راهنمای خرید سرور اختصاصی؛ تمام نکاتی که باید بدانید!

خرید سرور اختصاصی
Avatar
نویسنده: سانیا عبدی‌پور
یکشنبه 8 بهمن 1402
مطالعه: ۱۴ دقیقه ۰ نظر ۴۹۱ بازدید

راهنمای خرید سرور اختصاصی مانند خرید یک ماشین لوکس به شما کمک می‌کند تا بتوانید از بهترین امکانات و خدمات بهره‌مند شوید. سرورهای اختصاصی مانند آپارتمانی مجلل و اختصاصی در دنیای دیجیتال عمل می‌کنند. یعنی فضایی امن و مطمئن دارند که تمام ظرفیت و کنترل آن در اختیار شماست. برای انتخاب سرور ایدئال، باید نکات مهم خرید سرور اختصاصی همچون مشخصات فنی، ویژگی‌های امنیتی، پشتیبانی، قیمت‌گذاری و قابلیت اطمینان را به‌دقت بررسی کنید. این مقاله از آموزش سرور بلاگ پارس پک، راهنمای شما در مسیر انتخاب و خرید سرور اختصاصی ارزان و مقرون‌به‌صرفه است و کمکتان می‌کند بهترین تصمیم را بگیرید.

برای خرید سرور اختصاصی شک دارید؟ به مزایای آن نگاه کنید

سرور اختصاصی در دنیای مجازی مانند یک ویلای انحصاری در دل جنگل‌های شمال است. جایی که تمام منابع یک سرور فیزیکی، به‌طور انحصاری در اختیار شماست و بدون محدودیت می‌توانید از آن استفاده کنید. با انتخاب سرور اختصاصی، سرعتی باورنکردنی را تجربه خواهید کرد. درایوهای SSD و NVMe سرور اختصاصی مانند یک موشک پرسرعت، اطلاعات شما را در چشم برهم‌زدنی منتقل می‌کنند و حس رانندگی در دل یک اتوبان خلوت با سرعت بالای ۱۲۰ به شما می‌دهند.  در ادامه «راهنمای خرید سرور اختصاصی» به مزایای این سرور نگاهی خواهیم انداخت.

خرید سرور اختصاصی پارس پک

سرور اختصاصی چه مزایایی دارد؟

استفاده از سرور اختصاصی مزایای فراوانی برای کسب‌وکارهای بزرگ و کوچک دارد. این مزایا آن‌قدر زیاد است که حتی هزینه‌های گران سرور اختصاصی را نیز نادیده می‌گیرند. بسیاری از کاربران می‌توانند با استفاده از سرور اختصاصی، کسب‌وکار خود را به سرعت و با قدرت بیشتری رشد و توسعه دهند. از جمله مزایای استفاده از سرور مجازی عبارت‌اند از:

۱. قدرت و عملکرد خیره کننده با منابع اختصاصی

در راهنمای خرید سرور اختصاصی ابتدا سراغ قدرت و عملکرد خیره‌کننده این سرور می‌رویم. سرورهای اختصاصی منابع انحصاری پردازنده، رم و فضای ذخیره‌سازی را فقط در اختیار شما قرار می‌دهند. این یعنی دیگر نیازی به اشتراک‌گذاری منابع نیست؛ درنتیجه از قدرت پردازش، حافظه و پهنای باند بیشتری برخوردار خواهید بود.

۲. کنترل و انعطاف‌پذیری بی‌نظیر

برخلاف سرورهای اشتراکی که امکانات محدودی به شما ارائه می‌دهند، سرورهای اختصاصی یک زمین بازی انحصاری در اختیارتان قرار می‌دهند. برای مثال می‌توانید انواع نرم‌افزارهای مورد نیاز خود را نصب کنید و پیکربندی سرور را دقیقاً مطابق با نیازهای خاص کسب‌وکارتان انجام دهید. در مراحل خرید سرور اختصاصی، این انعطاف‌پذیری بی‌نظیر، دست شما را برای هرگونه توسعه و سفارشی‌سازی در آینده باز می‌گذارد.

سرور اختصاصی چیست و چه تفاوتی با سرور مجازی دارد؟ کاربرد و مزایای استفاده از سرور اختصاصی چیست؟ در مقاله زیر بخوانید.

