آموزش طراحی سایت با وردپرس
در این مقاله میخوانید
- وردپرس چیست؟
- مزایای وردپرس برای طراحی سایت
- کاربردهای وردپرس
- زبان برنامهنویسی وردپرس چیست؟
- صفر تا صد طراحی سایت با وردپرس
- نیازهای اولیه طراحی سایت با وردپرس
- معرفی بخشهای مختلف پنل مدیریتی وردپرس
- برای طراحی سایت وردپرسی به چه مهارتی نیاز داریم؟
- اصطلاحاتی که برای کار کردن با وردپرس باید بدانید
- کلام آخر
- سوالات متداول
طراحی سایت با وردپرس؛ در حال حاضر وردپرس را میتوان بهترین CMS (سیستم مدیریت محتوا) دانست که امروزه افراد زیادی از آن استفاده میکنند. در این مقاله قصد داریم با هرآنچه قبل از طراحی سایت با وردپرس لازم هست بدانید را در اختیار شما بگذاریم.
وردپرس چیست؟
وردپرس یک نرمافزار منبع باز، سرویسساز و مدیریت محتوا در جهان است که کاربران زیادی برای طراحی سایت از آن استفاده میکنند. در واقع این نرمافزار در دنیای امروزی به منبع درآمدی برای طراحان سایت تبدیل شده و به راحتی میتوان از آن کسب درآمد کرد.
منبع باز بودن وردپرس باعث میشود که شما به کدهای آن دسترسی داشته باشید؛ به همین دلیل میتوانید بدون هیچ دانش و شناختن زبانی، طراحی سایت خود را به راحتی و با کمترین هزینه بر روی آن انجام دهید.
وردپرس برای اولین بار در سال 2003 منتشر شد. در آن زمان به صورت نسخه محدودتری از آن وجود داشت. حدود دو سال بعد از انتشار، این نرمافزار محدودیت را کنار گذاشت و به عنوان یک نرمافزار متن باز فعالیت میکرد. همین امر موجب شد که کاربران بیشتری برای استفاده از آن ترغیب شوند.
مزایای وردپرس برای طراحی سایت
وردپرس ویژگیهای بسیار زیادی دارد و امکانات بیشماری را در اختیار کاربران و طراحان سایت قرار میدهد که در ادامه به معرفی مهمترین آنها میپردازیم.
در لینک زیر میتوانید انواع هاست وردپرس را با قیمت و شرایط خرید مشاهده کنید.
1. رایگان بودن
مهمترین و اصلیترین ویژگی و مزیت وردپرس، رایگان بودن آن است. یعنی شما میتوانید صفر تا صد طراحی سایت با وردپرس را بدون اینکه هزینهای بابت استفاده از این نرمافزار پرداخت کنید، انجام دهید.
لازم به ذکر است که اکثر سرویسهای سایتساز و نرمافزارهای مشابه، در ازای دریافت هزینه مشخصی اجازه طراحی سایت را به شما میدهند. این مسئله باعث میشود که کاربران بیشتر به استفاده از وردپرس که یک سیستم رایگان است ترغیب شوند.
2. منعطف بودن
شما در وردپرس به راحتی میتوانید از افزونه و قالبهای مختلف برای طراحی سایت خود استفاده کنید. این مسئله انعطاف پذیری بالای وردپرس را نشان میدهد. منعطف بودن این سرویس سایتساز باعث میشود که شما با استفاده از افزونه و ابزارهای مدیریتی مختلف، هم طراحی سایت را به شکل راحت انجام دهید و هم بتوانید مدیریت بهتری را بر روی سایت خود داشته باشید.
3. سادگی در استفاده
استفاده از WordPress بسیار راحت است و تمامی افراد (حتی افرادی که تا به حال از آن استفاده نکردند) به راحتی میتوانند از آن استفاده کنند. یکی دیگر از دلایلی که موجب محبوبیت بیش از پیش وردپرس میشود، همین سادگی در استفاده کردن از آن است.
شما نمیتوانید یک سرویسساز به غیر از وردپرس پیدا کنید که کار کردن با آن تا این اندازه راحت و بدون دردسر باشد.

