راهنمای خرید سرور مجازی + نکات مهم و قیمت VPS

راهنمای خرید سرور مجازی
Avatar
نویسنده: سانیا عبدی‌پور
چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404
مطالعه: ۳۰ دقیقه ۰ نظر ۵۵۱۹ بازدید

راهنمای خرید سرور مجازی مانند یک نقشه راه است که مسیر انتخاب بهترین VPS را به شما نشان خواهد داد. قصد خرید سرور برای میزبانی سایت را دارید؟ در حوزه ترید و معاملات ارز دیجیتال فعالیت می‌کنید؟ کلاس آنلاین برگزار می‌کنید؟ به‌دنبال یک سرور با منابع سخت‌افزاری قدرتمند برای گیمینگ، باز کردن حساب بانکی بین‌المللی یا حتی تغییر آی‌پی هستید؟ این مطلب برای شما نوشته شده است. در این مقاله از آموزش سرور بلاگ پارس‌پک، قصد داریم چراغ‌های مسیر خرید سرور مجازی را برایتان روشن کنیم. پس از خواندن این مقاله، با نحوه خرید سرور مجازی و مهم‌ترین نکته برای انتخاب بهترین VPS آشنا خواهید شد.

خرید سرور مجازی

معرفی سرور مجازی یا VPS

سرور مجازی VPS یا Virtual Private Server بخشی از یک سرور فیزیکی است که با استفاده از نرم‌افزاری به‌نام مجازی‌ساز، ساخته شده و با سیستم عامل لینوکس یا ویندوز، به‌صورت یک محیط مجازی به اسم ماشین مجازی با دسترسی کامل، در اختیار شما قرار می‌گیرد.
برای درک بهتر مفهوم «سرور مجازی چیست»، فرض کنید در یک هتل ۵ ستاره اقامت دارید. شما و سایر مسافران این هتل می‌توانید از فضای لابی، کافی‌شاپ، باشگاه و امکانات عمومی هتل بهره‌مند شوند. از سویی، در این هتل، اتاق مخصوصتان را با امکانات کامل در اختیار دارید. اگر سرور فیزیکی را مانند یک هتل پنج ستاره درنظر بگیریم که به چندین اتاق لاکچری و با امکانات کامل تجهیز شده است، اتاق‌های هتل مانند سرور مجازی بوده که منابع و امکانات آن برای هر مسافر، به‌صورت اختصاصی است. از طرفی، هر یک از کاربران می‌توانند از امکانات عمومی این هتل پنج ستاره نیز بهره‌مند شوند.

کاربردهای اصلی سرور مجازی

سرور مجازی یا VPS کاربردهای زیادی در دنیای اینترنت و فناوری دارد. از جمله:

  • میزبانی وب‌سایت‌ها، مخصوصاً سایت‌هایی با ترافیک متوسط تا زیاد
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی یا وب‌اپلیکیشن
  • نصب و اجرای نرم‌افزارهای اختصاصی
  • ایجاد سرور ایمیل شخصی یا سازمانی
  • استفاده برای آموزش، تست و توسعه نرم‌افزارها
  • استفاده در معاملات خودکار مانند تریدینگ (ربات‌های تریدر)
  • راه‌اندازی سرور بازی آنلاین
  • دسترسی دائمی به محیطی شبیه کامپیوتر شخصی (با سرعت و امنیت بالا)

معرفی مزایای سرور مجازی

اگر هنوز برای خرید شک دارید، پیش از بررسی نحوه خرید سرور مجازی، نگاهی به مزایای آن بیندازید تا راحت‌تر تصمیمتان را بگیرید. درادامه راهنمای خرید وی پی اس، نگاهی به مزایای آن خواهیم انداخت.

۱. امکان مدیریت ساده و آسان

اگر با مدیریت سرور آشنایی دارید، یکی از اصلی‌ترین مزایای سرور مجازی این است که ریش و قیچی را در دست خودتان است. در سرور مجازی دسترسی مدیریت سرور یا دسترسی Root و SSH به‌طور کامل دست خودتان است؛ در نتیجه دستتان برای ایجاد تغییرات، نصب نرم‌افزار، انجام تنظیمات و کانفیگ‌های مختلف روی سرورتان باز است.

۲. مقرون به‌صرفه و کم‌هزینه است

فرض کنید مدیریت یک سازمان یا شرکتی بزرگ با بودجه چند میلیون (حتی میلیارد) تومانی را برعهده دارید که قصد تهیه سرور دارد. از طرفی، به‌دنبال یک سرور هستید که امنیت، منابع و مدیریت آن به‌طور کامل در اختیار خودتان باشد. دراین‌صورت، با یک سرور اختصاصی و بدون دغدغه کسری بودجه همه‌چیز را به‌دست می‌گیرید.
تفاوت سرور مجازی با سرور اختصاصی در این است که وی پی اس هزینه کمتری نسبت به سرور اختصاصی دارد. همچنین منابع سرور اختصاصی به صورت جداگانه و اختصاصی هستند. در حالی که سرور مجازی منابع اشتراکی را در اختیار شما قرار می‌دهد.

۳. متناسب با نیازتان، امکان تغییر منابع وجود دارد!

مَثَل «هرکه بامش بیش، برفش بیشتر» را به‌خاطر دارید؟ چه ارتباطی با راهنمای خرید سرور مجازی دارد؟ خب فرض کنید اگر مصرف شما از سرور مجازی به‌گونه‌ای است که پس از خرید، متوجه می‌شوید به فضای ذخیره‌سازی بیشتر یا RAM بالاتر نیاز دارید، سرور مجازی را می‌توانید به ظرفیت‌های متناسب با نیازتان ارتقاء دهید. یعنی هرچه نیازتان به ارتقاء منابع سرور مجازی همچون فضای ذخیره، رم، پهنای باند یا CPU) بیشتر شود، پلنی از سرور مجازی را می‌توانید انتخاب کنید که متناسب با نیازتان باشد. به‌عبارتی هرچه بام‌تان بیشتر شد، برفتان هم بیشتر می‌شود!
به‌طورکلی، در استفاده از سرور مجازی، ظرفیت‌های سخت‌افزاری مانند پردازشگر CPU، فضای SSD و حافظه RAM را می‌توانید بر اساس نیاز خود انتخاب کنید و هر زمان قصد تغییر این منابع را دارید، در لحظه می‌توانید آن‌ها را کاهش یا افزایش دهید.

