آموزش نصب وردپرس در سی پنل و دایرکت ادمین جدید و قدیم

آموزش نصب وردپرس در سی پنل و دایرکت ادمین
Avatar
نویسنده: علیرضا برزودی
جمعه 17 اردیبهشت 1400
مطالعه: ۱۷ دقیقه ۰ نظر ۲۸۵۷ بازدید

وردپرس سیستم مدیریت محتوای رایگانی است که برای طراحی وب‌سایت‌های ساده و حتی پیچیده استفاده می‌شود. سادگی استفاده از این ابزار در‌کنار تم‌ها و پلاگین‌های متعدد و نیازنداشتن به کدنویسی و جامعه بزرگ پشتیبانی سبب شده است تا این ابزار برای توسعه وب‌سایت‌ها بسیار محبوب شود. برای استفاده از وردپرس باید آن را روی هاست یا سرور وب‌سایت خود نصب کنید. در این مقاله از مدیریت محتوا بلاگ پارس پک، قصد داریم نحوه‌ انجام این کار را در کنترل پنل cPanel و دایرکت ادمین به شما آموزش دهیم؛ پس تا پایان این مقاله، با ما همراه باشید.

آموزش نصب وردپرس در سی پنل در ۱۱ گام

ابتدا با کنترل پنل cPanel شروع می‌کنیم. برای نصب وردپرس در سی پنل، مراحل زیر را به‌ترتیب انجام دهید:

۱. دانلود جدیدترین نسخه از وردپرس

ابتدا باید جدیدترین نسخه منتشر‌شده از وردپرس را از وب‌سایت اصلی WordPress دانلود کنید. تمامی فایل‌هایی که برای نصب وردپرس نیاز دارید، به‌صورت زیپ‌شده دانلود می‌شوند. این فایل را روی کامپیوتر خود ذخیره کنید:

دانلود وردپرس
دانلود وردپرس از وب‌سایت اصلی

۲. آپلود فایل‌ها روی هاست وب‌سایت

حالا باید فایل‌های دانلود‌شده را روی هاست وردپرس وب‌سایت خود قرار دهید. برای این منظور ابتدا فایل ZIP‌شده را روی هاست آپلود و آن را Extract کنید:

هاست وردپرس پارس پک

هاست وردپرس پارس پک، یکی از بهترین گزینه‌ها برای سرویس دهی به وب‌سایت‌های وردپرسی است. با استفاده از هاست وردپرس پارس پک می‌توانید از امکانات پیشرفته، پشتیبانی ۲۴ ساعته، امنیت بالا و سرعت عالی سایت وردپرسی بهره‌مند شوید. همچنین، با امکان قابلیت ارتقا، درصورت افزایش ترافیک سایت خیالتان از بابت ارتقا پنل نیز راحت خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر یا خرید هاست وردپرس به صفحه زیر مراجعه کنید.

آپلود فایل در هاست
آپلود فایل‌های وردپرس روی هاست سی پنل

۳. انتقال فایل‌ها به پوشه public_html

باتوجه‌به اینکه تمامی فایل‌ها و پوشه‌های موردنیاز برای نصب WordPress در پوشه‌ای با همین نام قرار گرفته است، بعد از Extract‌کردن آن، تمامی این فایل‌ها در پوشه‌ای با نام WordPress ذخیره می‌شود:

آپلود فایل روی هاست
آپلود فایل وردپرس در پوشه public_html

بااین‌حال، شما باید این فایل‌ها را به پوشه اصلی، یعنی public_html، انتقال دهید. برای این منظور ابتدا باید تمامی فایل و پوشه‌ها را با استفاده از گزینه Select All انتخاب کنید:

آپلود سایت روی هاست
انتخاب تمام فایل‌ها و پوشه‌ها با گزینه Select All

سپس با استفاده از گزینه Move، آن‌ها را به پوشه اصلی انتقال دهید:

آپلود وردپرس در هاست
انتقال فایل وردپرس به پوشه اصلی به گزینه Move

در این‌ صورت، همان‌طور‌که در تصویر زیر نیز نشان داده شده است، تمامی فایل‌ها و پوشه‌ها به پوشه‌ public_html انتقال داده می‌شود:

آموزش آپلود سایت روی هاست سی پنل
انتقال تمامی فایل‌ها و پوشه‌ها به پوشه‌ public_html

با این کار، پوشه WordPress که فایل‌ها در ابتدا در آن قرار داده شده بود، خالی خواهد شد و شما می‌توانید آن را از روی سرور حذف کنید.

