انعطاف‌ پذیری

یکی از ویژگی‌های مهم سرور مجازی لینوکس، انعطاف‌پذیری چشمگیر آن است. سرور مجازی لینوکس سروری متن‌باز است. بدین‌ترتیب، کد اصلی می‌تواند دراختیار کاربران قرار بگیرد. این ویژگی امکان تغییر کد اصلی طبق نیاز کسب‌وکارها و استفاده از آن را برای کاربران سرور مجازی لینوکس فراهم می‌کند. انعطاف‌پذیری برای مدیران وب‌سایت‌هایی با ترافیک فراوان اهمیت زیادی دارد.

خرید سرور مجازی لینوکس

معرفی VPS لینوکس

۶. پشتیبانی فنی عالی

در سیستم‌عامل لینوکس، انجمنی عمومی وجود دارد که در آن، کاربران می‌توانند سؤالات و مشکلات خود را مطرح کنند و به جواب نیز برسند. همین ویژگی منبع‌باز‌بودن باعث شده است تا برنامه‌نویسان حرفه‌ای کد منبع لینوکس را بازبینی کنند. به‌همین‌دلیل، بازدهی این سرور مجازی همیشه در حال افزایش است.

ناگفته نماند از‌نظر برخی از متخصصان، این نوع پشتیبانی در‌کنار مزایایش، معایبی هم دارد. پس بهتر است از شرکت ارائه‌دهنده هاست خود درخواست پشتیبانی کنید. از‌این‌رو، شرکتی را برای تهیه سرور مجازی لینوکس انتخاب کنید که تیم پشتیبانی‌اش ۲۴‌ساعته فعال است.

۷. دسترسی از راه دور

برای وب‌سایت‌هایی با ترافیک بسیار زیاد، دسترسی از راه دور سرور مجازی می‌تواند بهترین ویژگی آن محسوب شود. سیستم‌عامل لینوکس از ویژگی ریموت دسکتاپ برخوردار است؛ بدین‌ترتیب که کارهای مدیریتی این سیستم‌عامل به‌شکل خط فرمان انجام می‌شوند. این ویژگی با کمک قابلیت SSH کمک می‌کند تا از راه دور بتوانید به سرور مجازی لینوکس خود متصل شوید. SSH پروتکل ارتباطی بسیار امن بر‌پایه TPC/IP است که بین سرویس‌دهنده و سرویس‌گیرنده قرار می‌گیرد و داده‌های بین کلاینت و سرور را رمزگذاری می‌کند. همین موضوع از افشای اطلاعات در طول مسیر جلوگیری خواهد کرد.

۸. به‌ روزرسانی‌ های خودکار

به‌روزرسانی‌های سرور مجازی لینوکس به‌صورت خودکار و بدون نیاز به خروج از حساب کاربری یا ریست‌کردن انجام می‌شوند. فقط در مواقع بسیار خاصی نیاز است که برای به‌روزرسانی ریست کنید یا از حساب کاربری‌تان خارج شوید. سرور مجازی لینوکس بدون خرابی می‌تواند برای مدت‌ طولانی وظایف خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهد.

۹. کنترل پنل

سرور مجازی لینوکسی به‌دلیل پایداری بسیار زیاد در‌مقایسه‌با سایر سیستم‌عامل‌ها، توانسته است بین کاربران و مدیران وب‌سایت‌های مهم به محبوبیت برسد. همان‌طورکه گفتیم، کار‌کردن با سرور مجازی لینوکسی در خط فرمان انجام می‌شود؛ اما این نشان‌دهنده محدودیت نیست؛ زیرا می‌توانید کنترل پنل مدیریتی برای خود نصب کنید. بدین‌ترتیب، بدون اینکه نیاز به نوشتن کدهای لینوکسی باشد، با صفحه‌ای گرافیکی و به‌کمک مرورگر خود می‌توانید آن را مدیریت کنید.

برای آشنایی با سرور مجازی، ویژگی‌ها، مزیت‌ها، معایب و معیارهای انتخاب VPS باکیفیت می‌توانید مقاله زیر را بخوانید.

