بررسی تفاوت‌های سئو کلاه سفید و کلاه سیاه

مفاهیم سئو کلاه سیاه و کلاه سفید
Avatar
نویسنده: درسا والامقام
دوشنبه 24 دی 1403
مطالعه: ۱۷ دقیقه ۰ نظر ۳ بازدید

سئو کلاه سیاه (Black Hat Seo) و کلاه سفید (White Hat Seo) اصطلاحاتی هستند که در حوزه‌ی سئو (SEO) در موردشان مطالب زیادی وجود دارد. در این مطلب از بخش آموزش سئو بلاگ پارس‌پک می‌خواهیم علاوه بر تفاوت این دو نوع سئو، نکاتی را مورد تکنیک‌های کلاه سیاه و همچنین راهکارهای استفاده از سئو کلاه سفید عنوان کنیم. در پایان هم در مورد سئو کلاه خاکستری (Gray Hat Seo) توضیحاتی را ارائه کنیم؛ تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید.

سئو کلاه سفید چیست؟

اینفوگرافیک تکنیک‌های سئو کلاه سفید
روش هایی که در سئو کلاه سفید استفاده میشود

تا این قسمت در مورد تفاوت‌های سئو کلاه سیاه و کلاه سفید، اطلاعاتی به‌دست آوریم. با همین اطلاعات می‌توانیم به این نتیجه برسیم که با توجه به الگوریتم‌های متعدد گوگل برای جریمه کردن وب‌سایت‌های متقلب، بهترین راهکار این است که از همان روش سئو اخلاقی برای رسیدن به نتایج بهتر گوگل استفاده کنیم. برای این‌که نتایج این کار را به‌صورت مستقیم در سرچ کنسول گوگل (Google Search Console) ببینیم، می‌توانیم از سه راهکار خیلی مفید استفاده کنیم:

سئو کلاه سیاه چیست؟

سئو کلاه سیاه یک روش غیراخلاقی برای دستکاری رتبه‌بندی موتورهای جستجو است. در این روش قوانین موتورهای جستجو به وضوح نقض می‌شوند. تاکتیک‌های رایج سئو کلاه سیاه شامل موارد زیر هستند:

  • تکرار بیش از حد کلمات کلیدی
  • دستکاری و ایجاد لینک پنهان

در حالی که این تکنیک‌ها ممکن است دستاوردهای کوتاه مدت داشته باشند، اما در درازمدت سایت شما دچار پیامدهای جدی خواهد شد. موتورهای جستجو مانند گوگل، سریعاً این تکنیک‌ها را شناسایی و سایت را جریمه می‌کنند. این جریمه به شکل افت قابل توجه در رتبه‌بندی، کاهش بازدید سایت یا حتی حذف کامل از نتایج گوگل قابل مشاهده است.

تفاوت سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه

اگر شما هم اهل تماشای فیلم‌های وسترن باشید، حتماً می‌دانید که در این فیلم‌ها، شخصیت‌های مثبت این فیلم‌ها، اصولا کلاه سفید بر سر دارند. اما کاراکترهای منفی، از کلاه سیاه استفاده می‌کنند. اصطلاح سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه هم از همین‌جا آمده‌است.
مهم‌ترین تفاوت سئو کلاه سیاه و کلاه سفید این است که سئو کلاه سیاه از روش‌هایی برای رتبه گرفتن در نتایج گوگل استفاده می‌کند که بر اساس قوانین خود گوگل، غیرقانونی هستند. به همین دلیل است که به این نوع سئو، سئو غیراخلاقی هم می‌گویند.
اما سئو کلاه سفید همیشه از روش‌هایی استفاده می‌کند که در چارچوب قوانین گوگل هستند. بنابراین اگر چه ممکن است نتایج استفاده از سئو کلاه سفید یا سئو اخلاقی، دیرتر ایجاد شود، اما ماندگاری بیشتری دارد. جدول زیر به شما کمک می‌کند تا تفاوت سئو کلاه سیاه و سئو کلاه سفید را به‌صورت واضح‌تر متوجه شوید:

سئو کلاه سیاه سئو کلاه سفید
از تکنیک‌های معروف به تکنیک‌های تهاجمی استفاده می‌کند که به‌جای تکیه بر رضایت کاربر، فقط به موتورهای جستجو تکیه می‌کنند. سیاست رضایت کاربر را به‌صورت جدی دنبال می‌کنند و در کنار آن، الگوریتم‌های گوگل را هم برای افزایش رتبه سایت، دنبال می‌کنند.
بیشتر توسط افرادی استفاده می‌شود که به‌دنبال درآمدزایی خیلی سریع از طریق وب‌سایت خود هستند. بیشتر توسط افرادی مورد استفاده قرار می‌گیرد که به‌دنبال برندسازی و فروش بیشتر از طریق وب‌سایت در یک بازه‌ی زمانی معقول هستند.
از کلمات کلیدی (Keywords) خاص، به تعداد خیلی زیاد در صفحات استفاده می‌شود تا رتبه‌های لحظه‌ای بگیرند. کلمات کلیدی با قاعده و با تعداد استاندارد مورد استفاده قرار می‌گیرد.
از بک‌لینک‌های (Backlinks) خریدنی و با کیفیت بسیار پایین برای افزایش رتبه‌ی سایت استفاده می‌کنند. سعی می‌کنند تا با استفاده از محتوای باکیفیت، به‌صورت ارگانیک، بک‌لینک دریافت کنند. (Organic backlinks)
کاربر در زمان استفاده از این وب‌سایت‌ها اصلا رضایت و تجربه کاربری مناسبی ندارد. کاربر از وب‌سایت رضایت دارد و همین مسئله باعث برندینگ بیشتر برای کسب‌وکار می‌شود.
ریسک بالایی در استفاده از تکنیک‌های این روش وجود دارد. استفاده از راهکارهای این روش، یا کم‌ریسک و یا حتی بدون ریسک است.

توضیحاتی که در این قسمت ارائه شد، کلیاتی در مورد تفاوت سئو کلاه سیاه و کلاه سفید بود. در ادامه و با بررسی بیشتر این موضوع، اطلاعاتمان را در این خصوص کامل می‌کنیم.

اگر می‌خواهید بدانید که سئو یک وب‌سایت چه مراحلی دارد؟ مقاله زیر از سایت پارس‌پک را بخوانید:

مراحل سئو سایت

تکنیک‌های سئو کلاه سفید

۱- تولید محتوای باکیفیت

محتوا مهم‌ترین اصل سئو است. محتوایی تولید کنید که به درد کاربر بخورد. گوگل عاشق نشان دادن بهترین و مرتبط‌ترین نتیجه به کاربر است. پس برای تولید هر محتوا، ابتدا از خودتان بپرسید که باید به چه سؤالاتی از کاربر پاسخ دهید و چطور می‌توانید محتوایی بنویسید که از بقیه‌ی رقبا بهتر باشد.

۲- بهینه‌سازی سرعت سایت

سرعت لود مناسب هم دل کاربر را به دست‌ می‌آورد و هم گوگل را خوشحال می‌کند. تلاش کنید تا سرعت وب‌سایتتان را بهینه کنید. این کار هم از طریق بهینه‌تر کردن کدهای وب‌سایت و هم از طریق کاهش حجم فایل‌های مولتی‌مدیا و تصاویر امکان‌پذیر است.

۳- لینک‌سازی داخلی

ایجاد شبکه‌ی لینک‌های داخلی وب‌سایت (Link Building) هم یکی دیگر از مواردی است که در سئوی کلاه سفید از آن استفاده می‌شود تا خزنده‌های گوگل بتوانند محتوای صفحات مختلف وب‌سایت را سریع‌تر و صحیح‌تر تشخیص دهند یا در اصطلاح، ایندکس (Index) کنند.