ابزارهای مختلف برای طراحی سایت در وردپرس
کاربردهای وردپرس
وردپرس کاربردهای مختلفی در ساخت سایت، وبلاگ و فروشگاههای اینترنتی دارد که قبل از صحبت درباره طراحی سایت وردپرسی، بد نیست با آنها آشنا شویم.
1. ساخت سایتهای مختلف
با استفاده از وردپرس میتوانید سایتهای مختلف شرکتی، سایتهای مربوط به ارائه نمونه کار و دیگر سایتهای مورد نیاز را بسازید. البته توجه داشته باشید که برای هر کدام از این سایتها علاوه بر هاست وردپرس باید از قالبهای مخصوصی را استفاده کنید و بدون شک فرآیند ساخت سایت شرکتی و دیگر سایتها با یکدیگر متفاوت خواهند بود.
اگر فریلنسر هستید و قصد دارید نمونه کار خود را به کارفرماهای مختلف نشان دهید، میتوانید از وردپرس برای نشان دادن نمونه کارها کمک بگیرید. از آنجایی که مدیریت محتوا در وردپرس کار راحتی است، در مدیریت وبسایت مشکلی نخواهید داشت.
2. ساخت فروشگاه اینترنتی
شما میتوانید محصولات یا خدمات خود را به صورت اینترنتی به فروش برسانید. توجه داشته باشید که با وردپرس به راحتی میتوانید صفر تا صد طراحی سایت فروشگاهی را انجام دهید و در سریعترین زمان ممکن یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید.
در بسیاری از سایتسازها و نرمافزارهای مشابه وردپرس، شما باید برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی و حتی مدیریت آن هزینههای مشخصی را به ارائه دهنده مورد نظر پرداخت کنید.
در واقع ساخت یک فروشگاه اینترنتی فقط با نصب یک افزونه در وردپرس صورت میگیرد. با نصب این افزونه، وبسایت شخصی شما تبدیل به یک سایت فروشگاهی خواهد شد و به راحتی میتوانید محصولات خود را در آن به فروش برسانید.
3. ساخت وبلاگ
وردپرس برای ساخت وبلاگ شخصی گزینه معقولی به نظر میرسد. از آنجایی که در وبلاگها مطالب به صورت مداوم بهروز میشوند، باید از سیستمی و سرویسی استفاده کنید که مدیریت محتوا در آن راحت باشد.
با توجه به توضیحات بالا، وردپرس بهترین گزینه برای شما خواهد بود زیرا مدیریت محتوا در آن به راحتترین شکل ممکن انجام میشود. شما میتوانید محتوا را بسیار ساده در وردپرس بنویسید و بر روی وبلاگ خود منتشر کنید. توجه داشته باشید که یک سری افزونه مربوط به انتشار و مدیریت محتوا هم وجود دارد که قادر هستید بر روی وردپرس نصب نمایید.
زبان برنامهنویسی وردپرس چیست؟
وردپرس توسط زبان برنامهنویسی PHP نوشته شده است و از دیتابیس MySQL بهره میگیرد. البته زبانهای برنامهنویسی مختلفی همچون CSS و HTML نیز بهره گرفته اما توسعه آن با PHP بوده است.

آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس
صفر تا صد طراحی سایت با وردپرس
به طور کلی برای طراحی سایت روشهای زیادی پیش روی شما قرار خواهد داشت. البته توجه داشته باشید که طراحی سایت با وردپرس بسیار راحتتر از دیگر روشها از جمله برنامهنویسی است و سایت را سریعتر راه اندازی خواهید کرد.
برای افرادی که هیچ آشنایی با برنامهنویسی و طراحی سایت ندارند و میخواهند سایتی را طراحی کنند، استفاده از وردپرس پیشنهاد میشود. لازم به ذکر است که طراحی سایت با وردپرس نیازی به پرداخت هزینه ندارد و همانطور که گفته شد، استفاده از این سرویس کاملا رایگان است. اما اگر بخواهید با استفاده از دیگر روشها سایتی را طراحی کنید، به احتمال زیاد باید هزینههایی را برای استفاده از سرویسهای مورد نظر بپردازید.
نیازهای اولیه طراحی سایت با وردپرس
برای اینکه بتوانید با استفاده از این سرویس سایتی را طراحی کنید، باید یک سری پیشنیازها را داشته باشید. این پیش نیازها دامنه (اسم سایت) و سرور میزبان هستند که میتوانید با هزینههای نسبتا کمی آنها را خریداری کنید.
لازم به ذکر است که نام دامنه، همان نام سایت شما است و باید در انتخاب آن به موضوع و البته خدماتی که ارائه میدهید توجه داشته باشید و همخوانی بین این دو مورد را بررسی کنید.
در ابتدا برای طراحی یک سایت نیاز به سرور میزبان با فضای بالا نخواهید داشت و همان سرورهای معمولی با فضای محدود نیز کار شما را پیش خواهد برد. برای خرید سرور یا هاست میزبان، حتما به یک شرکت و ارائه دهنده معتبر مراجعه کنید. پارس پک به عنوان یکی از بهترین ارائه دهندههای هاست و سرور در ایران میتواند گزینه خوبی برای انجام این کار باشد.
گام اول: ست کردن DNS هاست میزبان و دامنه
گام اول در صفر تا صد طراحی سایت با وردپرس، ست کردن دی ان اس هاست میزبان و دامنه است. بعد از اینکه هاست میزبان را خریداری کردید، باید وارد پنل دامنه خود در سایت ارائه دهنده شوید و DNS (هنگام خرید هاست به شما داده خواهد شد) هاست را با دامنه ست کنید.
این کار دشواری چندانی ندارد و به راحتی میتوانید DNSهای داده شده را در مکان مشخص خود، جایگذاری کنید.
گام دوم: دانلود اسکریپت وردپرس فارسی و آپلود آن در هاست
بعد از اینکه DNS هاست و دامنه را ست کردید، وارد سایت وردپرس فارسی شوید و اسکریپت WordPress را دانلود نمایید. سپس فایل دانلودی را در بخش File Manager هاست خود آپلود کنید.