۴. امن‌تر، مطمئن‌تر و پایدارتر از هاست اشتراکی است

آیا تابه‌حال پشتِ صفِ انتظارِ لودِ سایت‌هایی باقی ماندید که در آخر با ارور ۵۰۳ یا سایر خطاها، شما را ناامید می‌کنند؟ خبر خوب اینکه در صورت انتخاب وی پی اس، اثری از این دردسرها نیست. در واقع، سرور مجازی با آپتایم ۹۹.۹ درصد خود، یک سرور پایدار و قابل اطمینان را دراختیارتان قرار می‌دهد. امنیت آن نیز در مقایسه با سرور یا هاست اشتراکی بالاتر خواهد بود.

۵. بهینه‌سازی منابع، افزایش منابع به‌صورت فوری و بدون دردسر

اگر قصد دارید یک وب‌سایت جدید راه‌اندازی کنید و امیدوار هستید در آینده رشد زیادی داشته باشد، باید مطمئن باشید که بتوانید منابع میزبانی را بدون قطعی یا مشکلات فنی افزایش دهید.
وقتی از سرور مجازی (VPS) استفاده می‌کنید، سایت شما داخل یک محیط مجازی به نام «کانتینر» قرار می‌گیرد. این کانتینر با توجه به پلنی که انتخاب کرده‌اید، مقدار مشخصی از منابع را در اختیار شما قرار می‌دهد.
مزیت بزرگ کانتینرها این است که خیلی سریع و راحت می‌توان منابع آن‌ها را افزایش یا کاهش داد. بنابراین اگر ترافیک سایت شما بیشتر شد یا نیاز به منابع بیشتری داشتید، می‌توانید با توجه به مجازی سازی سرور (server virtualization) در لحظه منابع را ارتقا دهید بدون اینکه سایت دچار مشکل شود.

راهنمای خرید سرور مجازی، به درد چه کسانی می‌خورد؟

راهنمای خرید سرور مجازی
پلن‌ها و قیمت‌ها برای خرید vps

برای افرادی که نیاز به تغییر آی‌پی دارند، استفاده از سرور مجازی ضرورت دارد. در واقع یافتن یک آی‌پی پایدار اهمیت زیادی دارد. این مورد تنها یکی از جزئی‌ترین موارد استفاده‌ی سرور مجازی است. در ادامه این قسمت از راهنمای خرید سرور مجازی ایران یا خارج، می‌خواهیم بررسی کنیم آیا این سرور مناسب شما است یا خیر.

۱. قصد نظارت دقیق‌تر روی منابع سرور خود دارید

اولین گزینه راهنمای خرید VPS بررسی وضعیت امنیت است. اگر احساس می‌کنید باید نظارت دقیق‌تری روی منابع سرور و دیتای خود داشته باشید وقت آن است یک سرور مجازی را انتخاب کرده و مدیریت صفر تا صد سرور را به‌عهده بگیرید. در خدمات میزبانی ابری به دلیل اشتراکی بودن فضا ممکن است امنیت برای دیتاهای حساس مطلوب نباشد یا گاهی یک سایت با وارد کردن بار بیش‌ازحد به سرور هاست، باعث کندی عملکرد هاست‌های دیگر سرور شود. اما در سرور مجازی، فضای اختصاصی خودتان را دارید و به‌هیچ عنوان سرورتان تحت تاثیر ترافیک سایر سرورها قرار نخواهد گرفت.
البته ناگفته نماند به دلیل اینکه تأمین امنیت در سرورهای مجازی به عهده خود مدیران سایت است، کارکردن با سرور مجازی نیاز به دانش و مهارت کافی دارد. بنابراین زمانی نسبت به خرید سرور مجازی اقدام کنید که دانش کافی در این زمینه را داشته یا یک فرد متخصص در تیم خود استخدام کرده باشید.

۲. حجم ترافیک و اطلاعات سایتتان بالا است

در ادامه آموزش خرید VPS، نیاز است یک نکته مهم را به شما بگوییم.
اگر قصد استفاده از سرور برای یک سایت تازه‌تأسیس با روزی کمتر از ۱۰۰۰ بازدیدکننده را دارید، یک هاست اشتراکی یا ابری کارتان را راه می‌اندازد. درصورتی‌که مخاطبان وب‌سایت‌تان به‌طور پیوسته در حال افزایش است یا چشم‌انداز سایت‌تان نشان می‌دهد بعد از اجرای کمپین و تبلیغات ممکن است تعداد کاربران‌تان به‌صورت چشمگیری افزایش پیدا کند، است، بهتر است به فکر خرید یک سرور مجازی باشید.
سرور مجازی یک گزینه بین سرور ابری و سرور اختصاصی است. یعنی درعین حال که خبری از هزینه بالای سرور اختصاصی در آن نیست، محدودیت‌ها و چالش‌های سرورهای ابری را هم ندارد و یک سرور پایدار دراختیارتان قرار می‌دهد. به‌طور کلی قبل از اقدام به خرید هر نوع سرور باید تفاوت سرور مجازی و سرور ابری را بدانید.

۳. سرعت لود وب‌سایتتان دیوانه‌کننده است

انتظار برای لود یک سایتِ کُند، مانند زمانی است که هم عجله دارید و هم پشت ترافیک ماندید و تمام چراغ‌های سر چهارراه نیز به محض رسیدنتان قرمز می‌شود. وقتی وب‌سایتتان با افزونه‌های مختلف و حجم اطلاعات بارگذاری شده روی آن، کند شده، وقت آن رسیده است که با انتخاب سرویس سرور مجازی مسیر ترافیک سایتتان را هدایت کنید. دراین‌صورت، با انتخاب وی پی اس این امکان را دارید براساس ظرفیت موردنیازتان، منابع را افزایش دهید.
درهمین‌زمینه، همانطور که در مقاله «روش‌هایی برای افزایش سرعت سرور مجازی» گفتیم، سرعت بالای سرور مجازی، روی سرعت بارگذاری سایتتان تأثیر گذاشته و همین امر به‌طور غیرمستقیم به بهبود سئوی سایتتان نیز کمک می‌کند. زیرا به‌جای اینکه کاربر از یک صفحه کُند بازدید کرده و درنهایت با بی‌حوصلگی آن را ببندد و پشت سرش را هم نگاه نکند، به یک سایت با سرعت لود بالا و پرسرعت می‌رسد. گوگل هم که به رفتار کاربر نگاه می‌کند.