سرور مجازی چیست؟

کاربردهای سرور مجازی لینوکس چیست؟

از سرور مجازی لینوکس در زمینه‌های مختلفی استفاده می‌شود. درادامه مقاله، به برخی از کاربردهای سرور مجازی لینوکس اشاره خواهیم کرد.

۱. سرور گیم

صنعت گیمینگ به‌شدت در حال گسترش و محبوب‌تر‌شدن است. اگر مستقیم یا غیرمستقیم در این زمینه فعالیت می‌کنید، می‌توانید از سرور مجازی لینوکس استفاده کنید. این سرور امکان انجام بازی‌های سنگین مانند World of Warcraft و Minecraft را فراهم می‌کند.

۲. ارتباط آنلاین با دیگران

برقراری ارتباط آنلاین با افراد دلخواهتان ازطریق سرور مجازی لینوکس امکان‌پذیر است. با میزبانی سرویس VoIp می‌توانید روی سرور مجازی لینوکس برقراری ارتباط را ممکن کنید.

۳. تهیه بکاپ به‌ صورت حرفه‌ای

تهیه نسخه پشتیبان برای وب‌سایت می‌تواند سخت و دردسرساز باشد؛ به‌خصوص اینکه باید بکاپ‌گیری را منظم انجام دهید. برای تهیه مداوم نسخه پشتیبان به سروری برای ذخیره داده‌ها نیاز دارید. با سرور مجازی لینوکس می‌توانید به پشتیبان‌گیری از داده‌های خود سرعت ببخشید و مطمئن شوید که داده‌های شما در امنیت کامل هستند.

۴. میزبانی وب‌ سایت

اگر می‌خواهید بدانید که یکی از کاربردهای مهم سرور مجازی لینوکس چیست، جواب ما به شما میزبانی‌کردن وب است. سرور اشتراکی برای وب‌سایت‌های کوچک با کاربران محدود و سرور مجازی لینوکس برای وب‌سایت‌های بزرگ با کاربران فراوان مناسب است. این سرور می‌تواند سرعت زیادی به وب‌سایت شما بدهد.

هر‌چه سرعت وب‌سایتتان بیشتر باشد، کاربران بیشتری جذب وب‌سایت و محصولات و خدمات شما می‌شوند. علاوه‌براین، هزینه پرداخت‌شده برای سرور مجازی لینوکس باتوجه‌به امکاناتش منطقی و به‌صرفه خواهد بود.

۵. میزبانی کمپین‌ ها

وب‌سایت‌های اینترنتی مختلف در روزهای خاصی از سال مانند «عید نوروز» و «شب یلدا» و «بلک فرایدی» تخفیف‌های درخورتوجهی روی محصولاتش می‌زنند. همین موضوع باعث جذب کاربران بیشتر به آن‌ها می‌شود. وب‌سایت‌هایی که از سرور اشتراکی استفاده می‌کنند، در چنین روزهایی با مشکل کاهش سرعت درگیر می‌شوند. در این مواقع، بهترین انتخاب برای شما استفاده از سرور مجازی لینوکس است. 

۶. برخورداری از قابلیت انتقال داده‌ ها

اگر برای وب‌سایت خود از سرور اشتراکی استفاده می‌کنید، داده‌های خود را به سرور مجازی لینوکس می‌توانید انتقال دهید. این یکی از کاربردهای مهم سرور مجازی لینوکس به‌حساب می‌آید. بهتر است برای انجام این کار از افراد متخصص کمک بگیرد. همچنین، از پشتیبانی شرکت ارائه‌دهنده سرور مجازی لینوکس می‌توانید در این زمینه درخواست کمک کنید.

برای آشنایی ویژگی‌های سرور مجازی اقتصادی و دلایل استفاده از سرور مجازی اقتصادی می‌توانید مقاله زیر را بخوانید.