دوره رایگان طراحی سایت با وردپرس بصورت کامل
گام سوم: مراجعه به سایت و نصب وردپرس
در گام سوم طراحی سایت با وردپرس، شما باید وارد آدرس دامنه خود شوید و با استفاده از آن برای نصب مرحله به مرحله این سرویس اقدام نمایید. برای نصب WordPress باید یک بانک اطلاعاتی داشته باشید تا این سرویس با آن ارتباط برقرار کند و تمام دادههای شما بر روی آن بانک اطلاعاتی ذخیره شود. توجه داشته باشید که تمام سایتهای وردپرسی نیاز به یک بانک اطلاعاتی دارند تا بتوانند اطلاعات خود را بر روی آن ذخیره کنند.
بانک اطلاعاتی همان دیتابیس میباشد که اغلب آن را با نام MySQL میشناسند. اما دیتابیس انواع مختلفی دارد که بر اساس استراتژی که طراح سایت مد نظر دارد انتخاب میگردد.
برای ایجاد بانک اطلاعاتی در پنلهای cPanel ابتدا باید به MySQL در هاست خود مراجعه کنید. زمانی که به صفحه مورد نظر (php Admin) وارد شدید، باید برای بانک اطلاعاتی خود یک اسم انتخاب و سپس یوزرنیم و پسووردی را تعریف کنید.
سپس نام، نام کاربری (Username) و رمز عبور (Password) را در صفحه نصب وردپرس وارد نمایید. زمانی که اطلاعات را درست وارد کرده باشید، با پیام موفقیت آمیز بودن عملیات مواجه میشوید و وردپرس ارتباط خود را برقرار خواهد کرد. در صورتی که اطلاعات را به درستی وارد نکرده باشید، با اخطار مواجه میشوید و تا زمانی که مشکل را برطرف نکنید این پیام داده خواهد شد.
گام چهارم: وارد کردن اطلاعات سایت
در گام چهارم طراحی سایت با وردپرس به بخش وارد کردن اطلاعات سایت خود خواهید رفت تا نصب وردپرس را تکمیل کنید. بعد از ایجاد بانک اطلاعاتی، به صفحهای هدایت میشوید که در آن باید اطلاعات سایت را به صورت دلخواه وارد کنید. اطلاعاتی مانند عنوان سایت، شناسه (نام کاربری)، رمز و ایمیل در این صفحه وجود خواهد داشت.
برای وارد کردن عنوان سایت توجه داشته باشید که بهتر است عنوان به صورت مختصر موضوع سایت شما را تعریف کند. پیشنهاد میشود که از وارد کردن عنوانهای غیر مرتبط با سایت خودداری کنید.
در صورتی که تمام مراحل را به درستی انجام داده باشید، وردپرس شما نصب خواهد شد. در همین مرحله، فرایند نصب وردپرس به پایان میرسد و سایت شما بر روی آن راه اندازی میشود.
البته توجه داشته باشید که این سایت راه اندازی شده به صورت خام خواهد بود و هیچ قالبی بر روی آن قرار ندارد. به همین دلیل ظاهر آن بسیار ساده است و یک محتوا با عنوان سلام دنیا که به صورت پیشفرض در ابتدای سایتهای ساخته شده به وسیله وردپرس قرار دارد، وجود دارد که بعد از راه اندازی میتوانید آن را حذف کنید.

