مراحل استفاده از هاست رایگان ابری پارس پک
در این مقاله میخوانید
هاست رایگان گزینهای مناسب برای افرادی است که میخواهند بدون صرف هزینه زیاد وبسایتشان را در فضای وب به کاربران نمایش دهند. با این پلن رایگان، امکانات مختلفی دراختیارتان قرار میگیرد. باوجوداین، درمقایسهبا هاستهای تجاری با محدودیتهایی نیز روبهرو خواهید شد.
پارس پک بهعنوان یکی از ارائهدهندگان سرویسهای میزبانی، هاست ابری را با امکانات محدود در قالب هاست رایگان به کاربرانش عرضه کرده است. شما میتوانید با ساخت حساب کاربری، هاست رایگانتان را در وبسایت پارسپک فعال کنید. بااینحال، باید توجه کنید امکان استفاده از دامنه اصلی در این سرویس وجود ندارد. همچنین، نداشتن قابلیت ساخت ایمیل و محدودبودن منابع از دیگر نکاتی است که توجه به آنها هنگام فعالسازی هاست رایگان ضروری است.
بااینحال، برای تست سرویسها و وبسایتها و استفاده دانشجویان هنوزهم بهترین انتخاب هاست رایگان است. در این مطلب از بلاگ پارس پک، میخواهیم علاوهبر معرفی هاست رایگان، نحوه ساخت و فعالسازی آن را آموزش دهیم؛ پس تا پایان مطلب با ما همراه باشید.
استفاده از هاست رایگان ابری پارس پک
بهزبان ساده، هاست رایگان فضایی برای نگهداری پایگاه داده و اطلاعات وبسایت برای نمایش به کاربران بدون پرداخت هزینه است. کاربر منابع این سرویس را نمیتواند انتخاب کند؛ بلکه سرویسدهنده آن را تعیین میکند. همچنین، میزان منابع سیپییو، فضای رم، فضای ذخیرهسازی و ترافیک در آن محدود است. استفاده از سرویس میزبانی رایگان برای تست وبسایتهای تازهتأسیس بسیار کاربردی است.
همچنین، از یک سو دانشجویان میتوانند از این سرویس برای پروژههای دانشجوییشان استفاده کنند و از سوی دیگر راهی برای تست سرویسهای میزبانی سرویسدهندگان است. بااینهمه، باید توجه کنید که ممکن است کیفیت هاست رایگان متفاوت با سرویسهای تجاری باشد. درصورت تمایل به ساخت هاست رایگان، درادامه نحوه ثبت سفارش این سرویس را توضیح میدهیم.
آشنایی با سرویس میزبانی رایگان
آموزش ساخت هاست رایگان
ثبت سفارش سرویس میزبانی رایگان بسیار ساده است و با طیکردن چند گام ساده، میتوانید هاست رایگان خود را بسازید. برای این منظور، به وبسایت پارس پک بروید.
وارد وبسایت پارس پک شوید
۱. بهمنظور ثبت سفارش هاست رایگان، ابتدا باید حساب کاربری جدید بسازید.
ساخت حساب کاربری در پارس پک
۲. اگر حساب کاربری دارید، تنها از دکمه ورود به حساب کاربریتان استفاده کنید.
ورود به وبسایت پارس پک
۳. در پنل پارس پک و در قسمت «سرویسهای من»، هاستینگ را انتخاب کنید و گزینه خرید سرویس را بزنید.
هاستینگ را انتخاب کنید
۴. در اینجا، اگر سرویس هاست نداشته باشید، به شما پیشنهاد میشود هاست رایگان بسازید.
ساخت هاست رایگان
۵. از قسمت داشبورد نیز میتونید هاست تجاری یا رایگان بسازید.
ساخت سرویس میزبانی رایگان از قسمت داشبورد
۶. در این مرحله، برای سفارش سرویس میزبانی رایگان نام دامنه خود را بدون پسوند وارد و روی گزینه مرحله بعدی کلیک کنید.
وارد کردن دامنه
۷. در این قسمت، منابع هاست شما نمایش داده میشود. برای نهاییسازی، روی ثبت سفارش کلیک کنید.
ثبت سفارش ساخت هاست رایگان
۸. درصورتیکه شماره موبایل خود را تأیید نکرده باشید، از شما تأیید آن درخواست میشود. برای این منظور، روی گزینه ارسال کد تأیید کلیک کنید.
تایید شماره موبایل
۹. کد ارسالشده را در کادر مرتبط وارد کنید و گزینه تأیید را بزنید.
کد تایید را وارد کنید
۱۰. درادامه، این پیام نمایش داده خواهد شد: «شماره شما با موفقیت تأیید شد.»
شماره شما با موفقیت تأیید شد
۱۱. درنهایت، دوباره روی ثبت سفارش کلیک کنید تا هاست رایگان شما با موفقیت ساخته شود.
کلیک روی ثبت سفارش برای ساخت هاست رایگان
۱۲. در بخش «سرویسهای من»، میتوانید فرایند فعالسازی سرویس خود را مشاهده کنید.
مشاهده سرویس فعال شده
۱۳. با کلیک روی سرویس خود، مشخصات آن نمایش داده میشود.
نمایش مشخصات هاست رایگان
۱۴. پس از ساخت هاست رایگان، ازطریق کنترلپنل دایرکت ادمین میتوانید وارد هاست خود شوید.
امکانات هاست رایگان پارس پک
با سفارش سرویس میزبانی رایگان امکانات مختلفی دراختیارتان قرار میگیرد؛ ازجمله سیپییو یکهستهای، ۲۵۶ مگابایت حافظه رم، ۱۰ گیگابایت ترافیک، ۱۰۰ مگابایت حافظه ذخیرهسازی، سیستمعامل لینوکس و کنترلپنل دایرکت ادمین. گفتنی است درصورت نیاز به منابع بیشتر، میتوانید سرویس خود را به هاست تجاری ارتقا دهید.
جمعبندی
ساخت هاست رایگان پیچیدگیهای زیادی ندارد و تنها با چند کلیک و در کمتر از چند دقیقه، میتوانید سرویستان را فعال کنید. در این مقاله از بلاگ پارس پک، نحوه ساخت هاست رایگان پارسپک را آموزش دادیم. شما میتوانید سؤالات خود درباره ساخت هاست رایگان را در بخش کامنتها با ما در میان بگذارید.
سؤالات متداول
۱. آیا میتوانیم میزان منابع هاست رایگان را خودمان انتخاب کنیم؟
خیر، امکان انتخاب میزان منابع در سرویس میزبانی رایگان وجود ندارد و تنها از منابع تعیینشده سرویسدهنده میتوانید استفاده کنید.
۲. محدودیتهای هاست رایگان چیست؟
بزرگترین محدودیت هاست رایگان را میتوان منابع سختافزاری آن دانست. امکان استفاده از دامنه شخصی و قابلیت ساخت ایمیل نیز در آن وجود ندارد. همچنین پس از انقضای دوره مصرف، این سرویس را نمیتوان بهرایگان تمدید کرد و با پرداخت هزینه باید هاست خرید.