۴. صاحب یک فروشگاه اینترنتی هستید

اگر یک سایت فروشگاهی دارید، راهنمای خرید وی پی اس به‌کارتان خواهد آمد. به عنوان یک سایت فروشگاهی نیاز است بستر امنی برای تراکنش‌های مالی کاربرانتان ایجاد کنید. دراین‌صورت، به‌جای انتخاب سرور ابری یا اشتراکی، گزینه سرور مجازی برای شما مناسب خواهد بود. به بیان ساده‌تر، اگر می‌خواهید یک بستر امن برای تراکنش‌ها و اطلاعات مالی کاربران سایتتان به‌وجود آوردید، از طرفی، بودجه‌تان برای خرید سرور به‌حدی نیست که یک سرور اختصاصی تهیه کنید، بسیار خب منتظر چه هستید؟ این شما و این سرور مجازی!
البته امنیت سرورهای مجازی بحث مفصلی دارد که نه در حوصله شماست نه این مقاله. اگر مشتاق هستید با روش‌های افزایش امنیت سرور مجازی آشنا شوید، مقاله افزایش امنیت سرور مجازی را در این مقاله برایتان گفتیم چطور از طریق راهکارهایی مانند تنظیمات SSH، فایروال و نظارت بر لاگ‌های سرور مجازی، امنیت آن را افزایش دهید.

۵. قصد نصب یک نرم افزار سفارشی روی سرور دارید

فرض کنید به‌عنوان یک برنامه‌نویس یا توسعه‌دهنده، یک برنامه سفارشی برای وب‌سایت نوشتید. هنوز اجرای صحیح این برنامه مطمئن نیستید و از طرفی، تا زمانی که آن را تست نکرده باشید، امکان اجرای نهایی آن روی سایت اصلی وجود ندارد. دراین‌صورت، شما می‌توانید برنامه خود را روی یک سرور مجازی تست کنید و در صورت عملکرد صحیح، آن را به‌صورت عمومی پیاده‌سازی کنید. بنابراین، اگر یک توسعه‌دهنده یا برنامه‌نویس هستید، برای تست نرم‌افزارهای مختلف می‌توانید از فضای اختصاصی سرور مجازی استفاده کنید.
در حالت کلی اگر سرویس میزبانی را برای نصب نرم افزار نیاز دارید بهتر است از سرور مجازی بجای هاست استفاده کنید، زیرا اختیار عمل و دسترسی در سرورهای مجازی به‌طور کامل است.

۶. قصد برگزاری کلاس یا وبینار آنلاین را دارید

تابه‌حال تجربه شرکت در کلاس‌های آنلاین را داشتید؟ فارغ از معضل قطع و وصلی اینترنت، استفاده از یک سرور کُند و کم سرعت باعث اختلال در دریافت اطلاعات می‌شود.
در این شرایط نقش سرور مجازی چیست؟ در چنین شرایطی سرور مجازی این کندی و اختلال را به حداقل می‌رساند. همچنین اگر می‌خواهید محتوای کلاس را ضبط کرده و در اختیار شرکت‌کنندگان قرار دهید، علاوه‌بر سرور مجازی، یک هاست دانلود دستتان را برای ذخیره و دانلود پرسرعت محتواها باز می‌گذارد. زیرا می‌توانید به‌راحتی فیلم کلاس را در اختیار کاربران قرار دهید.

۷. قصد میزبانی چندین سایت روی یک سرور دارید

شما می‌توانید با داشتن یک سرور مجازی، میزبانی چندین دامنه را برعهده بگیرید. مثلا اگر یک شرکت طراحی و توسعه وب‌سایت هستید، برای هر مشتری بخشی از منابع سرور مجازی را برای میزبانی دامنه‌ها اختصاص دهید.

۸.‌ قصد گرفتن وقت سفارت یا ثبت‌نام در سایت‌های خارجی را دارید

در حال‌وهوای مهاجرت، استفاده از یک سرور کُند می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد. به ویژه در زمان ثبت‌نام برای سفارت، دانشگاه یا هر سایتی که به آی‌پی غیر از ایران نیاز دارد، استفاده از سرور مجازی یک انتخاب هوشمندانه است. نیازی نیست حرفه‌ای‌ترین پلن سرور مجازی را برای این کار انتخاب کنید. یک وی پی اس ارزان هم شانس شما را برای ثبت‌نام به‌موقع بالا می‌برد.

۹. قصد جداسازی دیتابیس و وب‌سایت را دارید

لپ‌تاپ یا کامپیوترتان را درنظر بگیرید. علاوه‌بر اینکه از لپ‌تاپ خود برای اجرای برنامه‌های مختلف استفاده می‌کنید، همچنین ممکن است فایل‌های تصویری و ویدیویی بسیاری در آن ذخیره کرده باشید. همین امر، ممکن است ظرفیت پردازشگر لپ‌تاپ شما را اشغال کند. طوری‌که در هر بار خاموش و روشن کردن لپتاپ به‌خاطر ظرفیت پر رم لپتاپ دقایق طولانی برای بالا آمدن صفحه مانیتور منتظر می‌مانید. درعوض می‌توانید تمام فایل‌هایی که روی لپتاپ خود ذخیره کردید، روی رم، فلش یا هارد جداگانه منتقل کنید. دراین‌صورت خواهید دید سرعت عملکرد لپ‌تاپتان چندین برابر افزایش پیدا می‌کند. این قضیه در مورد وب‌سایت و دیتابیس سایت نیز صدق می‌کند.
ممکن است بخواهید برای پردازش پرسرعت، دیتابیس و وب‌سایت خود را از هم جدا کنید. دراین‌صورت، فارغ از اینکه وب‌سایت شما روی چه سروری قرار گرفته است، برای پردازش دیتابیس، وی پی اس انتخاب مناسب‌تری برایتان خواهد بود.
همچنین می‌توانید با استفاده از سرور مجازی، یک فضای آنلاین و به‌صرفه برای بکاپ‌گیری از سایتتان داشته باشید. فضایی که دسترسی شما را به بکاپ دیتای سایتتان با اتصال به اینترنت به‌راحتی فراهم می‌کند. البته در این زمینه، فضای رایگان بکاپ پارس‌پک نیز کارتان را راه می‌اندازد. آموزش استفاده آن را می‌توانید در مقاله «Backup رایگان پارس‌پک» بخوانید.

۱۰. یک گیمر عاشق گیمینگ و همه‌فن‌حریف هستید

آیا قصد دارید به‌راحتی و باسرعت بالا به‌صورت همزمان در یک بازی‌ جذاب آنلاین شرکت کنید؟ سرورهای مجازی برای خدمت‌رسانی به شما مهیا هستند.
سرورهای مجازی برای گیمرها مانند یک ابزار مدرن در دنیای بازی‌های آنلاین است. شما به‌راحتی می‌توانید از طریق سرور مجازی انواع بازی‌های آنلاین را بدون تاخیر و باسرعت بالا انجام دهید و مراحل چالش‌برانگیز گیم را پشت‌سر بگذارید. این سرورها به عنوان بستری مناسب تجربه خوشایندی در بازی‌های آنلاین برایتان به‌ ارمغان می‌آورند؛ طوری که دیگر تجربه ناخوشایند باخت درست در لحظه حساس آن هم در اثر استفاده از یک سرور کُند را نخواهید داشت.