سرور اختصاصی چیست؟

۳. امنیت و قابلیت اطمینان بی‌رقیب

با داشتن سرور اختصاصی، نگران به اشتراک گذاشتن منابع با وب‌سایت‌های دیگر و خطرات امنیتی ناشی از آن نخواهید بود. کنترل کامل بر محیط وب‌سایت به شما این امکان را می‌دهد تا اقدامات امنیتی پیشرفته‌ای را پیاده‌سازی و از اطلاعات خود بهتر محافظت کنید.

۴. پشتیبانی حرفه‌ای و اختصاصی

شرکت‌های ارائه‌دهنده سرورهای اختصاصی معمولا پشتیبانی فنی ویژه و باکیفیتی به مشتریان خود ارائه می‌دهند. همچنین بسیاری از ارائه‌دهندگان خدمات سرور اختصاصی، سرور اختصاصی مدیریت شده در اختیارتان قرار می‌دهند. این یعنی آن‌ها به‌طور منظم به‌روزرسانی‌های امنیتی، ابزارهای جدید و پشتیبانی مشتری را برای شما انجام خواهند داد؛ در نتیجه می‌توانید مدیریت سرور را به ارائه‌دهنده بسپارید و روی کسب‌وکار خود تمرکز کنید. البته این قضیه بستگی به داشتن یک ارائه‌دهنده همیشه در دسترس و متخصص دارد که در مراحل خرید سرور اختصاصی و پس از آن با پشتیبانی ضعیف خود موهایتان را سفید نکند.

مزایای خرید سرور اختصاصی
آشنایی با مزایای خرید سرور اختصاصی

۵. مقیاس‌پذیری مناسب برای رشد 

سرورهای اختصاصی به شما امکان می‌دهند تا به‌راحتی همراه با با رشد کسب‌وکار خود ظرفیت سرور را افزایش دهید. دراین‌صورت، می‌توانید ظرفیت سرور را در صورت نیاز افزایش دهید و نگرانی محدودیت‌های سرور اشتراکی نداشته باشید.

۶. تجربه کاربری فوق‌العاده برای مشتریان

سرعت و ثبات بالای میزبانی با سرور اختصاصی منجر به تجربه‌ای لذت‌بخش‌تر برای مشتریان شما می‌شود. آن‌ها به سرعت به محتوای وب‌سایت و اپلیکیشن شما دسترسی پیدا می‌کنند و بدون مواجه شدن با تاخیر و اختلال، خرید یا سایر فعالیت‌های مورد نظر خود را انجام می‌دهند.

۷. پهنای باند اختصاصی مخصوص شما

سرورهای اختصاصی پهنای باند اختصاصی را در اختیار شما قرار می دهند. این یعنی شما مجبور نیستید پهنای باند خود را با کاربران دیگر شریک شوید و از تجربه کاربری کُند رنج ببرید. پهنای باند اختصاصی به شما این امکان را می‌دهد تا ترافیک وب‌سایت خود را به‌راحتی مدیریت کنید.

نکته مهم:

با وجود اینکه سرمایه‌گذاری اولیه برای سرورهای اختصاصی نسبت به سرورهای اشتراکی بیشتر است، اما مزایای بلند مدت آن‌ها مانند عملکرد قوی، امنیت و قابلیت اطمینان بالا، این هزینه را کاملاً توجیه‌پذیر می‌سازند. در نهایت، سرور اختصاصی با افزایش درآمد و سودآوری کسب‌وکار شما سرمایه‌گذاری اولیه را جبران خواهد کرد.

راهنمای خرید سرور اختصاصی به درد چه کسانی می‌خورد؟

وقتی از مزایای سرور اختصاصی مطمئن شدید، سوال اساسی اینجا است که آیا کسب‌وکار شما به سرور اختصاصی نیاز دارد؟ برای پاسخ به این سوال، سه هشدار زیر را درنظر بگیرید. اگر وضعیت کسب‌وکار شما جزو یکی از موارد زیر است، یعنی زمان ارتقا به سرور حرفه‌ای‌تر رسیده است:

۱. کسب‌وکارهایی که کاربران زیادی دارند

بالا رفتن ترافیک، مهم‌ترین چراغ قرمزی است که می‌گوید به سمت سرور اختصاصی حرکت کنید. با یک سرور اختصاصی، عملکرد کلی و پردازش کسب‌وکار شما به دلیل قابلیت‌های سفارشی‌سازی و انعطاف‌پذیری بیشتر، به شکل قابل توجهی بهینه می‌شود. البته ترافیک بالاتر به معنای فشار بیشتر بر وب‌سایت و منابع آن نیز هست.