تکنیک‌های رایج سئو کلاه سیاه

گاهی پیش می‌آید که متخصص سئو یا تولید محتوای یک وب‌سایت، بدون داشتن اطلاع و به‌طور ناخواسته از تکنیک‌های سئو کلاه سیاه برای بهینه‌سازی سایت استفاده کند. در نتیجه، در دام جریمه گوگل بیفتد. به همین دلیل آشنایی با تکنیک‌های رایج سئو کلاه سیاه یک امر ضروری است.

۱- خرید بک‌لینک

خیلی از منابع و متخصصین، خرید بک‌لینک را به‌عنوان اولین تکنیک سئو کلاه سیاه قبول ندارند. اما ما این تکنیک را در اولویت اول خودمان قرار دادیم، چون ظاهراً نه‌تنها خیلی اعتقادی به آن در جامعه‌ی سئوی کشور وجود ندارد، بلکه حتی پلتفرم‌های عریض و طویلی هم برای خرید بک لینک راه‌اندازی شده و قیمت‌های نجومی هم بابت این موضوع رد و بدل می‌شود.

از طرف دیگر، همه‌ی ما این اصل را هم پذیرفته‌ایم که بک‌لینک می‌تواند باعث شود تا گوگل اعتماد بیشتری به وب‌سایت ما پیدا کند. در نتیجه، از این طریق باعث بهینه‌سازی موتورهای جستجو (Search Engine Optimization) شود. اما مسئله‌ی اساسی در بررسی فرق بین سئو کلاه سیاه و کلاه سفید این است که گوگل با دقت بسیار بالایی تشخیص می‌دهد که بک‌لینکی که به وب‌سایت شما اشاره می‌کند، آیا به‌صورت ارگانیک به‌دست آمده است یا اینکه شما مبلغی را پرداخت کرده و بک‌لینک را خریداری کرده‌اید!

بنابراین همیشه سعی کنید که از بک‌لینک‌های ارگانیک استفاده کنید. این کار هم با استفاده از محتوای با ارزش و البته صبر به‌دست می‌آید.

۲- اسپم کامنت

اسپم (Spam) کامنت یعنی این‌که شما در قسمت کامنت‌های وب‌سایت‌های دیگر، لینک وب‌سایت خودتان را قرار دهید. استفاده از این روش، شاید تا همین چند سال پیش می‌توانست به بهینه‌سازی سایت کمک کند، اما الان و باوجود آپدیت‌های گوگل مثل الگوریتم پاندا (Panda Algorithm) و همچنین پنگوئن (Penguin Algorithm)، خیلی سریع اسپم بودن لینک‌های قرار گرفته در کامنت وب‌سایت‌های دیگر شناسایی می‌شود.

۳- لینک‌های قرار گرفته در فوتر

با توجه به اینکه فوتر وب‌سایت محلی است که در همه‌ی صفحات سایت نشان داده می‌شود، یکی از مهم‌ترین محل‌هایی است که می‌توانید از آن برای سئو سایت استفاده کنید؛ البته به شرطی که این کار را هم با قاعده انجام دهید. یکی از تفاوت‌های سئو کلاه سیاه و کلاه سفید در استفاده از فوتر این است که سئو کلاه سیاه، لینک‌های بسیار زیادی را با انکر تکست (Anchor Text)های تبلیغاتی در فوتر قرار می‌دهد و البته که گوگل هم تا حد زیادی می‌تواند این نوع از لینک‌های اسپم را شناسایی کند.

۴- لینک‌های مخفی

یکی از قدیمی‌ترین تکنیک‌های سئو کلاه سیاه این بود که لینک‌ها را به‌صورت پنهان درمی‌آوردند و یا رنگ آن را با رنگ زمینه‌ی وب‌سایت، یکی می‌کردند. گوگل خیلی وقت است که متوجه این ترفند می‌شود و وب‌سایت‌هایی که از این روش استفاده می‌کنند را جریمه می‌کند. علاوه بر این، اگر از تکنیک‌های زیر هم استفاده کنید، خیلی طول نمی‌کشد تا گوگل مچتان را بگیرد:

  • مخفی کردن لینک، پشت عکس
  • استفاده از کدهای CSS یا جاوا اسکریپت برای مخفی کردن لینک
  • استفاده از فونت‌های با اندازه‌ی صفر
  • تبدیل یک کاراکتر خیلی کوچک مانند یک نقطه به یک لینک

بنابراین منطقی‌ترین کار این است که صادق باشیم و از سئو اخلاقی برای افزایش رتبه‌ی سایت (Website Ranking) استفاده کنیم.