۱۱. دقت و اهمیت به آپتایم سرور

اگر به دنبال خرید سرور مجازی هستید، یکی از مهم‌ترین نکات برای انتخاب صحیح، توجه به آپتایم سرور است. آپتایم نشان‌دهنده میزان زمان فعالیت بدون وقفه سرور است و تاثیر زیادی بر عملکرد وبسایت شما دارد. برای یک تجربه بدون مشکل و عملکرد بهینه، انتخاب سروری با آپتایم بالا بسیار مهم است.
برای کسب‌وکارهای آنلاین موفق، هر ثانیه downtime (عدم دسترسی) منجر به ضررهای سنگینی از نظر فروش از دست رفته و درآمد از دست رفته می‌شود. یک پروژه در حال رشد ممکن است اگر برای مدت طولانی در دسترس نباشد، اعتماد شرکای بالقوه را از دست بدهد. حتی اگر وب‌سایت شما هنوز کوچک و چندان پرطرفدار نباشد، قطعی‌های مکرر ممکن است به ربات‌های موتور جستجو اینطور القا کند که پروژه غیرفعال است، که می‌تواند رتبه‌بندی SEO شما را خراب کند. این‌ها تنها بخشی از دلایلی هستند که اهمیت آپتایم را نشان می‌دهند.
برای اینکه به تمامی اهداف خود از خرید vps برسید باید بهترین سرور مجازی خارجی را خریداری نمایید. سرور مجازی پارس‌پک بهترین انتخاب است.

مزایای استفاده از VPS برای معاملات بورسی

مزایای استفاده از VPS برای معاملات بورسی
انجام معاملات بورسی با سرور مجازی

در ابتدا بهتر است بدانید به عنوان یک معامله‌گر حرفه‌ای که به سرعت، امنیت و عملکرد بدون وقفه نیاز دارد، خرید یک سرور مجازی ضروری است، زیرا این سرور مزایای شگفت‌انگیزی را ارائه می‌دهد. در ادامه تمام این مزایا را با هم بررسی می کنیم.

معاملات بدون وقفه ۲۴ ساعته

سرور VPS و سرور مجازی برای فارکس به صورت ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته بدون نیاز به روشن بودن کامپیوتر شما اجرا می‌شود. این باعث می‌شود که سرور مجازی برای میزبانی ربات و استراتژی‌های خودکار حتی زمانی که شما آفلاین هستید یا با مشکلات اینترنتی روبه‌رو هستید، به انجام معاملات ادامه دهند.

تاخیر پایین و اجرای سریع‌تر معاملات

دیتاسنتر (data center) سرورهای VPS معمولاً نزدیک به موقعیت شما قرار دارند که باعث کاهش تاخیر و تضمین اجرای سریع معاملات می‌شود. این به پیشگیری از لغزش قیمت کمک کرده و سود را افزایش می‌دهد.

امنیت و حفاظت پیشرفته

از نظر امنیت، سرور VPS مکانیزم‌های حفاظتی پیشرفته‌ای مانند فایروال‌های نرم‌افزاری، حفاظت در برابر حملات DDoS و ارتباطات رمزگذاری‌شده را ارائه می‌دهد و از داده‌های معاملاتی شما در برابر هکرها و تهدیدات سایبری محافظت می‌کند. کانفیگ سرور مجازی در زمان راه اندازی سرور مجازی توسط پارس‌پک مورد بررسی قرار می گیرد تا امنیت شما تضمین شود.

امکان اجرای چندین حساب و پلتفرم

معامله‌گران می‌توانند از بهترین سایت‌های خرید سرور مجازی خارجی و ایرانی برای اجرای چندین پلتفرم معاملاتی و همچنین چندین حساب معاملاتی استفاده کنند، بدون اینکه عملکرد معاملاتی آن‌ها تحت تاثیر قرار بگیرد.

دسترسی از راه دور و انعطاف‌پذیری

سرور مجازی برای فارکس همچنین به شما این امکان را می‌دهد که از هر کجای دنیا معاملات خود را بررسی و نظارت کنید، فقط کافیست از هر دستگاهی مانند لپ‌تاپ، موبایل یا تبلت و یک اتصال اینترنتی استفاده کنید. این ویژگی برای معامله‌گرانی که به طور مرتب سفر می‌کنند، ایده‌آل است.

بایدها و نبایدهای خرید VPS

در ادامه به نکات مهمی اشاره می‌کنیم که هنگام خرید VPS باید به آن‌ها توجه کرده یا از آن‌ها پرهیز کنید.

  • کارهایی که باید انجام دهید:

۱. تحقیق درباره ارائه‌دهنده

یک شرکت معتبر با سابقه خوب، نظرات مثبت، پشتیبانی قوی و آپتایم بالا انتخاب کنید. همچنین مطمئن شوید که ارائه‌دهنده از زیرساخت‌هایی مانند حافظه SSD، پورت‌های پرسرعت و شبکه (network) پایدار استفاده می‌کند.

۲. نیازهای خود را بشناسید

بسته به هدف استفاده مثل web hosting، معاملات آنلاین یا توسعه نرم‌افزار، مشخص کنید به چه میزان منابع مانند CPU، RAM و پهنای باند (bandwidth) نیاز دارید. همچنین بررسی کنید چه سیستم‌عامل‌هایی (operating system) در دسترس هستند.

۳. گارانتی آپتایم را بررسی کنید

مطمئن شوید که ارائه‌دهنده حداقل آپتایم ۹۹.۹ درصد را تضمین می‌کند تا سرور شما دچار قطعی مکرر نشود.

۴. قابلیت ارتقاء را در نظر بگیرید

سرویسی انتخاب کنید که در صورت رشد نیاز، امکان ارتقاء منابع را فراهم کند. بسیاری از ارائه‌دهندگان از تکنولوژی server virtualization برای افزایش انعطاف‌پذیری و مقیاس‌پذیری استفاده می‌کنند.

۵. ویژگی‌های امنیتی را بررسی کنید

سرویس‌دهنده‌ای انتخاب کنید که امکانات امنیتی مانند فایروال، محافظت در برابر حملات DDoS، پشتیبان‌گیری منظم و پنل مدیریتی (control panel) مانند cPanel یا Plesk را ارائه دهد.