۴. ساخت پایگاه داده MySQL

برای این منظور، از قسمت Databases در cPanel، گزینه MySQL Database Wizard را انتخاب کنید. این گزینه در تصویر زیر نشان داده شده است:

ساخت دیتابیس در phpmyadmin
ایجاد پایگاه داده در وردپرس

بعد از انتخاب این گزینه، صفحه‌ای مانند تصویر زیر برایتان به‌نمایش درخواهد آمد. در این صفحه، باید نام مدنظر خود را برای دیتابیس وارد کنید. نامی که در این قسمت وارد می‌کنید، در جایی یادداشت کنید؛ چون در مراحل بعدی به آن نیاز پیدا خواهید کرد. سپس، روی Next Step کلیک کنید:

ساخت دیتابیس در وردپرس
واردکردن نام دیتابیس

۵. ساخت کاربر پایگاه داده

درادامه، باید یک User برای استفاده از دیتابیس تعریف کنید. در این مرحله، نام کاربری و رمز‌عبور قوی انتخاب و پس از وارد‌کردن مجدد رمزعبور در قسمت Password (Again)، روی دکمه Create User کلیک کنید:

 ساخت پایگاه داده برای وردپرس
ایجاد User برای استفاده از پایگاه داده

User و Password وارد‌شده در این قسمت را نیز در جایی امن نگه‌داری کنید؛ چون هم در مراحل بعدی و هم برای وارد‌شدن به دیتابیس، به آن نیاز خواهید داشت.

۶. دادن دسترسی کامل به User ایجادشده

در گام بعدی، باید دسترسی کاملی به کاربر ایجاد‌شده بدهید. برای این منظور، مراحل زیر را طی کنید:

  • قسمت Add User to Database را در صفحه‌ پیدا کنید.
  • با استفاده از منو کشویی قرار‌گرفته در این قسمت، نام کاربری‌ای که به‌تازگی ایجاد کرده‌اید، پیدا و انتخاب کنید.
  • پایگاه داده تازه‌ایجاد‌شده را از منو کشویی Database انتخاب و روی دکمه Add کلیک کنید.
  • در صفحه بعدی که نمونه آن در تصویر زیر نشان داده شده است، تمامی دسترسی‌ها را انتخاب و سپس روی دکمه Make Changes کلیک کنید تا دسترسی‌ها به کاربر اعطا شود:
ایجاد پایگاه داده در وردپرس
انتخاب تمامی دسترسی‌ها و کلیک روی گزینه Make Changes
  • برای اطمینان از صحت روند طی‌شده، به صفحه قبلی بازگردید. در پایین صفحه، باید یک دیتابیس و یک کاربر با دسترسی کامل ایجاد شده باشد.

حالا می‌توانید به آدرس وب‌سایت خود (چیزی شبیه به your_domain_name.com) مراجعه کنید و مراحل نصب وردپرس را انجام دهید. توجه کنید ازآن‌جاکه در مراحل قبلی تمامی فایل‌های نصبی WordPress را به پوشه public_html منتقل کرده‌اید، برای نصب وردپرس فقط کافی است که به وب‌سایت خود مراجعه کنید. اگر فایل‌ها در پوشه‌ WordPress باقی می‌ماند، برای نصب وردپرس باید به آدرس your_domain_name.com/wordpress مراجعه می‌کردید.

۷. ویرایش فایل wp-config.php

حالا پایگاه داده لازم برای وب‌سایت تهیه و کاربر با دسترسی کامل نیز تعریف شده است. درادامه، باید با استفاده از ویرایشگر متن، فایل wp-config-sample.php را ویرایش کنید.