با وردپرس چه سایت هایی می توان ساخت؟
گام پنجم: ورود به بخش مدیریت و انتخاب قالب
در این مرحله از مقاله باید وارد بخش مدیریت سایت خود شوید و قالبی را برای آن انتخاب کنید. برای ورود به بخش مدیریت باید نام سایت خود را در کادر بالای گوگل وارد نمایید و به انتهای آن عبارت wp-admin/ را اضافه کنید. با سرچ کردن این عبارت، به صفحهای وارد میشوید که باید رمز عبور و نام کاربری خود را وارد نمایید.
نام کاربری و رمز عبوری را که از قبل برای سایت انتخاب کردید در کادرهای مربوطه بنویسید تا به بخش مدیریت سایت وارد شوید. در مرحله بعد میتوانید به مخزن وردپرس بروید و یکی از قالبهایی که در آنجا وجود دارند را انتخاب کنید
البته توجه داشته باشید که میتوانید از سایتهای فروش قالب و خدمات وردپرس، قالبهایی را خریداری کنید که بسیار زیباتر و بهینهتر طراحی شده اند. قالبهای وردپرسی بر روی سایت تم فارست که یک وبسایت خارجی است بطور عمده قرار دارند. اما برای استفاده از آنها نیاز به بومی سازی با زبان فارسی و تقویم فارسی و … میباشد.
از اینرو برخی شرکتهای ایرانی چون ژاکت قالبها را بومیسازی کرده و در اختیار مشتریان خود قرار میدهند. اما بدنیست بدانید بر روی سایت تم فارست قالبهای رایگان نیز وجود دارد. لازم به ذکر است که برای خرید اغلب قالبها، باید هزینهای را پرداخت کنید که با توجه به ویژگیهای آن قالب متفاوت خواهد بود.
گام ششم: ویرایش ظاهر سایت
برای اینکه بتوانید کاربران را در سایت خود برای مدت طولانی نگهدارید، ابتدا باید ظاهر سایت خود را درست کنید. همانطور که میدانید اکثر قالبهای آماده نیاز به یک سری تنظیمات به صورت دستی دارند تا بتوانند با استانداردهای شما مطابقت پیدا کنند.
شما میتوانید در بخش مربوط به قالب خود در پنل مدیریت سایت، تنظیمات ظاهری قالب در سایتتان را انجام دهید. برای مثال میتوانید مکان فوترها و ابزارکها را تغییر دهید و بخش مربوط به آخرین مطالب را به سمت راست یا چپ بفرستید.

طراحی سایت با وردپرس و آموزش المنتور
توجه داشته باشید که در صفر تا صد طراحی سایت بخش ظاهری هم بخشی از طراحی محسوب میشود پس این بخش را جدی بگیرید. طراحی و ساخت یک لوگو که نمادی از سایت شما است هم تاثیر زیادی در زیبایی سایتتان خواهد گذاشت. البته توجه داشته باشید که طراحی لوگو به صورت حرفهای نیازمند هزینههای چندین میلیونی است.
در صورتی که نمیخواهید هزینههای اینچنینی برای لوگو بپردازید، به سایتهای آنلاین طراحی لوگو مراجعه کنید و از لوگوهای موجود در آنها یک مورد را برگزینید.
گام هفتم: نوشتن محتوا
اکنون که وبسایت خود را راه اندازی کردید، نوبت به نوشتن محتوا و تولید مطالب جهت جذب ترافیک یا همان کاربر میرسد. در واقع برای اینکه وبسایت خود را در گوگل برجسته کنید، باید تولید محتوا انجام دهید و برای آن مطالبی مطابق با استانداردهای سئو بنویسید.
برای نوشتن محتوا میتوانید به بخش نوشتهها در پنل مدیریتی سایت خود وارد شوید و بر روی افزودن محتوا بزنید. سپس به صفحهای هدایت میشوید که باید محتوا را در کادر مشخص شده بنویسید.
در آنجا ابزار بسیار زیادی برای نوشتن وجود دارد و میتوانید با سایزها و فونتهای مختلف محتوا را بنویسید.
معرفی بخشهای مختلف پنل مدیریتی وردپرس
بدون شک شناختن بخشهای مختلفی که در پنل مدیریتی وردپرس قرار دارند، فرایند مدیریت سایت را برای شما راحتتر خواهد کرد. در ادامه به معرفی این بخشها خواهیم پرداخت.
1. پیشخوان
در قسمت پیشخوان، دو بخش خانه و بهروزرسانیها وجود دارند. در بخش خانه شما یک فضای مدیریتی را به صورت کلی در اختیار خواهید داشت و میتوانید برخی از اطلاعات موجود در این صفحه را مشاهده کنید.