  • کارهایی که نباید انجام دهید:

۱. تنها بر اساس قیمت تصمیم نگیرید

VPS ارزان ممکن است منابع ضعیف‌تری ارائه دهد و موجب کاهش کیفیت، سرعت و امنیت شود. استفاده از هاردهای غیر SSD یا زیرساخت‌های قدیمی یکی از دلایل اصلی این کاهش کیفیت است.

۲. محل سرور را نادیده نگیرید

موقعیت فیزیکی سرور تأثیر زیادی بر سرعت شبکه دارد. سروری را انتخاب کنید که به کاربران هدف یا بازار شما نزدیک باشد.

۳. منابع را بیش از حد نیاز انتخاب نکنید

استفاده از منابع بیش از نیاز واقعی تنها باعث هدر رفتن هزینه می‌شود. از منابع پایه شروع کنید و در صورت نیاز، با توجه به قابلیت‌های server virtualization، پلن خود را ارتقاء دهید.

۴. قوانین و شرایط را نخوانده رد نکنید

پیش از خرید، حتماً شرایط استفاده، سیاست‌های بازپرداخت، محدودیت‌ها و امکاناتی مثل سیستم‌عامل‌ها و control panel را بررسی کنید.

۵. پشتیبانی ضعیف را نادیده نگیرید

پشتیبانی فنی مناسب در زمان‌های بحرانی حیاتی است. خرید vpsاز شرکت‌هایی که پاسخ‌گویی ضعیف یا محدود دارند پرهیز کنید، مخصوصاً زمانی که مشکلی در شبکه یا port سرور رخ دهد.

در خرید سرور مجازی به چه نکاتی توجه کنیم؟

اکنون که می‌دانید VPS چیست و در چه‌صورت نیاز است آن را انتخاب کنید، وقت آن رسیده که در ادامه راهنمای خرید سرور مجازی خارج و ایران، نگاهی به مهم‌ترین مواردی داشته باشیم که هنگام انتخاب و خرید VPS کاربردی هستند. چگونه سرور بخریم؟ چطور می‌توانیم یک سرور مجازی عالی کاملا متناسب با نیازها پیدا کنیم؟ اصلا چگونه وی پی اس بخریم؟ اگر دنبال پاسخ چنین سوالاتی هستید، چک‌لیست انتخاب بهترین VPS را که در ادامه مقاله گفتیم همراه داشته باشید.

۱. نوع سیستم‌عامل؛ Linux یا Windows

نوع سیستم‌عامل سرور مجازی مانند Linux یا Windows
Linux یا Windows سیستم عامل vps

اولین‌ موردی که در انتخاب بهترین VPS نیاز است به آن توجه کنید، سیستم‌عامل سرور است. همانطور که در ابتدای مقاله آموزش خرید سرور مجازی اشاره کردیم، VPS پس از مجازی‌سازی، یکی از سیستم عامل‌های لینوکس یا ویندوز را در اختیار خواهد داشت که هرکدام از این سیستم‌عامل‌ها برای یک‌سری کاربردها مناسب است.

مقایسه سرور مجازی ویندوز و لینوکس

در ادامه، مهم‌ترین فاکتورهایی را بررسی خواهیم کرد که موجب تفاوت سرور مجازی لینوکس و ویندوز شده است:

۱. ظاهر گرافیکی؛ رابط گرافیکی در مقابل رابط خط فرمان

رابط کاربری گرافیکی یا GUI در سرور مجازی ویندوز محیطی شبیه به ویندوز کامپیوتر را برای کاربران فراهم می‌کند. سرور مجازی با سیستم‌عامل ویندوز اغلب برای افرادی مناسب است که سرور را برای ترید، وب‌گردی یا بازی نیاز دارند.
درمقابل، سرورهای لینوکس Interface یا ظاهر گرافیکی ندارند و از طریق رابط خط فرمان یا Command Line کار می‌کنند. البته برای استفاده راحت‌تر امکان راه‌اندازی رابط‌‌های کاربری در وی پی اس لینوکس نیز وجود دارد.

۲. زبان برنامه نویسی؛ PHP مقابل ASP

زبان برنامه‌نویسی در لینوکس سی، C++ و Perl و PHP است. سیستم عامل ویندوز برای سایت‌هایی کاربرد دارد که با زبان ASP.NET نوشته شده باشند.

۳. اتصال به سرور؛ FTP مقابل SSH امن

در بهترین سرورهای مجازی ویندوزی شما توسط پروتکل FTP به سرور خود دسترسی دارید؛ اما سرور مجازی لینوکس از پروتکل‌های امن SSH استفاده می‌کند.

۴. امنیت سرور؛ برگ برنده لینوکس

امنیت هر کدام از این سیستم‌عامل‌ها تا حدی به شرکت ارائه‌دهنده سرویس بستگی دارد. نرم‌افزارهایی که برای ویندوز در ایران وجود دارد، کرک می‌شوند. همین امر باعث می‌شود که ویندوز دچار باگ امنیتی شود. اما در لینوکس اغلب نرم‌افزارها منبع‌باز هستند؛ درنتیجه امکان اصلاح و رفع باگ آن توسط توسعه‌دهندگان و برنامه‌نویسان وجود دارد. از این نظر سرورهای مجازی لینوکس به‌خصوص برای مواردی که نیاز به امنیت بالا است، مناسب‌تر خواهد بود. البته نقاط ضعف امنیتی ویندوز مانند Active Directory را می‌توان با اقداماتی برطرف کرد.

۲. منابع موردنیازتان در خرید سرور مجازی

دومین موردی که در هنگام خرید هر سرویس میزبانی از جمله خرید بهترین VPS ضروری است درنظر بگیرید، نیازتان به منابع و سخت‌افزار است. در این مورد، نیاز است براساس نیازتان به منابع سرور مجازی مواردی همچون رم، هارد و هسته پردازشگر را انتخاب کنید.

۱. حافظه RAM؛ اساسی‌ترین فاکتور انتخاب سرور مجازی

اساسی ترین فاکتور برای انتخاب سرور مجازی است و بیشترین تأثیر را روی قیمت سرور می‌گذارد. برای انتخاب میزان حافظه RAM نیاز است آن را متناسب با فعالیتتان انتخاب کنید.

۲. فضای ذخیره‌سازی؛ فضای موردنیاز برای ذخیره‌سازی

این فضا متناسب با نیاز شما برای ذخیره‌سازی اطلاعات تعیین می‌شود و تأثیر زیادی روی سرعت سرور دارد.

۳. پردازشگر CPU؛ هسته پردازنده سرور مجازی

در سرورهای مجازی CPU به صورت اشتراکی است و شما می‌توانید باتوجه به سرعت و کیفیتی که از سرور خود انتظار دارید، میزان آن را تعیین کنید.