نحوه ویرایش این فایل‌ به‌صورت زیر است:

Edit wp-config.php File/** The name of the database for WordPress */
define( 'DB_NAME', 'hryrir_parspack' );
/** Database username */
define( 'DB_USER', 'hryrir_pspkuser' );
/** Database password */
define( 'DB_PASSWORD', 'mat}{I+MLPMA' );
/** Database hostname */
define( 'DB_HOST', 'localhost' );

بااین‌حال، باید توجه کنید که اطلاعات ارائه‌شده در این نمونه، تنها مثالی آموزشی است و شما باید براساس اطلاعات خود، فایل را ویرایش کنید. اطلاعات مهمی که باید در این فایل وارد کنید، عبارت است از:

  • DB_Name: نام پایگاه داده
  • DB_User: نام کاربر پایگاه داده
  • DB_Password: رمزعبور کاربر پایگاه داده
  • DB_host: در ۹۹درصد مواقع، در این قسمت باید عبارت localhost را قرار دهید.

۸. آپدیت Key و Salt‌های منحصر‌به‌فرد وب‌سایت

یکی از اقدامات امنیتی در وب‌سایت‌ها، به‌روزرسانی Key و Salt استفاده‌شده در آن‌هاست. همان‌طور‌که در حال ویرایش فایل wp-config-sample.php هستید، بخش Authentication Unique Keys and Salts را در این فایل پیدا و Key و Salt خود را در آن وارد کنید.

به‌عنوان یادآوری، با مراجعه به وب‌سایت api.wordpress.org می‌توانید با استفاده از API وردپرس، Key و Salt منحصر‌به‌فردی برای خود ایجاد و با کمک آن، فایل wp-config-sample.php را ویرایش کنید.

۹. تغییر نام فایل wp-config-sample.php

حالا باید تغییرات را ذخیره کنید و نام فایل را به wp-config.php تغییر دهید.

۱۰. رفع خطاهای احتمالی پایگاه داده

درصورتی‌که حین انجام عملیات با خطای پایگاه داده مواجه شدید، بررسی کنید اطلاعات نوشته‌شده در فایل wp-config.php صحیح هستند یا خیر. توجه کنید که هنگام نصب روت داکیومنت، فایل wp-config.php در مسیر /home/cPanelAccountName/public_html قرار دارد.

۱۱. اجرای اسکریپت‌های نصب وردپرس

همان‌طور‌که گفتیم، با مراجعه به آدرس وب‌سایت خود، مراحل نصب وردپرس آغاز خواهد شد. دو بار دکمه Next را انتخاب کنید تا به مرحله معرفی و نصب دیتابیس برسید. نمونه این صفحه در تصویر زیر نشان داده شده است:

نصب اسکریپت در وردپرس
انجام مراحل نصب وردپرس

اطلاعات دیتابیس خود را در صفحه نشان‌داده‌شده در تصویر بالا وارد و سپس روی دکمه Submit کلیک کنید. با این کار، عملاً وارد مرحله نهایی نصب وردپرس خواهید شد که به آن «نصب ۵دقیقه‌ای» گفته می‌شود.

در صفحه‌ای که نمونه آن در تصویر زیر نشان داده شده است، نام وب‌سایت و نام کاربری و رمزعبور ورود به پیشخوان وردپرس را وارد و در‌نهایت، روی گزینه Install WordPress کلیک کنید. توجه کنید که نام کاربری و رمزعبور وارد‌شده در این قسمت، برای ورود به پیشخوان وردپرس استفاده می‌شود؛ پس آن را با نام کاربری و رمزعبور پایگاه داده اشتباه نگیرید:

آموزش تصویری نصب وردپرس روی سی پنل
ورود به پیشخوان وردپرس با واردکردن نام کاربری، رمزعبور و نام وب‌سایت

پس از انتخاب گزینه Install WordPress، وردپرس روی هاست وب‌سایت شما نصب خواهد شد. این موضوع ممکن است چند دقیقه به‌طول بینجامد.

وردپرس چیست و چه مزایایی دارد؟ چرا طراحی سایت با وردپرس محبوب است؟ مقاله زیر را بخوانید.

