نرم افزار ES File Explorer برای اشتراک گذاری فایل ها
قبل از معرفی نرم افزار ES File Explorer باید گفت ، دوره ای بود که برای اشتراک گذاری فایل ها بین تلفن همراه که از سیستم عامل محبوب اندروید ( android ) بهره می گیرد و کامپیوتر شخصی که معمولا از سیستم عامل ویندوز در آن استفاده می شود می بایست از کابل USB استفاده می شد، اما دیگر این دوران سپری شده است. در هر نقطه ای که توقف می کنیم در منزل یا دفتر کار معمولا گوشی تلفن همراه شما به شبکه وایرلس ( Wi-Fi ) متصل است. مضاف بر آن، احتمالا برایتان پیش آمده است که می خواهید فایلی را از روی گوشی خود به کامپیوتر منتقل کنید اما کابل USB آن را همراه ندارید و حسابی با مشکل روبرو شده اید. در این مقاله اپلیکیشن مبتنی بر android به شما معرفی خواهیم کرد که بسادگی به کمک آن می توانید فایل های خود را میان کامپیوتر خود که از ویندوز استفاده می کند و گوشی تلفن همراه که از اندروید استفاده می کند به اشتراک بگذارید. نام این نرم افزار ES File Explorer است که یک فایل منیجر قدرتمند بر روی اندروید محسوب می گردد. از ویرایش 3 به بعد این نرم افزار قابلیت اتصال شبکه محلی نیز بر روی آن فعال شده است و امکان به اشتراک گذاری فایل را بر روی شبکه Wi-Fi فراهم می آورد. برای این منظور کافی است مراحل زیر را دنبال فرمائید:
آموزش اشتراک گذاری فایل با نرم افزار ES File Explorer
مرحله اول : ساخت یک پوشه بر روی ویندوز برای اشتراک گذاری فایل ، برای مثال ما پوشه Android PC share را برای این کار در نظر گرفته ایم.
مرحله دوم : در نرم افزار ES File Explorer بر روی تلفن همراه خود بر روی ایکون globe در بالای صفحه کلیک نموده و بخش Network > LAN را انتخاب نمائید.
مرحله سوم : در انتهای منو، بخش search را برای پیدا کردن فولدر به اشتراک گذاشته شده انتخاب نمائید. اطمینان یابید که شما به همان شبکه ای متصل هستید که کامیپوتر شما نیز به آن متصل می باشد.
مرحله چهارم : بر روی ایکون کامپیوتر خود کلیک نموده ، و اطلاعات اتصال به کامپیوتر مربوطه را وارد نمائید.
مراحل به پایان رسیده است و به سادگی می توانید فایل های خود را از گوشی موبایل یا تبلت اندرویدی خود به کامپیوتر یا لپ تاب خود انتقال دهید.
لینک دانلود
برای دانلود و نصب این اپلیکیشن می توانید از لینک زیر بر روی گوگل پلی ( google play ) استفاده فرمائید:
با ابرسرورها میتوانید سرور با سیستمعامل دلخواه خود را در چند دقیقه انتخاب و نصب نموده و آزادانه منابع سختافزاری که در نظر دارید را، در زمان دلخواه به سرور خود بیافزایید و تنها برای منابع مورد نیاز سرور، هزینه پرداخت نمایید.
فضای ابری یا Cloud Storage، بستری امن و مطمئن با آپتایم بالا و دسترس پذیری بالا میباشد که میتوانید دادهها واطلاعات خود را بر روی آن نگه داری کنید.فضای ذخیرهسازی ابری پارسپک با بهرهمندی از پروتکل S3 آمازون، با امنیت بالا در دسترس شما.
هاست ابری وردپرس پارس پک سرویسی قوی و پایدار است که برای نصب و راهاندازی سیستم مدیریت محتوای وردپرس بهینه شده است.
هاست wordpress با کنترل پنل DirectAdmin ارائه میشود که رابط کاربری گرافیکی ساده و راحتی دارد.
در هاست ابری برخلاف یک هاست اشتراکی، سایتهای پر بازدید نیز بسادگی میتوانند از خدمات میزبانی استفاده کنند، بدون آنکه درگیر دغدغههای مدیریت سرور شوند. همواره تنها برای آن میزان از منابع سختافزاری که نیاز دارید هزینه میپردازید و دیگر نیازی به پرداخت هزینههای غیر موجه، در ابتدای فعالیت وب سایت خود، نخواهید داشت.
سیاری از مدیران سایتهای دانلود و یا سایتهایی که با ترافیک بالایی برای به اشتراکگذاری فایلهای خود روبرو هستند، عمدتا با مشکلاتی مانند هزینههای گزاف زیرساختی و یا مصرف بالای منابع سختافزاری روبرو میشوند. از همین رو پارسپک با معرفی فضای هاست دانلود برای این دسته از کاربران، محصول مناسبی را پیشبینی نموده است.
مطالعه این مطالب نیز پیشنهاد میشود
مقالات و نظرات اعضای تیم ما درباره تکنولوژی، روزهای کاری و چیزای دیگر…
نصب cloudlinux روی سرویس میزبانی باعث میشود توانایی هماهنگی بین سختافزار و سرویسهای راهاندازیشده افزایش یابد. برای شناخت بهتر این سیستمعامل و ان...
در این مقاله مراحل استفاده از پایگاه داده PostgreSQL را در اوبونتو 20.04 بیان کردهایم. این مقاله شامل مراحل بعد از نصب دیتابیس است. با ما همراه باشید...
هاست لینوکس یکی از سرویسهای میزبانی اشتراکی پرطرفدار بین کاربران است و شناخت آن برای افرادی که در حوزهی تکنولوژی فعالیت میکنند ضروری است. با ما همر...