در انتخاب این سه مورد یعنی هارددیسک، CPU و RAM پنل‌های مختلفی توسط شرکت‌ها ارائه می‌شود. اگر در این مورد ابهامی دارید، از شرکت میزبانی موردنظر می‌توانید راهنمایی بگیرید. برای مثال، در پارس‌پک انواع پلن‌های حرفه‌ای و اقتصادی براساس فاکتورهای مختلف تعریف شده است که شما می‌توانید براساس نیازتان درخواست افزایش یا کاهش منابع دهید. همچنین مشاوره رایگان پارس‌پک برای انتخاب بهترین پلن نیز درخدمت شما است.

۳. مجازی‌ساز به‌کار رفته در VPS

در چک‌لیست پاسخ سوالی مثل «چگونه سرور بخریم؟»، توجه به مجازی‌ساز به‌کاررفته در سرور مجازی عامل مهمی است. مجازی‌سازی یا Virtualization توسط یک نرم افزار روی سرور انجام می‌شود تا عمل جداسازی و اختصاصی‌سازی سرور انجام شود. مجازی‌ساز در عملکرد و قدرت سرور مجازی تاثیرگذار است. سایت‌های سرویس‌دهنده از نرم افزارهای مختلفی برای مجازی‌سازی سرور استفاده می‌کنند که اغلب بر پایه لینوکس هستند. برای آشنایی بیشتر با مجازی‌ساز و عملکرد آن ما در مقاله «مجازی‌ ساز سرور چیست؟» به‌طور کامل راجع به این فناوری توضیح دادیم. همچنین با نگاهی به جدول زیر می‌توانید با تفاوت‌های رایج‌ترین مجازی‌سازها آشنا شوید:

ویژگی KVM XEN VMWare
نصب اتوماتیک سیستم‌عامل
فضای دیسک در زمان ایجاد
رمزگذاری تمام حجم دیسک
مجازی‌ساز کامل
هزینه لایسنس
شخصی‌سازی کرنل
رم رزرو شده در زمان ایجاد
پشتیبانی از TUN/TAP

در راهنمای خرید سرور مجازی، نیاز است این نکته را بیان کنیم سرور مجازی پارس‌پک با استفاده از KVM یا کنسول مجازی‌سازی شده و بر پایه لینوکس است. هارددیسک سرور مجازی در پارس‌پک مجهز به تکنولوژی NVMe بوده که سرعت بالایی را برای وی پی اس به ارمغان آورده است. همچنین امکان تعویض سیستم عامل سرور مجازی در هر لحظه به انتخاب خودتان امکان‌پذیر است. زیرا دسترسی مدیریتی کامل‌تر و مانیتورینگ بهتر روی سرور مجازی خواهید داشت.

۴. موقعیت قرارگیری سرور مجازی

در پنلی که از سرورهای مجازی مشاهده می‌کنید، خواهید دید که موقعیت‌ قرارگیری سرور در داخل یا خارج از ایران است. اگر اغلب کاربران سایت شما، از داخل ایران هستند، خرید یک سرور مجازی ایرانی پینگ سرور را کاهش داده و سرور باسرعت بالاتری عمل خواهد کرد.
البته سرورهای اروپایی مانند سرورهای آلمان از تکنولوژی به‌روزتری استفاده می‌کنند و همین امر سرعت خوب و آپتایم بالایی را برای کاربران به‌ارمغان می‌‌آورد. اگر هر دو نوع کاربر با آی‌پی ایران و خارج را دارید، یک اقدام هوشمندانه برای حفظ پایداری سایتتان این است که هردو سرور مجازی ایران و خارج را داشته باشید.

دروازه‌ای به دنیای بدون مرز با سرور مجازی خارج

با خرید سرور مجازی خارج از پارس‌پک، به زیرساخت‌های بین‌المللی قدرتمند و پهنای باند گسترده دسترسی پیدا می‌کنید. این سرویس با ارائه IP خارجی، اتصال پایدار و میزبانی در دیتاسنترهای معتبر جهانی، انتخابی ایده‌آل برای کسب‌وکارهای بین‌المللی، تریدرها و پروژه‌های جهانی است. اگر به دنبال سرعت، امنیت و آزادی بیشتر در ارتباطات اینترنتی هستید، VPS خارج پارس‌پک بهترین همراه شما خواهد بود.

سرورهای مجازی ایرانی قیمت کمتری دارند و در مقایسه با کیفیت سرورهای مجازی خارجی رتبه دوم را دارند. در حالی‌که سرور مجازی خارجی باوجود قیمت بالاتر، آپتایم بهتر و سریع‌تری دارد. البته تفاوت سرور مجازی ایران و خارج به همین‌جا ختم نمی‌شود. باید موارد بیشتری را درنظر بگیرید.

سرور مجازی ایران؛ سرعت و امنیت در کنار هم

با خرید سرور مجازی ایران از پارس‌پک، می‌توانید از سرعت بالای اتصال داخلی، پینگ پایین و دسترسی سریع به مخاطبان ایرانی بهره‌مند شوید. این سرور‌ها با میزبانی در دیتاسنترهای معتبر داخلی، بستری امن و پایدار را برای پروژه‌های تحت وب، اپلیکیشن‌های تجاری و فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌کنند. اگر به دنبال تجربه‌ای سریع، امن و با کیفیت برای کاربران داخل کشور هستید، VPS ایران پارس‌پک انتخابی هوشمندانه است.

۵. امکان مدیریت سرور مجازی

درصورتی‌که دانش کافی در زمینه مدیریت سرور دارید، با انتخاب سرور مجازی مدیریت نشده می‌توانید خودتان آستین‌ها را بالا زده و تنظیمات مختلف را روی سرور انجام دهید. سرور مجازی لینوکس را انتخاب کنید، دسترسی شما برای مدیریت سرور از طریق پروتکل SSH انجام می‌شود. اگر از وی پی اس ویندوز استفاده کنید، از طریق Remote desktop امکان مدیریت سرور را خواهید داشت.
پس برای کسانی‌که دانش کافی برای مدیریت سرور ندارند، وضعیت به‌چه صورت است؟ در این حالت، می‌توانید از سرور مجازی مدیریت شده استفاده کنید.
در سرور مجازی مدیریت شده، دسترسی شما به سرور از طریق کنترل پنل خواهد بود که مدیریت و کنترل سرور را برایتان راحت می‌کند. در پارس‌پک اگر لینوکس را انتخاب کنید، گزینه‌های سی‌پنل یا دایرکت ادمین را خواهید داشت و درصورت انتخاب سرور مجازی ویندوز، کنترل پنل پلسک دراختیارتان قرار دارد. البته پلسک نسخه لینوکس هم دارد. در ادامه برخی از تفاوت هاست سی پنل و دایرکت ادمین را بررسی می‌کنیم:
cPanel معروف‌ترین و محبوب‌ترین کنترل پنل تحت وب لینوکس بوده و به‌طور پیش‌فرض امنیت بالایی دارد. دایرکت ادمین محیط حرفه‌ای‌تری دارد که ممکن است کار با آن برای افراد مبتدی سخت به‌نظر برسد.
پلسک به‌عنوان معروف‌ترین و محبوب‌ترین کنترل پنل تحت وب سیستم عامل ویندوز شناخته شده است. کنترل پنل Plesk رایگان نیست ولی پایین‌ترین هزینه لایسنس را میان رقیبان خود دارد. همچنین از امنیت مناسبی برخوردار است. البته دراین‌زمینه، نیاز است با نصب ماژول‌های امنیتی و تنظیمات مناسب، امنیت بالاتری به آن اضافه کنید.