۵- کلوکینگ (Cloaking)

حالا به یکی از مدرن‌ترین تکنیک‌هایی می‌رسیم که سئو کلاه سیاه و کلاه سفید را از هم جدا می‌کند: کلوکینگ! کلوکینگ به روشی گفته می‌شود که در آن، محتوایی که به کاربر نشان داده می‌شود متفاوت با محتوایی است که موتورهای جستجو به آن دسترسی دارند. در این روش، یک محتوای غنی از کلمات‌کلیدی به موتورهای جستجو ارائه می‌شود تا بتواند رتبه‌های بالاتری را در گوگل به‌دست بیاورد. اما در عین حال، محتوایی به کاربر نشان داده‌می‌شود که کیفیت پایینی دارد یا اصلاً ارتباطی به کلمه‌ی‌کلیدی ندارد.
یک سئوکار کلاه سیاه، ممکن است از تکنیک‌های مختلفی برای کلوکینگ استفاده کند. مهم‌ترین این تکنیک‌ها عبارت‌اند از:

  • تفاوت در نشان دادن محتوا بر اساس آدرس IP
  • تفاوت در محتوای نشان داده شده بر اساس User Agent
  • پنهان‌سازی با استفاده از کدنویسی جاوا اسکریپت

۶- استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی (Keyword Stuffing)

یکی از تفاوت‌های واضح بین سئو کلاه سیاه و کلاه سفید، میزان و نحوه‌ی استفاده از کلمات کلیدی است. عده‌ای تصور می‌کنند که استفاده‌ی هر چه بیشتر از کلمات کلیدی در محتوای متنی، می‌تواند رتبه‌های بهتری را برایشان رقم بزند. اما این تصور واقعاً اشتباه است. در واقع یکی از اولین آپدیت‌های گوگل هم برای مبارزه با استفاده‌ی بیش‌ازحد از کلمات‌کلیدی بود.
اهمیت توجه به این موضوع هنگامی بیشتر مشخص می‌شود که بدانیم برخی از افرادی که حتی نمی‌دانند سئو کلاه سیاه چیست، ممکن است به دام استفاده از این تکنیک بیفتند و توسط گوگل جریمه شوند.
میزان استاندارد استفاده از کلمات کلیدی، هیچ وقت به‌صورت رسمی منتشر نشده‌است. تمام اطلاعاتی که ما و پلاگین‌های سئو مثل Rank Math SEO یا Yoast SEO ارائه می‌دهد، بر اساس تجربه و تخمین است. در این شرایط، چیزی که می‌توان با قطعیت در موردش صحبت کرد این است که نوشتن محتوای ارزشمند برای کاربر، باید به‌عنوان یک اصل مهم شناخته‌شده و به‌کار رود.
خودتان را جای مخاطب بگذارید و ببینید آیا واقعاً چیزی که منتشر کرده‌اید، همان بوده که کاربر انتظارش را داشته است؟ یا این‌که تعداد تکرار کلمات کلیدی آن‌قدر نبوده که باعث آسیب به تجربه‌ی کاربری مخاطب شود؟ اگر این پارامترها را رعایت کنید، گوگل روی خوش خودش را هم به شما نشان می‌دهد.

۷- پنهان کردن کلمات کلیدی

فرض کنید کلمات کلیدی در یک متن، همرنگ با زمینه‌ی وب‌سایت نوشته شوند یا اینکه از فونت‌‌های بسیار کوچک استفاده شود که در حالت عادی، نمی‌توانید آن‌ها را ببینید. این کار تا چندین سال پیش، باعث می‌شد که گوگل تصور کند این صفحه محتوای مناسبی در مورد کلمه‌ی کلیدی دارد و بنابراین به آن امتیاز می‌داد.