علاوه‌براین با افزایش ترافیک، امنیت سایت هم اهمیت دو چندان پیدا می‌کند. مطمئناً هیچ‌کس نمی‌خواهد اطلاعات ارزشمند یا کنترل خود بر وب‌سایت را از دست بدهد. از طرفی، ترافیک بیشتر یعنی تمرکز بیشتر روی سئو و حداکثر کردن سود. اینجاست که راهنمای انتخاب سرور اختصاصی به شما کمک می‌کند بدون دردسر به تمام این اهداف برسید.

۲. افرادی که به منابع قدرتمندتر از سرور اشتراکی نیاز دارند 

دومین مورد در راهنمای خرید سرور اختصاصی زمانی است که برای انجام پروژه‌های برنامه‌نویسی، تست و توسعه نرم‌افزار یا کاربردهای دیگر به نقطه‌ای می‌رسید که گویی منابع اشتراکی پاسخگوی نیازتان نیست. در این شرایط شاید وقت کوچ کردن به یک سرور اختصاصی رسیده باشد. برخلاف سرورهای اشتراکی، سرور اختصاصی فقط برای شما فعال است و نیازی به به اشتراک گذاشتن منابع با کاربران دیگر ندارید.

قابلیت‌های سرور اختصاصی
راهنمای انتخاب سرور اختصاصی

در خرید سرور اختصاصی به چه نکاتی توجه کنیم؟ ۱۰ نکته مهم

اگر تصمیمتان را برای خرید سرور اختصاصی گرفتید، نکات مهم خرید سرور اختصاصی به شما کمک می‌کند با دید بازتر نسبت به این کار اقدام کنید. در ادامه، اساسی‌ترین نکات را در راهنمای انتخاب سرور اختصاصی به شما معرفی می‌کنیم:

۱. سیستم‌عامل موردنظر را انتخاب کنید

سرورهای اختصاصی معمولاً با سیستم‌عامل‌ لینوکس یا ویندوز  ارائه می‌شوند. اگر از زبان برنامه‌نویسی مانند PHP، جاوا یا پایتون، پایگاه داده‌ مانند PostgreSQL یا MySQL و همچنین وب‌سرورهایی مثل Apache، لایت‌اسپید و Nginx استفاده می‌کنید، سرورهای لینوکسی بهترین گزینه برای شما هستند. درصورتی‌که از زبان برنامه‌نویسی ASP.NET، وب‌سرور Microsoft IIS و دیتابیس MS SQL Server بهره می‌برید، سرورهای اختصاصی ویندوزی انتخابی مناسب‌تر خواهند بود.

۲. مشخصات سخت‌افزاری را انتخاب کنید

در مراحل خرید سرور اختصاصی باید مشخصات سخت‌افزاری را درنظر بگیرید. مشخصات سخت‌افزاری سرور اختصاصی، نقش مهمی در عملکرد آن دارد. مواردی که باید در هنگام انتخاب مشخصات سخت‌افزاری سرور اختصاصی در نظر بگیرید عبارت‌اند از:

  •  شبکه: شبکه برای اتصال سرور به اینترنت و سایر دستگاه‌ها مورد نیاز است.
  •  فضای ذخیره‌سازی: فضای ذخیره‌سازی برای ذخیره داده‌ها و فایل‌ها مورد نیاز است. سرورهای با فضای ذخیره‌سازی بیشتر، می‌توانند حجم بیشتری از داده‌ها را ذخیره کنند.
  •  پردازنده: پردازنده یکی از مهم‌ترین قطعات سخت‌افزاری سرور اختصاصی است. تعداد هسته پردازنده روی عملکرد آن تاثیر مستقیم می‌گذارد. هرچه تعداد هسته پردازنده بیشتر باشد، شاهد قدرت بالاتر و عملکرد بهتر خواهید بود.
  • حافظه رم: حافظه رم به سرور اجازه می‌دهد تا اطلاعات را به سرعت پردازش کند. سرورهای با حافظه رم بیشتر، عملکرد بهتری را ارائه می‌دهند. حافظه‌های رم اختصاصی در پارس پک از ۳ گیگابایت تا ۱۲۸ گیگابایت به کاربران ارائه می‌شوند که براساس نیازهای خود می‌توانید میزان حافظه رم متفاوتی انتخاب کنید.

۳. پهنای باند و عملکرد

 سرورهای با پهنای باند بیشتر می‌توانند سرعت انتقال داده‌ها را افزایش دهند. اگر قصد میزبانی فایل‌های چندرسانه‌ای، تصاویر و موارد مشابه را دارید، ارائه‌دهنده‌ای را انتخاب کنید که پهنای باند بیشتری را به شما ارائه دهد.

۴. تعیین سرورهای مدیریت‌شده یا مدیریت نشده

انتخاب سرورهای مدیریت‌شده، خصوصا اگر دانشی در زمینه مدیریت سیستم ندارید، گزینه هوشمندانه‌ای خواهد بود. به‌این‌ترتیب، کارهای فنی را به متخصصان سپرده و خودتان تمرکز بیشتری روی کسب‌وکارتان خواهید داشت. علاوه‌براین، سرورهای مدیریت‌شده مزایایی از جمله کاهش هزینه‌های عملیاتی، نیاز نداشتن به استخدام نیروی پشتیبانی اضافی، امنیت و تخصص بیشتر، نظارت بر سرور، پشتیبانی ۲۴ ساعته و مهم‌تر از همه، بکاپ‌گیری را به دنبال دارد. درصورت درخواست سرورهای مدیریت نشده، سرور به‌صورت خام در اختیارتان قرار می‌گیرد؛ در نتیجه اقدامات مربوط به پیکربندی سرور از جمله نصب نرم‌افزار و سیستم‌عامل به عهده خودتان است.

راهنمای خرید سرور اختصاصی
نکات مهمی که پیش از خرید سرور اختصاصی باید در نظر بگیرید

۵. نیاز کسب‌وکار را بسنجید 

در مراحل انتخاب سرور اختصاصی، کسب‌وکارتان اولویت اصلی شماست. به‌همین‌دلیل، هنگام انتخاب سرور اختصاصی مناسب باید به نیازهای کسب‌وکار خود توجه کنید. ابتدا نیازهای خود را درک کنید؛ فارغ از اینکه یک شرکت نوپا، یک سازمان کوچک یا یک فروشگاه اینترنتی هستید، علاوه‌بر توجه به مشخصات فنی سرور، عوامل دیگری مانند بازیابی اطلاعات در شرایط بحرانی، مدیریت فایل‌های حجیم، تطابق با استاندارد PCI، امنیت، دسترسی‌پذیری بالا و سایر خدمات را در نظر بگیرید.

۶. هزینه و بودجه موردنظرتان را تعیین کنید

سراغ اصلی‌ترین بحث در راهنمای خرید سرور اختصاصی می‌رویم. بدون شک، سرورهای اختصاصی از سایر سرورها گران‌تر هستند. با این حال، فارغ از قیمت، به جای خرید سرور اختصاصی ارزان، به دنبال نوعی از سرور باشید که حداکثر مزایا را با قیمتی مناسب ارائه دهد. در خرید سرور اختصاصی، میزان منابع اختصاصی، موقعیت سرور و دوره مصرفی از عوامل تاثیرگذار بر قیمت سرور اختصاصی هستند.

۷. پشتیبانی قوی ارائه‌دهنده از نان شب واجب‌تر است

بیشتر ارائه‌دهنده‌های سرویس میزبانی معتبر، پشتیبانی ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته را به مشتریان خود ارائه می‌دهد. این پشتیبانی توسط یک تیم فنی متخصص انجام می‌شود تا کاربران بتوانند در صورت بروز هرگونه مشکل یا سوالی، به راحتی با ارائه‌دهنده سرور خود تماس بگیرند.