۶. امنیت سرور VPS

در سرورهای مجازی شرکت‌های ارائه‌دهنده سرور فقط می‌توانند امنیت شبکه و سخت افزار سرورتان را تضمین کنند. به‌عبارتی مسئولیت تأمین امنیت آن با خودتان است. پس حتماً برای استفاده از سرور مجازی نیاز است یک فرد متخصص را در تیم خود داشته باشید. برای مثال، با روش‌هایی مانند تغییر لاگین پیش‌فرض SSH، نظارت بر لاگ‌های سرور مجازی و مدیریت دسترسی کاربران امنیت سرور مجازی خود را برقرار کنید.

۷. خدمات اضافی سرور مجازی

آیا تابه‌حال تجربه خریدی را داشتید که پس از انجام آن پشیمان شده باشید؟ طوری‌که احساس کردید گول چرب‌زبانی فروشنده را خوردید و آنقدرها هم که به‌نظر می‌رسد محصولش چنگی به دل نمی‌زند؟
درمقابل، چندبار تا به حال با کد تخفیف از اسنپ یا فروشگاه‌های بزرگ خرید کردید؟ کدهای تخفیفی که در نهایت جیبتان را خالی می‌کند اما حسی پیروزمندانه از یک خرید به‌صرفه به شما می‌دهد. خدمات اضافی برای سرورهای مجازی هم اینگونه است.
برخی از شرکت‌های ارائه‌دهنده در کنار ارائه سرور مجازی، خدمات دیگری همچون بکاپ‌گیری منظم، پشتیبانی مؤثر و ۲۴ ساعته، انتقال هاست رایگان یا یک سرور تست رایگان در اختیارتان قرار می‌دهند. به‌این‌ترتیب، حس بهتری از خرید سرور مجازی به شما می‌بخشند. پس در پاسخ به اینکه از کجا سرور مجازی بخریم، باید بگوییم نگاهی به خدمات آپشنال آن شرکت بیندازید.

۸. پشتیبانی فنی، موثر و همیشه در دسترس

هیچ‌ چیز اعصاب‌خرد‌کن‌تر از این نیست که در سرورتان مشکلی به‌وجود بیاید و روزها، هفته‌ها و حتی ماه‌ها تیکتتان بدون جواب باقی بماند یا پاسخگویی موثری برای رفع مشکل دریافت نکنید. برای اینکه چنین اتفاق فرسایشی نیفتد، دست روی ارائه‌دهنده‌ای بگذارید که از پشتیبانی مؤثر و فنی او مطمئن هستید.
در این زمینه، نیاز است تحقیقات لازم را انجام داده و کیفیت ارائه خدمات، پشتیبانی و رضایت مشتریان قبلی ارائه‌دهندگان را بسنجید. بد نیست که با مشتریان قبلی شرکت‌ها هم صحبت کنید و نظراتشان را جویا شوید تا کاملا درمورد حسن انجام کار میزبانی مطمئن شوید. برای مثال، یکی از شرکت‌هایی که در زمینه ارائه سرورهای مجازی نام‌وآوازه محبوبی پیدا کرده است، شرکت پارس‌پک است.

۹. قیمت؛ بند اساسی در راهنمای خرید سرور

قیمت یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین مواردی است که نه‌تنها در راهنمای خرید سرور مجازی، بلکه در تهیه هر محصولی برایمان اهمیت دارد. قیمت سرور مجازی بستگی به تکنولوژی و منابعی است که در آن استفاده شده است؛ بنابراین اگر شرکتی پیدا کردید که با شعار «وی پی اس ارزان یا رایگان» شما را جذب کرده است، آگاه باشید که کیفیت آن ممکن است حتی از هاست اشتراکی نیز پایین‌تر باشد.

از کجا سرور مجازی بخریم؟

پس از دانستن پاسخ این سوال که چگونه وی پی اس بخریم، احتمالا می‌خواهید بدانید که بهترین سرور مجازی را از کجا باید تهیه کرد؟ در ادامه راهنمای خرید سرور مجازی، اگر قصد خرید سرور مجازی از یک شرکت ارائه‌دهنده معتبر و پرسابقه را دارید که تجربه خوبی در خرید و استفاده از سرور مجازی برایتان به همراه آورد، شرکت میزبانی خدمات ابری پارس‌پک در خدمت شما است.
پارس‌پک به‌عنوان اولین ارائه‌دهنده خدمات ابری در ایران، از سرورهای مجازی قدرتمند برخوردار است. طوری که طی چند سال اخیر توانسته در لیست محبوب‌ترین ارائه‌دهنده میزبانی قرار گیرد. پشتیبانی قدرتمند و قیمت مناسب سرورهای پارس‌پک خیال شما را از برخورداری خدمات همه‌جانبه میزبانی راحت می‌کند.
با اجاره یا خرید وی پی اس پارس‌پک می‌توانید منابع سخت‌افزاری خود را تا ۷۲ هسته CPU و ۲۵۶ گیگابایت RAM ارتقا دهید. علاوه‌براینکه سرور شما دارای زیرساخت سخت‌افزاری باکیفیت و قدرتمند است، از پشتیبانی مطمئن پارس‌پک نیز بهره‌مند خواهید شد.