اما این روش خیلی زود توسط گوگل تشخیص داده‌شد. الان الگوریتم‌های زیادی مثل «الگوریتم مرغ مگس‌خوار» (Algorithm Hummingbird) ، «الگوریتم Rankbrain» و همچنین سیستم تشخیص کد منبع (Source Code) خزنده‌های گوگل (Crawler)، خیلی سریع‌تر از چیزی که فکرش را می‌کنید، می‌توانند این روش را تشخیص دهند و وب‌سایت را جریمه کنند.

۸- صفحات دروازه (Doorway Pages)

تکنیک صفحات دروازه یا Doorway Pages هم مثل تمام تکنیک‌های دیگر سئو کلاه سیاه، از تولید محتوای سطحی و بدون کیفیت و دور زدن گوگل برای رسیدن به نتایج بهتر استفاده می‌کند. در این روش، صفحات بسیاری با محتواهای یکسان و بدون کیفیت، با این امید که حداقل یکی از آن‌ها رتبه‌ی بالایی در گوگل کسب کند، در وب‌سایت تولید می‌شود و همه‌ی آن‌ها هم در نهایت کاربر را به یک صفحه در وب‌سایت منتقل می‌کنند.
در واقع این صفحات، همان‌طور که از اسمشان هم مشخص است، فقط یک دروازه هستند تا کاربر را از یک صفحه با محتوای بی‌کیفیت، به صفحه‌ی هدف منتقل کنند و البته که گوگل هم به‌شدت با این نوع از تکنیک مقابله می‌کند.

۹- استفاده از ربات مزرعه محتوا (Content Farm)

مزرعه محتوا به وب‌سایت‌هایی گفته می‌شود که در اصطلاح به‌صورت فله‌ای، محتوای متنی بدون کیفیت تولید و منتشر می‌کنند. کاملاً منطقی است که این روش توسط گوگل به‌عنوان یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های سئو کلاه سیاه و کلاه سفید شناخته شود. به همین دلیل، وب‌سایت‌هایی که از این تکنیک استفاده می‌کنند، توسط این موتور جستجو جریمه شوند.
روش کار این ربات‌ها هم معمولاً بدین ترتیب است که محتواهای وب‌سایت‌های مختلف را جمع‌آوری می‌کنند، سپس آن‌ها را با هم ترکیب کرده و در نهایت یک محتوای اغلب بدون سروته را که ارزش خواندن هم ندارد، روی وب‌سایت منتشر می‌کنند.
استفاده از این روش به‌خصوص در سال‌های اخیر که تکنولوژی‌های هوش مصنوعی برای تولید محتوا معرفی شده‌اند، افزایش یافته‌است. اما باید توجه داشت که مهم‌ترین قانون گوگل، تولید محتوای ارزشمند و دقیق است تا کاربر بتواند با استفاده از محتوا، به پاسخی برای سؤالات خود برسد.