سرور مجازی اقتصادی چیست؟

مزایای سرور مجازی لینوکس چیست؟

درادامه پاسخ به پرسش «سرور مجازی لینوکس چیست؟»، باید به مزایای آن نیز اشاره کنیم. ازجمله مزایای مهم سرور مجازی لینوکس می‌توان به این‌ها اشاره کرد:

۱. هزینه ارزان

به‌طورکلی، سرور مجازی لینوکس انتخابی اقتصادی و مقرون‌به‌صرفه خواهد بود. لینوکس به‌دلیل متن‌باز‌بودن به پرداخت هزینه ماهانه نیازی ندارد و به‌نوعی رایگان محسوب می‌شود. تنها هزینه‌ای که باید بپردازید، هزینه تهیه سرور مجازی از شرکت‌های ارائه‌دهنده این خدمات است. شما می‌توانید باتوجه‌به نیازتان سرویس‌های این شرکت‌ها را بخرید و هزینه‌های خود را مدیریت کنید.

۲. ارائه در لوکیشن‌ های مختلف

سرور مجازی لینوکس در لوکیشن‌های مختلف داخلی و خارجی ارائه می‌شود. کاربران برخی از وب‌سایت‌ها خارج از ایران و برخی دیگر داخل ایران هستند. بررسی این موضوع کمک می‌کند سرور مجازی لینوکس ایران یا خارج از ایران را تهیه کنید. سرور مجازی لینوکس در ایران به‌دلیل نزدیکی به دیتاسنترها از سرعت بیشتری برای وب‌سایت‌های ایرانی برخوردار است.

برای آشنایی کامل با سرور مجازی لینوکس و تعرفه قیمت‌ها و راهنمای خرید آن‌ها در پارس پک روی گزینه زیر کلیک کنید.

راهنمای خرید سرور مجازی لینوکس

۳. اجرای هم‌ زمان چند برنامه 

چند‌وظیفگی‌ در سرور مجازی لینوکس چیست؟ چند‌وظیفگی از مزایای ویژه سرور مجازی لینوکس است و به‌کمک آن می‌توان چند برنامه را هم‌زمان و بدون مشکل اجرا کرد. زمانی‌که در لینوکس در حال کار روی یک برنامه هستید، سایر برنامه‌ها در پس‌زمینه اجرا می‌شوند. همین موضوع به افزایش بازدهی سرور مجازی لینوکس منجر خواهد شد.

۴. مناسب برای توسعه‌ دهندگان وب

دنیای لینوکس با سایر سیستم‌عامل‌ها متفاوت است. کسانی که همیشه از ویندوز استفاده کرده‌اند، کار‌کردن با لینوکس برایشان دشوار است؛ اما به‌مرور‌زمان می‌توانند کار با آن را یاد بگیرند. طراحی این سیستم‌عامل به‌صورت ماژولار است؛ بدین‌ترتیب بستری بسیار مناسب برای توسعه‌دهندگان وب خواهد بود. در این سیستم‌عامل، می‌توانید طبق نیاز خود راه‌حل‌های مختلفی را بسازید.

۵. قابلیت پشتیبانی از سخت‌ افزارهای مختلف

لینوکس از قابلیت سازگاری با سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای مختلف برخوردار است. حتی اگر سخت‌افزاری قدیمی باشد، لینوکس می‌تواند خود را با آن سازگار و از آن پشتیبانی کند. سرور مجازی لینوکس برای افرادی مناسب خواهد بود که به تهیه سخت‌افزارهای جدید و پرداخت هزینه آن‌ها تمایلی ندارند.

۶. حفظ حریم خصوصی

امروزه، حفظ حریم خصوصی برای بسیاری از افراد مهم است. اطلاعات زیادی از کاربران ویندوز ذخیره می‌شود و همین موضوع آن‌ها را نگران کرده است. درمقابل، لینوکس اطلاعات کمی از کاربران را جمع‌آوری می‌کند و همین امر باعث محبوب‌تر‌شدن سرور مجازی لینوکس شده است. علاوه‌براین، لینوکس به‌دلیل برخورداری از قابلیت تنظیم‌، امکان حذف برنامه‌های مخرب را برای شما فراهم می‌کند. 