بنابراین، قبل از خرید سرور اختصاصی، حتماً بررسی کنید که ارائه‌دهنده شما پشتیبانی ۲۴ ساعته را ارائه می‌دهد یا خیر. پشتیبانی سرور، یکی از عوامل مهمی است که می‌تواند در موفقیت یا شکست کسب‌وکار شما نقش داشته باشد.

۸. کنترل پنل موردنظرتان را انتخاب کنید

بسیاری از ارائه‌دهندگان میزبانی سرور، کنترل پنل مخصوص به خود را دارند. در راهنمای خرید سرور اختصاصی، ارائه‌دهنده‌ای را انتخاب کنید که پنل شناخته‌شده مانند cPanel ،Plesk ،Directadmin یا WHM را ارائه می‌دهد. به‌این‌ترتیب، حتی در صورت بروز مشکل، مدیریت سرورتان از طریق کنترل پنل‌ها راحت‌تر باشد.

از کجا سرور اختصاصی بخریم؟ راهکار قدرتمند پارس پک در ارائه سرورهای اختصاصی 

در ادامه راهنمای خرید سرور اختصاصی، به این سوال می‌رسیم که از کجا سرور اختصاصی بخریم؟ در این زمینه، کافی‌است جستجوی کوتاهی در اینترنت کنید تا انواع مختلف شرکت‌های ارائه‌دهنده سرور اختصاصی را برایتان لیست کند. بااین‌حال، اگر به دنبال شرکت ارائه‌دهنده معتبری هستید که سابقه و تجربه خوش آوازه‌ای در زمینه ارائه خدمات هاستینگ داشته باشد، پارس پک در خدمت شماست.

سرورهای اختصاصی پارس پک در دو گروه ماکرو و هایبرید با سیستم‌عامل‌های لینوکس و ویندوز ارائه می‌شوند. همچنین، می‌توانید این سرویس را تا ۷۲ هسته پردازنده و ۲۵۶ گیگابایت رم ارتقا دهید. جدول زیر، کار شما را برای خرید سرور اختصاصی با قیمت مناسب آسان می‌کند. با یک نگاه، می‌توانید ویژگی‌های سرورهای اختصاصی پارس پک را بررسی کنید.

ویژگی‌ها توضیحات
سیستم‌عامل لینوکس، ویندوز و میکروتیک
پردازنده vCPU ،Threads ،Intel Xeon Go
حافظه رم تا ۲۵۶ گیگابایت قابل ارتقا
فضای ذخیره‌سازی NVMe و SSD
پهنای باند تا ۱۰۰۰ گیگابایت
مکان سرور ایران و خارج
پشتیبانی ۲۴ ساعته در۷ روز هفته
امکانات اضافی مجازی‌سازی، مانیتورینگ، بک‌آپ، مدیریت سرور

راهنمای خرید سرور اختصاصی از پارس پک

اگر پس از تحقیق و بررسی برای خرید سرور اختصاصی به پارس پک رسیدید، تبریک می‌گوییم. انتخاب هوشمندانه شما تجربه کاربری فوق‌العاده‌ای از میزبانی پارس پک برایتان رقم خواهد زد. برای خرید سرور اختصاصی از پارس پک، به کمتر از ۵ دقیقه زمان نیاز دارید. برای شروع، مراحل خرید سرور اختصاصی را به‌صورت زیر دنبال کنید:

۱. پلن سرور اختصاصی مد نظرتان را انتخاب کنید

پارس پک پلن‌های متنوعی از سرور اختصاصی را در اختیار شما قرار داده است. اگر هنوز مطمئن نیستید کدام پلن برای شما مناسب است، کارشناسان پارس پک با کمال میل شما را راهنمایی خواهند کرد. همین حالا می‌توانید با بخش فروش پارس پک تماس بگیرید تا راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید.

انتخاب پلن سرور اختصاصی پارس‌ پک
انتخاب انواع سرور اختصاصی در سایت پارس‌ پک

۲. پس از انتخاب پلن، کافی‌است سفارشتان را نهایی کنید.