سئو کلاه خاکستری چیست؟

اصول سئو کلاه خاکستری (grey seo)
مفهوم سئو کلاه خاکستری

تا این قسمت، مفهوم سئو کلاه سیاه و کلاه سفید را یاد گرفتیم و به این نتیجه رسیدیم که طرف مثبت ماجرا و شیوه‌ای که گوگل همیشه دوستش دارد، سئو کلاه سفید است. در سمت دیگر هم سئو کلاه سیاه است که همیشه خشم گوگل را به همراه دارد. اما این وسط، یک نوع سئو دیگر هم وجود دارد که نه مانند سئو کلاه سفید کاملا قانونمند پیش می‌رود و نه مانند سئو کلاه سیاه غیرقانونی عمل می‌کند! به این نوع، سئو کلاه خاکستری (Gray Hat SEO) گفته می‌شود.
سئو کلاه خاکستری از استراتژی‌هایی برای بهینه‌سازی موتورهای جستجو (Search Engine Optimization) استفاده می‌کند که کاملاً در راستای سیاست‌های موتورهای جستجو نیست، اما خیلی هم علنی و مستقیم آن‌ها را نقض نمی‌کند. در حقیقت سئو کلاه خاکستری تلاش می‌کند تا با استفاده از خلاءهایی که در قوانین موتورهای جستجو وجود دارد، رتبه‌های بهتری را برای وب‌سایت‌ها کسب کند.
مثلاً خرید بک‌لینک از وب‌سایت‌های معتبر و مرتبط، یکی از راهکارهایی است که سئو کلاه خاکستری از آن استفاده می‌کند. در واقع سئو کلاه خاکستری یک راهکار میانی است که بین سئو کلاه سیاه و کلاه سفید قرار دارد؛ ریسک آن از سئو کلاه سیاه کمتر است اما بازدهی آن نسبت به سئو کلاه سفید، بیشتر است.
در جدول زیر، تفاوت‌های انواع سئو توضیح داده شده است:

ویژگی سئو کلاه سیاه سئو کلاه سفید سئو کلاه خاکستری
مطابقت با قوانین کاملاً مغایر با قوانین گوگل کاملاً منطبق با قوانین گوگل رویکرد بینابینی در مطابقت با قوانین گوگل
ریسک جریمه شدن بالا کم متوسط
عمر مفید نتایج سریع و به‌شدت ناپایدار بلندمدت و پایدار تقریباً سریع و با ریسک
هزینه بالا معمولاً کم متوسط

چگونه از جریمه گوگل جلوگیری کنیم؟

تنها راه جلوگیری از جریمه در هر جامعه‌ای، عمل کردن به قوانین آن جامعه است. در مورد گوگل هم همین قاعده وجود دارد؛ شما وقتی می‌توانید انتظار داشته باشید که مورد خشم گوگل قرار نگیرید و جریمه نشوید که قوانینش را رعایت کنید. کاری هم که ما تا این قسمت انجام دادیم این بود که تفاوت سئو کلاه سیاه و کلاه سفید را توضیح دهیم تا ناخواسته توسط گوگل جریمه نشوید. علاوه بر این، تمام تمرکزتان را بر روی مخاطب و ایجاد تجربه‌ای مناسب برای او بگذارید. نکات زیر را هم به‌عنوان پارامترهای اضافی و البته مهم در نظر داشته باشید تا بتوانید بهترین نتیجه را از گوگل بگیرید:

۱- شناسایی و حذف لینک‌های اسپم

بعضی وقت‌ها ممکن است وب‌سایت‌هایی که گوگل آن‌ها را به‌عنوان سایت اسپم و مخرب شناسایی کرده، به وب‌سایت شما بک لینک بدهند. این موضوع حتماً شاخک‌های گوگل را حساس می‌کند و ممکن است وب‌سایت شما تحت تأثیر این بک‌ لینک‌ها قرار بگیرد.
بنابراین همیشه با استفاده از گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) بک‌لینک‌های وب‌سایت خود را بررسی کنید و در صورتی‌که از دامنه‌ی غیرمعتبری را مشاهده کردید که به سایت شما بک‌لینک داده بود، آن را حذف کنید.

۲- توجه به امنیت وب‌سایت

امنیت وب‌سایت یکی از موضوعاتی است که برای گوگل بسیار اهمیت دارد و اتفاقاً در هر دو نوع سئو کلاه سیاه و کلاه سفید، به این مسئله توجه می‌شود. یکی از مهم‌ترین کارهایی هم که باید برای حفظ امنیت وب‌سایت خود انجام دهید، استفاده از پروتکل HTTPS برای رمزنگاری محتواهایی است که بین کاربر و سرور یا هاست منتقل می‌شود.
بنابراین یکی از اولین کارهایی که بعد از راه‌اندازی سایت باید انجام دهید، تهیه‌ی یک گواهی SSL معتبر است که استفاده‌ی وب‌سایت شما از پروتکل HTTPS را تضمین می‌کند.