سرور مجازی باکیفیت را از کجا بخریم؟

سرور مجازی پارس‌پک با دو سیستم عامل ویندوز و لینوکس ارائه می‌شود و موقعیت دیتاسنتر آن‌ها در ایران و اروپا قرار دارد. بخشی از مهم‌ترین امکانات و ویژگی سرور مجازی پارس‌پک را در جدول زیر آوردیم:

ویژگی توضیحات
امکان اتصال به سرور از طریق ابزار VH
حجم فضای FTP رایگان برای بکاپ‌گیری ۵۰ گیگابایت
پشتیبانی ۲۴ ساعته حتی در روزهای تعطیل
امنیت سرور مجازی بهره‌مندی از فایروال‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدرتمند
سیستم‌عامل لینوکس و ویندوز
فضای ذخیره‌سازی ۱۰۰ گیگابایت
کنترل پنل سی‌پنل، دایرکت ادمین، پلسک
موقعیت سرور ایران و اروپا
دسترسی مدیریت به کاربران از طریق SSH و Remote Desktop
مجازی‌ساز از طریق KVM

برای اطمینان از کیفیت سرور مجازی، یک روز را به‌صورت رایگان می‌توانید مهمان پارس‌پک باشید. سپس هر زمان بخواهید سرور خود را می‌توانید به پلن‌های پیشرفته‌تر ارتقاء داده یا سیستم عامل آن را تغییر دهید.

۱. امکانات سرور مجازی لینوکس پارس‌پک

سرورهای مجازی لینوکس ظاهر گرافیکی جذابی مانند ویندوز ندارند، اما امکان راه‌اندازی رابط‌های کاربری Gnome و KDE برای استفاده راحت‌تر آن‌ها وجود دارد.

  • برای اتصالتان به سرور لینوکس می‌توانید از پروتکل امن SSH استفاده کنید.
  • توزیع‌های لینوکس شامل CentOS، Ubuntu Debian است.
  • امکان استفاده از دیتابیس MySQL و اسکریپت‌های متن‌باز مانند وردپرس وجود دارد.
  • امکان اجرای وب‌سرویس‌هایی همچون Apache ،Litespeed و NginX برقرار است.

۲. امکانات سرور مجازی ویندوز پارس‌پک

  • از طریق کنترل پنل قدرتمند و روان Plesk مدیریت می‌شود.
  • از طریق پروتکل انتقال فایل FTP می‌توانید به سرور خود دسترسی داشته باشید.
  • از ویندوز اختصاصی مایکروسافت به همراه سرویس‌هایی نظیر RDP می‌توانید استفاده کنید.
  • فقط برای برنامه‌هایی مورد استفاده است که مورد تایید و تحت پشتیبانی مایکروسافت باشد.

برای میزبانی وب‌سایت‌هایی با زبان برنامه‌نویسی ASP مناسب بوده و امکان استفاده از دیتابیس MYSQL و وب‌سرویس IIS را مهیا می‌کند.
نسخه‌های ویندوز سرورهای ارائه ‌شده شامل Windows 2016 R2، Windows 2012R2، Windows 2012، Windows 2008 و Windows 2019 R2 است.

بهترین سرور مجازی را با منابع پرقدرت و هزینه مقرون‌به‌صرفه از پارس‌پک بخرید

اگر اولین تجربه‌تان درزمینه تهیه سرورهای مجازی است یا دانش کافی در انتخاب بهترین نوع سرور مجازی ایرانی یا خارجی ندارید، از مشاوره رایگان و تخصصی پارس‌پک می‌توانید بهره‌مند شوید. پارس‌پک کمکتان می‌کند تا بهترین پنل را متناسب با نیازتان انتخاب کنید. شما عزیزان، از طریق تیکت یا تماس می‌توانید با کارشناسان پارس‌پک در ارتباط باشید.

زیرساختی قدرتمند برای رشد بدون مرز با خرید سرور مجازی

با خرید سرور مجازی از پارس‌پک، محیطی پایدار، مقیاس‌پذیر و امن برای میزبانی وب‌سایت‌ها، اپلیکیشن‌ها و پروژه‌های حرفه‌ای خود خواهید داشت. برای مشاهده دقیق‌تر تعرفه و پلن‌های سرور مجازی قدرتمند پارس‌پک، وارد صفحه زیر شوید.

جمع‌بندی

در راهنمای خرید سرور مجازی همه نکات مهمی را بررسی کردیم که برای خرید سرور مجازی به‌کارتان می‌آید. این چک لیست را به‌همراه داشته باشید تا برای تجربه یک‌ میزبانی حرفه‌ای و بدون محدودیت، بهترین ارائه‌دهنده را انتخاب کنید. از اینکه تا انتهای این مقاله از آموزش سرویس‌های میزبانی بلاگ پارس‌پک همراه ما بودید، از شما ممنونیم. امیدواریم راهنمای خرید سرور مجازی به شما در تهیه بهترین پنل این سرور کمک کند و دید بهتری برای انتخاب سرویس میزبانی به شما بدهد.

سؤالات متداول

۱. چه تفاوتی بین سرور مجازی و سرور اختصاصی وجود دارد؟

در سرور اختصاصی از منابع، پردازنده و سخت‌افزار کاملا اختصاصی استفاده می‌کند. در سرور مجازی بخشی از یک سرور فیزیکی را با پردازنده مشترک دراختیار خواهید داشت.

۲. پس از خرید سرور مجازی از پارس‌پک آیا امکان ارتقا منابع سخت‌افزاری سرور را دارم؟

بله، شما می‌توانید منابع سخت‌افزاری سرور مجازی خود را تا ۷۲ هسته CPU و ۲۵۶ گیگابایت RAM ارتقا دهید.

۳. چه امکانات امنیتی در خرید سرور مجازی در پارس‌پک وجود دارد؟

پارس‌پک از امکانات امنیتی قدرتمند مانند فایروال، SSL، TLS و کنترل دسترسی با SSH استفاده می‌کند.

۴. چه فاکتورهایی را باید قبل از خرید سرور مجازی بررسی کنیم؟

مهم‌ترین فاکتورها برای خرید سرور مجازی شامل موارد زیر است:

  • امنیت و مدیریت سرور
  • منابع سخت‌افزاری موردنیاز
  • نوع سیستم عامل سرور مجازی
  • موقعیت جغرافیایی دیتاسنتر
  • پشتیبانی شرکت ارائه کننده سرور

۵. چه نوع پهنای باندی برای سرور مجازی مناسب است؟

پهنای باند مناسب برای سرور مجازی بستگی به نوع استفاده دارد، اما معمولاً حداقل ۱ ترابایت در ماه و پورت ۱ گیگابیت برای عملکرد بهتر پیشنهاد می‌شود.

۶. هنگام انتخاب ارائه دهنده VPS باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

هنگام انتخاب ارائه‌دهنده VPS باید به نکاتی مانند سابقه معتبر، پشتیبانی قوی، گارانتی آپتایم بالا، امنیت سرور و قابلیت ارتقاء منابع توجه کنید.