وردپرس چیست؟

آموزش نصب وردپرس در دایرکت ادمین پنل جدید در ۸ گام

همان‌طور‌که می‌دانید، کنترل پنل دایرکت ادمین در دو نسخه قدیمی و جدید ارائه شده است. باتوجه‌به اینکه هر دو نسخه دایرکت ادمین از محبوبیت بسیاری برخوردارند، ابتدا نحوه نصب وردپرس در نسخه جدید و سپس نحوه انجام این کار را در نسخه قدیمی آموزش خواهیم داد.

برای نصب وردپرس در دایرکت ادمین پنل جدید، مراحل زیر را گام‌به‌گام دنبال کنید:

۱. دانلود وردپرس

جدیدترین نسخه وردپرس را از وب‌سایت رسمی وردپرس دانلود و فایل دارای پسوند ZIP را روی کامپیوتر خود ذخیره کنید.

۲. ورود به داشبورد دایرکت ادمین

به داشبورد دایرکت ادمین خود وارد شوید. در این‌ صورت، باید با صفحه‌ای مشابه تصویر زیر روبه‌رو شوید:

آموزش نصب وردپرس در دایرکت ادمین
ورود به داشبورد دایرکت ادمین

۳. ساخت دیتابیس

از نوار منو سمت چپ، روی گزینه MySQL Management کلیک کنید:

 نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین
ایجاد پایگاه داده با کلیک روی گزینه MySQL Management

در منو سمت راست این پنجره، قسمتی با نام Actions قرار دارد. گزینه Create New Database را از این قسمت انتخاب کنید. در این‌ صورت، پنجره‌ای شبیه به تصویر زیر برای شما به‌نمایش درخواهد آمد:

 نصب وردپرس روی ساب دامین دایرکت ادمین
انتخاب گزینه Create New Database در قسمت Actions

در این پنجره، نام دیتابیس و نام کاربری و رمزعبور را برای ورود به پایگاه داده انتخاب و سپس روی دکمه Create Database کلیک کنید.

در این‌ صورت، در پنجره جدید پیغامی مبنی‌بر موفقیت‌آمیز‌بودن ایجاد دیتابیس و نیز اطلاعات واردشده در قسمت قبلی به شما نشان داده خواهد شد. این اطلاعات را در جایی مطمئن یادداشت کنید؛ چون در مراحل بعدی به آن نیاز خواهید داشت:

ساخت دیتابیس سایت در دایرکت ادمین
دیتابیس با موفقیت ایجاد شد

به‌عنوان نمونه، همان‌طور‌که در تصویر بالا نیز می‌بینید، در این مثال از اطلاعات زیر برای ساخت دیتابیس استفاده کرده‌ایم:

  • Database: h206373_wpdb
  • Host: localhost
  • Username: h206373_wpdb
  • Password: SM62vhPG5C

۴. آپلود فایل‌های نصبی وردپرس روی هاست

در گام بعدی، باید فایل‌هایی که از وب‌سایت وردپرس دانلود کرده‌اید، روی هاست وب‌سایت خود آپلود کنید. برای این منظور، به دایرکت ادمین بازگردید و روی علامت «+» در نوار باریک سمت چپ کلیک کنید. این گزینه امکان آپلود فایل را برای شما فراهم خواهد کرد. توجه کنید که هنگام انتخاب این گزینه، حتماً در دایرکتوری public_html قرار داشته باشید. نحوه دسترسی به این گزینه، در تصویر زیر نشان داده شده است:

آپلود فایل در هاست دایرکت ادمین
فایل نصبی وردپرس را روی هاست دایرکت‌ ادمین آپلود کنید

حالا محلی که فایل زیپ‌شده وردپرس را در آن ذخیره کرده‌اید، انتخاب و فایل را آپلود کنید:

آپلود فایل ورپرس در هاست دایرکت ادمین
آپلود فایل وردپرس به هاست

۵. Extract‌کردن پوشه‌ زیپ‌شده وردپرس

بعد از اینکه عملیات آپلود فایل‌های وردپرس با موفقیت انجام شد، روی فایل زیپ راست‌کلیک و گزینه Extract را انتخاب کنید. در این‌ صورت، فایل‌ها در پوشه‌ WordPress اکستراکت خواهند شد:

 نحوه اکسترکت فایل زیپ وردپرس
آموزش اکسترکت‌کردن فایل وردپرس

حالا باید این فایل‌ها را به پوشه‌ اصلی، یعنی public_html، منتقل کنید. برای این منظور، تمامی فایل‌ها و پوشه‌های داخل دایرکتوری WordPress را انتخاب و روی یکی از آن‌ها راست‌کلیک و گزینه Copy / Move to را انتخاب کنید. این گزینه در تصویر زیر نشان داده شده است:

انتقال فایل وردپرس به پوشه public_html
نحوه انتقال فایل نصبی وردپرس به public_html

حالا مسیر پوشه‌ public_html را انتخاب و روی کلید Move کلیک کنید.

۶. ورود به وب‌سایت و شروع نصب وردپرس

حالا اگر آدرس وب‌سایت خود را در مرورگر وارد کنید، مراحل نصب وردپرس آغاز خواهد شد:

نصب وردپرس فارسی
شروع نصب وردپرس

بعد از اینکه زبان مدنظر را برای وردپرس انتخاب کردید، صفحه‌ای مانند تصویر زیر برای شما به‌نمایش درخواهد آمد:

مراحل نصب وردپرس در هاست
برای نصب وردپرس روی بزن بریم کلیک کنید

روی کلید Let’s Go کلیک کنید تا روند نصب آغاز شود.

۷. وارد‌کردن اطلاعات دیتابیس

در گام بعدی، اطلاعات مربوط به دیتابیس از شما درخواست می‌شود:

 نمایش اطلاعات دیتابیس در وردپرس
اطلاعات پایگاه داده را وارد کنید

اطلاعات مدنظر را در این صفحه وارد و سپس روی گزینه Submit کلیک کنید.

۸. وارد‌کردن اطلاعات وب‌سایت

در صفحه بعدی، اطلاعات مربوط به وب‌سایت از شما پرسیده می‌شود. این اطلاعات شامل نام وب‌سایت و نام کاربری و رمزعبور خواهد بود. توجه کنید که اطلاعات درج‌شده در این صفحه، تنها برای ورود به پیشخوان وردپرس استفاده می‌شوند. به‌عبارت‌دیگر، این نام کاربری و رمزعبور با آنچه برای دیتابیس وارد کرده‌اید، متفاوت خواهد بود:

ورود به وردپرس
اطلاعاتی همچون نام وب‌سایت، نام کاربری و رمزعبور را وارد کنید

در‌نهایت، بعد از دقایقی وردپرس روی وب‌سایت شما نصب خواهد شد. این موضوع با نشان‌داده‌شدن این صفحه به اطلاع شما خواهد رسید:

ورود به پیشخوان وردپرس
وردپرس با موفقیت نصب شد

آموزش نصب وردپرس در دایرکت ادمین پنل قدیم در ۶ گام

در قسمت پایانی این مقاله از بلاگ پارس پک، قصد داریم نحوه نصب وردپرس در دایرکت ادمین پنل قدیم را به شما آموزش دهیم. اگر‌چه بسیاری از مراحل دقیقاً مشابه پنل جدید دایرکت ادمین است، تمامی مراحل را به‌طورکامل ذکر کرده‌ایم:

۱. دانلود بسته نصبی وردپرس

در اولین قدم، باید بسته نصبی وردپرس را دانلود کنید. این کار با استفاده از وب‌سایت اصلی وردپرس انجام خواهد شد. بسته نصبی‌ای که به‌صورت ZIP دانلود می‌شود، در جایی از کامپیوتر خود ذخیره کنید.