۳- اهمیت دادن به تجربه‌ی کاربری (UX)

تجربه‌ی کاربری را در همه حال مدنظر داشته باشید؛ چه وقتی در حال تهیه‌ی یک مطلب برای بلاگ وب‌سایت خودتان هستید و چه وقتی می‌خواهید ناوبری (Navigation) کاربر روی وب‌سایت را طراحی کنید. در صورتی‌که کاربر از وب‌سایت شما بیرون برود و دوباره در صفحه سرچ گوگل یا SERP به‌دنبال همان مسئله‌ی قبلی باشد، گوگل به این نتیجه می‌رسد که وب‌سایت شما نتوانسته نیاز مخاطب را تأمین کند و در اصطلاح دچار نرخ پرش (Bounce Rate) می‌شوید.

برای آشنایی بیشتر با مفهوم نرخ پرش این مقاله از سایت پارس‌پک را مطالعه کنید:

نرخ پرش چیست؟

۴- استفاده از گوگل سرچ کنسول

به سرچ کنسول گوگل اهمیت زیادی بدهید و سعی کنید همه چیز را در مورد آن یاد بگیرید. سرچ کنسول، نماینده‌ی گوگل است که بسیاری از نکات تکنیکال سایت را به شما یادآوری می‌کند؛ نکاتی مثل خطاهای وب‌سایت و دلایل ایندکس (Index) نشدن، نکات مربوط به ریچ اسنیپت‌ها (Rich Snippet) و موارد متعدد دیگر، از جمله موضوعاتی هستند که می‌توانید با استفاده از سرچ کنسول به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

جمع‌بندی

سئو کلاه سیاه و کلاه سفید، دو نوع از روش‌های معروف و پرکاربرد برای بهینه‌سازی موتورهای جستجو هستند. در این مطلب از بلاگ پارس‌پک، علاوه بر مفهوم این دو نوع سئو، تکنیک‌های سئو کلاه خاکستری را هم به‌طور خلاصه مورد بررسی قرار دادیم تا بتوانید با تکنیک‌های هوشمندانه سریع‌تر به نتایج بهتری در زمینه سئو دست‌یابید.

سؤالات متداول

سئو کلاه سیاه چیست؟

سئو کلاه سیاه مجموعه‌ای از تکنیک‌های غیرقانونی و غیراخلاقی مانند خرید بک‌لینک یا استفاده بیش‌ازحد از کلمات کلیدی است که برای دور زدن قوانین گوگل و کسب رتبه سریع در موتورهای جستجو استفاده می‌شود.

سئو کلاه سفید چیست؟

سئو کلاه سفید به استفاده از روش‌های قانونی و مطابق با قوانین گوگل گفته می‌شود که تمرکز آن بر بهبود تجربه کاربری و تولید محتوای با کیفیت برای دستیابی به رتبه بهتر در طولانی‌مدت است.

چرا استفاده از تکنیک‌های سئو کلاه سیاه خطرناک است؟

استفاده از تکنیک‌های سئو کلاه سیاه می‌تواند منجر به جریمه شدن سایت توسط گوگل، کاهش شدید رتبه و حتی حذف کامل سایت از نتایج موتورهای جستجو شود.

سئو کلاه خاکستری چیست؟

سئو کلاه خاکستری به استفاده از روش‌هایی گفته می‌شود که بین سئو کلاه سفید و سیاه قرار دارند. این روش‌ها قانونی هستند اما ممکن است در برخی موارد مرز قوانین گوگل را به چالش بکشند.

مهم‌ترین تفاوت‌های بین سئو کلاه سیاه و کلاه سفید چیست؟

سئو کلاه سیاه نیاز به هزینه‌های بالای اجرا دارد و حتی اگر در کوتاه مدت باعث شود تا به رتبه‌های بالایی هم برسید، اما گوگل حتماً متوجه این مسئله می‌شود و وب‌سایت با جریمه‌های سنگین مواجه می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ارسال دیدگاه در وبلاگ پارس‌پک را مطالعه کرده و آن‌ها را می‌پذیرم.