برای این کار، پس از انتخاب پلن وارد بخش سفارش و پیکربندی تنظیمات سرور خواهید شد.

  •  دوره پرداخت را انتخاب کرده و اگر به کارت شبکه نیاز دارید آن را نیز انتخاب کنید.
  •  ویژگی مدیریت شده یا مدیریت نشده سرور را تعیین کنید.
  • در نهایت،‌ تیک گزینه «شرایط سرور را خواندم» بزنید و روی افزودن به سبد خرید کلیک کنید.
انتخاب مشخصات سرور اختصاصی
انتخاب تنظیمات سرور اختصاصی پارس پک

۳. وارد پنل کاربری پارس پک شوید

پس از افزودن به سبد خرید سرویس مد نظرتان، وارد پنل کاربری خود در پارس پک خواهید شد. از این قسمت می‌توانید اطلاعات سرور اختصاصی‌تان را مشاهده و شخصی‌سازی کنید.

ورود به پنل کاربری پارس پک
واردکردن ایمیل و نام کاربری برای ورود به پنل کاربری پارس پک

بهترین سرور اختصاصی را با منابع پرقدرت از پارس پک بخرید

سرور اختصاصی پارس پک نیاز شما را به سرعت بالا، پهنای باند مناسب و دسترسی راحت به هر گونه نرم‌افزار و ایجاد امنیت راحت می‌کند. درصورتی‌که قصد ایجاد هرگونه تغییر و سفارشی‌سازی روی سرور اختصاصی خود داشته باشید، به‌راحتی با یک تیکت، پارس پک خیلی سریع تغییرات موردنظر شما را اعمال خواهد کرد. برای آشنایی بیشتر با این سرویس روی لینک زیر کلیک کنید.

جمع‌بندی

راهنمای خرید سرور اختصاصی به شما کمک می‌کند بهترین انتخاب سرور را داشته باشید. در این مطلب از آموزش سرویس‌های میزبانی بلاگ پارس‌ پک سعی کردیم شما را با نکات مهم خرید سرور اختصاصی آشنا کنیم تا بتوانید بهترین با آگاهی کامل سرور اختصاصی مد نظرتان را برای روش و توسعه کسب‌وکار خود تهیه کنید. راهنمای خرید سرور اختصاصی، مانند نقشه رسیدن به گنج عمل می‌کند. همانطور که اگر نقشه را اشتباه بخوانید ممکن است به ناکجاآباد برسید، یک راهنمای درست شما را به بهترین سرور اختصاصی موردنیازتان خواهد رساند. اگر برای اولین بار قصد خرید سرور اختصاصی را دارید، یا دانش کافی در زمینه خرید سرور ندارید، مشاوره رایگان کارشناسان پارس پک به شما کمک می‌کند تا انتخاب دقیق‌تری باتوجه به نیازتان داشته باشید.

 سؤالات متداول

۱. چه تفاوتی بین سرور اختصاصی و سرور مجازی وجود دارد؟

سرور مجازی یک سرویس میزبانی است که منابع سخت‌افزاری یک سرور اختصاصی را بین چندین کاربر به اشتراک می‌گذارد. سرورهای مجازی از نظر هزینه مقرون‌به‌صرفه‌تر از سرورهای اختصاصی هستند، اما انعطاف‌پذیری و کنترل کمتری را ارائه می دهند.

۲. چگونه سرور اختصاصی مناسب را انتخاب کنیم؟

در راهنمای انتخاب سرور اختصاصی مناسب، نیاز است عوامل زیر را در نظر بگیرید:

  • بودجه خود
  • موقعیت مکانی سرور
  • نیازهای کسب‌وکار خود
  • ویژگی‌های سخت افزاری و نرم افزاری

۳. هزینه سرور اختصاصی چقدر است؟

هزینه سرور اختصاصی به عوامل مختلفی مانند ویژگی‌های سخت‌افزاری، موقعیت مکانی، ارائه‌دهنده خدمات و … بستگی دارد. به‌طورکلی، هزینه سرورهای اختصاصی از ماهانه چند صد هزار تومان تا چند میلیون تومان متغیر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ارسال دیدگاه در وبلاگ پارس‌پک را مطالعه کرده و آن‌ها را می‌پذیرم.