۲. ورود به داشبورد مدیریتی دایرکت ادمین

به داشبورد مدیریتی خود در دایرکت ادمین مراجعه کنید. این داشبورد باید شبیه به تصویر زیر باشد:

ورود به دایرکت ادمین
ورود به داشبورد مدیریتی دایرکت ادمین

۳. ساخت دیتابیس

برای ساخت دیتابیس، ابتدا از قسمت Advanced Features، گزینه phpMyAdmin را انتخاب کنید. در این‌ صورت، به صفحه‌ای مانند تصویر زیر هدایت خواهید شد:

ساخت دیتابیس در دایرکت ادین قدیم
انتخاب گزینه phpMyAdmin برای ایجاد پایگاه داده

در این صفحه، گزینه Create New Database را انتخاب کنید.:

ایجاد پایگاه داده روی دایرکت ادمین
گزینه Create New Database را انتخاب کنید

حالا در صفحه جدید، اطلاعات مربوط به دیتابیس شامل نام دیتابیس و نام کاربری و رمزعبور را وارد و در‌نهایت روی گزینه Create کلیک کنید. اطلاعات وارد‌شده در این قسمت را در جایی مطمئن یادداشت کنید؛ چون در آینده به آن نیاز خواهید داشت.

پس از کلیک روی گزینه Create، دیتابیس شما ساخته و اطلاعات درج‌شده در قسمت قبلی به شما نشان داده خواهد شد:

 ساخت پایگاه داده برای وردپرس
پایگاه داده با موفقیت ساخته شد

۴. آپلود فایل‌های نصبی وردپرس

در این مرحله، باید فایل ZIP دانلود‌شده از وب‌سایت وردپرس را روی هاست وب‌سایت خود آپلود کنید. برای این منظور، به صفحه اصلی دایرکت ادمین خود بازگردید و سپس گزینه File Manager را انتخاب کنید. درادامه، وارد مسیر اصلی دامنه وب‌سایت خود شوید:

 نحوه آپلود فایل در سایت وردپرس
فایل نصبی وردپرس را آپلود کنید

در پایین صفحه‌ای که نمونه آن در تصویر بالا نشان داده شده است، گزینه‌ای با نام Upload Files to Current Directory وجود دارد. روی این گزینه کلیک کنید. در صفحه جدید، روی یکی از گزینه‌های Choose Files کلیک و محل ذخیره‌سازی فایل نصبی وردپرس را معرفی کنید. در‌نهایت، روی گزینه Upload Files کلیک کنید تا فایل‌ها روی هاست وب‌سایت آپلود شوند:

 آپلود فایل زیپ در وردپرس
روی گزینه Upload Files کلیک کنید

۵. Extract‌کردن فایل‌ها و انتقال آن‌ها به پوشه‌ public_html

همان‌طور‌که در تصویر زیر نیز مشاهده می‌کنید، حالا فایل زیپ‌شده وردپرس در محل هاست وب‌سایت شما آپلود شده است:

 مشکل آپلود فایل در وردپرس
آپلود فایل زیپ وردپرس با موفقیت انجام شد

فایل را Extract کنید:

 نحوه extract كردن فايل در دایرکت ادمین
فایل زیپ وردپرس را اکسترکت کنید

حالا اگر به پوشه‌ public_html خود مراجعه کنید، خواهید دید که پوشه‌‌ای با نام WordPress در آن قرار گرفته است. تمامی فایل‌های نصبی وردپرس در این پوشه‌ قرار دارد؛ اما برای اینکه نصب وردپرس به‌درستی انجام شود، باید تمامی این فایل‌ها در پوشه‌ public_html قرار گیرد.

برای این منظور، ابتدا با کلیک روی گزینه Select All، تمامی فایل‌ها و پوشه‌ها را انتخاب کنید. سپس، گزینه Add to Clipboard را برگزینید:

آموزش گام به گام نصب وردپرس در directadmin
روی گزینه Add to Clipboard کلیک کنید

در‌نهایت به مسیر اصلی، یعنی پوشه‌ public_html بازگردید و گزینه Move Clipboard Files Here را انتخاب کنید:

آپلود فایل وردپرس در دایرکت ادمین
انتقال فایل‌ها وردپرس به public_html

در این‌ صورت، پوشه‌ مذکور باید مانند تصویر زیر باشد:

پوشه نصب وردپرس در دایرکت ادمین
پوشه نصبی وردپرس در دایرکت ادمین

۶. شروع عملیات نصب وردپرس

برای شروع عملیات نصب وردپرس، آدرس وب‌سایت خود را در مرورگر وارد کنید. نصب وردپرس به‌طورخودکار انجام خواهد شد. مراحل را با زدن Next به پیش ببرید تا به مرحله ورود اطلاعات دیتابیس برسید:

نصب وردپرس فارسی در دایرکت ادمین
عملیات نصب وردپرس

اطلاعات دیتابیس شامل نام پایگاه داده و نام کاربری و رمزعبوری که در مرحله سوم وارد کرده بودید، در قسمت‌های مدنظر جای‌گذاری و سپس روی گزینه Submit کلیک کنید. در این‌ صورت، صفحه‌ای مانند تصویر زیر برایتان باز خواهد شد:

وارد کردن اطلاعات دیتابیس در وردپرس
اطلاعات دیتابیس را وارد کنید

در این صفحه، باید عنوان وب‌سایت و نام کاربری و رمزعبور برای ورود به صفحه مدیریت وردپرس انتخاب کنید. شایان ذکر است که این نام کاربری و رمزعبور ارتباطی با دیتابیس ندارد و درواقع از آن‌ها برای ورود به پیشخوان وردپرس استفاده خواهید کرد؛ بنابراین، آن‌ها را نیز در جایی مطمئن ذخیره کنید.

در‌نهایت با کلیک روی کلید Install WordPress، نصب وردپرس روی وب‌سایت شما انجام خواهد شد.

خرید هاست وردپرس

جمع‌بندی

بیش از ۴۳درصد از وب‌سایت‌های دنیا، یعنی حدود ۸۱۰میلیون وب‌سایت، با وردپرس ساخته شده است. همین آمار کافی است تا به این نتیجه برسیم که استفاده از وردپرس برای ساخت وب‌سایت‌ها چقدر محبوب است. به‌منظور استفاده از وردپرس برای ساخت و راه‌اندازی وب‌سایت‌، ابتدا باید آن را روی هاست خود آپلود و نصب کنید. در این مقاله از بلاگ پارس پک، نحوه نصب وردپرس روی هاست با استفاده از کنترل پنل سی پنل و دایرکت ادمین در دو نسخه پنل قدیم و جدید را به‌‌صورت گام‌به‌گام و تصویری آموزش داده‌ایم.

سؤالات متداول

۱. برای نصب وردپرس، فایل‌های نصبی آن باید در کدام پوشه‌ ذخیره شوند؟

برای این منظور، باید تمامی فایل‌ها و پوشه‌های نصبی را به‌صورت Extract‌شده در دایرکتوری public_html قرار دهید.

۲. نام کاربری و رمزعبور پیشخوان و دیتابیس چه تفاوتی با‌هم دارند؟

نام کاربری پیشخوان وردپرس برای ورود به صفحه مدیریت وب‌سایت استفاده می‌شود؛ اما اطلاعات ورود دیتابیس برای ورود به پایگاه داده وب‌سایت و انجام عملیات لازم روی آن موردنیاز خواهد بود.

۳. آیا همیشه برای نصب وردپرس باید فایل wp-config.php را ویرایش کنیم؟

خیر، درصورتی‌که در مراحل نصب وردپرس اطلاعات مربوط به دیتابیس را به‌درستی وارد کنید، به اصلاح دستی این فایل نیازی نیست. درواقع، خود وردپرس این فایل را به‌‌طورخودکار بر‌اساس اطلاعات واردشده آپدیت خواهد کرد.

۴. خطای پایگاه داده حین نصب وردپرس در چه مواقعی نشان داده می‌شود؟

معمولاً این خطا در مواقعی برای شما به‌نمایش درخواهد آمد که اطلاعات نادرستی در فایل wp-config.php وارد کرده باشید یا اطلاعات داده‌شده به‌هنگام معرفی دیتابیس به وردپرس اشتباه باشد. برای رفع این پیغام خطا، باید فایل wp-config.php را مجدداً بررسی کنید و از صحت اطلاعات درج‌شده در آن مطمئن شوید.