برای آشنایی با مزایای سرور مجازی لینوکس می‌توانید مقاله زیر را بخوانید.

مزایای سرور مجازی لینوکس

انواع سرور مجازی لینوکس چیست؟

انواع سرور مجازی لینوکس براساس سیستم توزیع آن دسته‌بندی می‌شوند. متنوع‌بودن توزیع‌های سیستم‌عامل لینوکس به‌دلیل متن‌باز‌بودن آن‌هاست و نشان می‌دهد توسعه‌دهندگان زیادی روی آن کار کرده‌اند. این سیستم‌عامل بیش از ۳۰۰ توزیع مختلف دارد که برای نیازهای خاصی طراحی شده‌اند. معرفی همه توزیع‌ها خارج از حوصله شما و موضوع اصلی این مقاله است؛ به‌همین‌دلیل، درادامه مقاله تعدادی از توزیع‌های مهم و معروف لینوکس را معرفی می‌کنیم.

۱. توزیع بودهی لینوکس (Bodhi Linux)

این توزیع نسخه‌ای دسکتاپی است که بین کاربران محبوبیت خاص خود را دارد. Bodhi Linux اولین توزیع لینوکس به‌شمار می‌رود که ویژگی انلایتنمنت (Enlightenment) را در خود جای داده است. این توزیع ویژگی‌های زیر را دارد:

  • کارکرد مناسب روی دستگاه‌های همراه و نسخه دسکتاپ
  • سبک و سریع‌ بودن
  • قابلیت نصب روی ماشین‌هایی با معماری ۳۲ و ۶۴ بیتی
  • سرعت بوت چشمگیر
  • برخورداری از نرم‌افزارهای مرورگر Midori، ویراستار متنی Leafpad، مدیر ارتباط EConnMan و مدیر بسته Synaptic

۲. توزیع دبیان (Debian)

دبیان قدیمی‌ترین توزیع لینوکس شناخته می‌شود و بسته‌های نرم‌افزاری کم‌نظیری که در این توزیع ارائه می‌شوند، آن را بسیار محبوب کرده‌اند. برخی از ویژگی‌های مهم توزیع دبیان ازاین‌قرارند:

  • برخورداری از استاندارد عالی بسته‌بندی
  • مدیریت سیستمی قوی
  • برخورداری از ثبات و پایداری
  • نصب آسان
  • تفکیک نرم‌افزارهای دارای لایسنس رایگان از نرم‌افزارهای اختصاصی
  • دسترسی آزاد کاربر به نرم‌افزارهای دلخواه
  • پیچیده‌بودن برای مبتدی‌ها

۳. توزیع المنتری او اس (Elementary OS)

توزیع المنتری در سرور مجازی لینوکس چیست؟ این توزیع یکی از توزیع‌های محبوب‌ و معروف‌ لینوکس محسوب می‌شود که در طراحی آن ابتکارهای جالبی به‌کار رفته است. ناگفته نماند توزیع‌های دیگر روی جنبه‌های این پلتفرم جذاب تمرکز کرده‌اند. ویژگی‌های مهم توزیع المنتری او اس عبار‌ت‌اند از:

  • متناسب برای دسکتاپ
  • برخورداری از حداقل ملزومات
  • نداشتن واژه‌پرداز
  • قابلیت ادغام بیشتر نرم‌افزارها با این توزیع
  • محدودیت در نصب افزونه‌های ثالث
  • الزام سازگاری نرم‌افزارها با پارادایم طراحی آن
  • نبود امکان سفارشی‌سازی
  • مناسب برای کاربران خانگی

۴. توزیع فدورا (Fedora)

فدورا توزیعی پیشرو محسوب می‌شود که به‌دلیل استفاده از سیستم بسته‌بندی RPM محبوبیت زیادی بین کاربران پیدا کرده است. متخصصان فدورا را مرجع مناسبی برای لینوکس‌های CentOS و Red Hat Enterprise به‌حساب می‌آورند. ویژگی‌های توزیع فدورا ازاین‌قرارند:

  • تمرکز بر فناوری
  • یکپارچه‌کردن فناوری‌های جدید
  • همکاری حرفه‌ای با جامعه لینوکس
  • برخورداری از نرم‌افزارهای قدرتمند
  • پشتیبانی محدود ۱۳ماهه از نسخه‌های فدورا
  • به‌روزرسانی سیستم‌عامل بدون نیاز به نصب مجدد
  • استفاده از محیط دسکتاپ Cinnamon ،‌KDE ،‌Xfce ،‌LXDE و MATE

۵. توزیع آرچ لینوکس (Arch Linux)

توزیع آرچ لینوکس به‌دلیل عملکرد مطلوبش شهرت یافته است. ویژگی‌های توزیع آرچ در سرور مجازی لینوکس بدین‌شرح‌اند:

  • توزیع مناسب برای یادگیری لینوکس
  • نصب دستی
  • برخورداری از قابلیت سفارشی‎سازی
  • به‌روز‌بودن سیستم‌عامل آرچ
  • برخورداری از مستندات عالی
  • برخورداری از منبع آرچ ویکی و پوشش‌دادن همه مسائل مربوط به لینوکس
  • پشتیبانی از بسته‌های مختلف نرم‌افزاری برای هر توزیع لینوکس 

۶. توزیع اوبونتو میت (Ubuntu Mate)

توزیع اوبونتو میت گزینه مناسبی برای لپ‌تاپ است. این توزیع اجازه نمی‌دهد سیستم شما حین کار با محیط دسکتاپ سنگین باتری خالی کند. ویژگی‌های مهم توزیع اوبونتو میت عبارت‌اند از:

  • روان‌بودن
  • استفاده از قابلیت‌های کم‌نظیر
  • کاربرپسند
  • برخورداری از منابع سیستمی مناسب برای انجام کارهای سنگین
  • مناسب برای لپ‌تاپ‌های ارزان‌قیمت

۷. توزیع لوبونتو (Lubuntu)

اگر لپ‌تاپ قدیمی دارید، توزیع لوبونتو می‌تواند برای آن مناسب باشد. به‌طورکلی، این توزیع برای سخت‌افزارهای قدیمی گزینه ایدئالی است. ویژگی‌های مهم توزیع لوبونتو ازاین‌قرارند:

  • مصرف کم انرژی و مقرون‌به‌صرفه‌بودن
  • محیط دسکتاپ ساده و روان
  • سازگاری مناسب با فرمت‌های مختلف
  • نداشتن محدودیت نصب در سیستم‌های مختلف
  • استفاده از محیط‌های سبک LXDE و LXQT

۸. توزیع اوبونتو سرور (Ubuntu Server)

اوبونتو سرور یکی از توزیع‌های اصلی لینوکس به‌شمار می‌رود. ویژگی‌های مهم توزیع اوبونتو سرور بدین‌شرح‌اند:

  • استفاده از محیط دسکتاپ
  • استفاده از رم و فضای هارد دیسک بیشتر
  • متکی به انیمیشن‌ها و جلوه‌های بصری
  • عملکرد عالی در صفحه‌نمایش‌های باکیفیت
  • پشتیبانی از بازی‌های کامپیوتری جدید
  • وجود بیشترین کاربران فعال

برای آشنایی با مزیت‌ها و ویژگی‌‌های استفاده از سرور لینوکسی و نحوه انتخاب بهترین توزیع برای آن را می‌توانید مقاله زیر بخوانید.

سرور لینوکس چیست؟

جمع‌بندی

در این مقاله از بلاگ پارس پک، به پرسش «‌سرور مجازی لینوکس چیست؟» پاسخ دادیم و هرآنچه باید درباره این سرور بدانید، بیان کردیم‌. سرور مجازی لینوکس را باید براساس نیازهای کسب‌وکار و بودجه‌‌تان انتخاب کنید. این سرور یکی از سرورهای محبوب بین وب‌سایت‌هایی است که ترافیک بسیار زیادی دارند. درپایان، فراموش نکنید که سرور مجازی لینوکس را از وب‌سایت‌های معتبر با پشتیبانی عالی و قیمت مناسب دریافت کنید.

سؤالات متداول

۱. سرور مجازی لینوکس چیست؟

سرور مجازی، سرویسی مجازی‌سازی شده است که منابع پرقدرت و پرسرعت سخت‌افزارهای به‌روز را به‌صورت مستقل با دسترسی کامل و هزینه کمتر از سرور اختصاصی در اختیار کاربران قرار می‌دهد، زمانی‌که روی سرور مجازی سیستم‌عامل لینوکس نصب شود، به آن سرور مجازی لینوکس می‌گویند.

۲. سرور مجازی لینوکس چه کاربردی دارد؟

از سرور مجازی لینوکس می‌توانید برای میزبانی وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های مبتنی‌بر لینوکس مثل سیستم مدیریت محتوای وردپرس، جوملا و دروپال، تهیه بک‌آپ از اطلاعات مهم خود، گیم سرور، ایمیل سرور و بسیاری موارد دیگر استفاده کنید.

۳. چگونه به سرور مجازی لینوکس متصل شویم؟

با خرید سرور مجازی لینوکس دسترسی کامل به سرویس خود خواهید داشت و می‌توانید با دسترسی Root ازطریق پروتکل SSH  و نرم‌افزارهایی مثل Putty به وی‌پی‌اس لینوکس خود متصل شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

  • با خدمات ابری پارس پک آشنا شوید

    اولین ارائه‌دهنده خدمات رایانش ابری در ایران هستیم

    سرور ابری

    با ابرسرورها می‌توانید سرور با سیستم‌عامل دلخواه خود را در چند دقیقه انتخاب و نصب نموده و آزادانه منابع سخت‌افزاری که در نظر دارید را، در زمان دلخواه به سرور خود بیافزایید و تنها برای منابع مورد نیاز سرور، هزینه پرداخت نمایید.

    سرور مجازی

    سرعت پورت بالا که می‌توانید منابع آن را تا ۷۲ هسته CPU و ۲۵۶ گیگابایت RAM ارتقا دهید و در دو موقعیت ایران و خارج از ایران آن را سفارش دهید.

    هاست وردپرس

    هاست ابری وردپرس پارس پک سرویسی قوی و پایدار است که برای نصب و راه‌اندازی سیستم مدیریت محتوای وردپرس بهینه شده است. هاست wordpress با کنترل پنل DirectAdmin ارائه می‌شود که رابط کاربری گرافیکی ساده و راحتی دارد.

    هاست ابری

    در هاست ابری برخلاف یک هاست اشتراکی، سایت‌های پر بازدید نیز بسادگی می‌توانند از خدمات میزبانی استفاده کنند، بدون آنکه درگیر دغدغه‌های مدیریت سرور شوند. همواره تنها برای آن میزان از منابع سخت‌افزاری که نیاز دارید هزینه می‌پردازید و دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های غیر موجه، در ابتدای فعالیت وب سایت خود، نخواهید داشت.

    هاست دانلود

    بسیاری از مدیران سایت‌های دانلود و یا سایت‌هایی که با ترافیک بالایی برای به اشتراک‌گذاری فایل‌های خود روبرو هستند، عمدتا با مشکلاتی مانند هزینه‌های گزاف زیرساختی و یا مصرف بالای منابع سخت‌افزاری روبرو می‌شوند. از همین رو پارس‌پک با معرفی فضای هاست دانلود برای این دسته از کاربران، محصول مناسبی را پیش‌بینی نموده است.

  • مطالعه این مطالب نیز پیشنهاد می‌شود

    مقالات و نظرات اعضای تیم ما درباره تکنولوژی، روزهای کاری و چیزای دیگر…

  • کلیه حقوق برای پارس پک محفوظ می باشد.

    Copyright © 2023 ParsPack Cloud Computing Technology ® , All Rights Reserved.