بخش پیشخوان در پنل وردپرس
در قسمت بهروزرسانیها هم شما میتوانید بهروزرسانیهای مربوط به افزونهها، ویرایشگر و … را ببینید و در صورت نیاز آنها را بهروز نمایید.
2. نوشتهها
این بخش در واقع همان بلاگ وبسایت میباشد که مقالات را باگزاری و مدیریت خواهید کرد. در بخش نوشتهها، شما با چهار قسمت همه نوشتهها، افزودن نوشته، دستهها و برچسبها مواجه خواهید شد.
قسمت همه نوشتهها مربوط به تمام مطالبی است که تا به حال نوشته و منتشر کردید. در این قسمت شما میتوانید مطالب منتشر شده را ویرایش کنید.

بخش نوشته ها در پنل وردپرس
در قسمت افزودن نوشته میتوانید مطلب جدیدی را بنویسید.

آموزش محتوا گذاری در وردپرس در بخش نوشته ها و مقالات
و در قسمت دستهها نیز میتوانید برای مطالب بلاگ سایت دسته بندی ایجاد کنید. این امر کمک میکند تا کاربران راحتتر به مقاله مورد نظر خود دسترسی داشته باشند.
در قسمت برچسبها هم میتوانید برچسبهای مربوط به مقالات اضافه و یا مشاهده کنید. همچنین میتوانید در آنها تغییراتی ایجاد کنید. تگ مقالات بیشتر با اهداف سئویی و مارکتینگ بکار میروند.
3. رسانه
در بخش رسانه هم شما با دو قسمت کتابخانه و افزودن رو به رو میشوید.

کتابخانه لیستی از عکسها، ویدئوها و فایلهای چند رسانهای بارگزاری شده شما را نمایش میدهد و افزودن هم مربوط به آپلود فایلهای جدید در سایت برای آینده خواهد بود.

4. برگهها
بخش برگهها به دو قسمت همه برگهها و افزودن برگه تقسیم شده است و مربوط به زمانی میباشد که شما قصد دارید یک صفحه ایجاد کنید. نمونهای از برگههای معروف هر سایت را با نام درباره ما یا تماس با ما در سایتهای مختلف مشاهده کردهاید.

همه برگهها نشان دهنده برگههایی است که ایجاد کرده اید و افزودن برگه هم برای ایجاد یک برگه جدید خواهد بود. برای ساخت لندینگ پیج از این قسمت باید شروع کنید. همچنین برای حذف یا آرشیو و یا دوبل کردن برگهها از همه برگهها باید اقدام کرد

5. دیدگاهها
همانطور که از نام این بخش پیداست، دیدگاهها مربوط به نظراتی است که کاربران برای مطالب سایتتان میدهند. در این بخش شما میتوانید نظرات جدید را برای نمایش تایید کنید، تمام نظرات ببینید و در صورت نیاز آنها را حذف نمایید.

تتنظیمات دیدگاه ها در وردپرس
6. نمایش
بخش نمایش هم مربوط به تنظیمات قالب و پوسته سایت است.

تنظیمات بخش نمایش در وردپرس
لازم به ذکر است که بخش نمایش از پوستهها، سفارشیسازی، ابزارکها، فهرستها و ویرایشگر پوسته تشکیل شده است.

تنظیمات پوسته در وردپرس
7. قالب ها
در این بخش میتوانید موارد مربوط به قالب و بخش نمایشی سایت از جمله پوسته را آپلود کنید.

تنظیمات قالب وردپرس
8. افزونهها
پیش از این هم به معرفی کلی افزونهها یا همان پلاگین پرداخته بودیم. این بخش از سه قسمت افزونههای نصب شده، افزودن و ویرایشگر افزونه تشکیل شده است. شما میتوانید برای راحتتر شدن مدیریت و البته بهبود عملکرد سایت خود از افزونهها استفاده کنید. برای مثال، افزونه wp rocket باعث افزایش سرعت سایت شما میشود که میتوانید از آن استفاده کنید.

قسمت افزونههای نصب شده لیستی از افزونههایی که تا به حال نصب کرده اید را نمایش میدهد. قسمت افزودن افزونه برای اضافه کردن افزونه های مورد نظر شما خواهد بود و ویرایشگر افزونه هم مربوط به شخصیسازی آنها است.

9. کاربران
بخش کاربران از سه قسمت همه کاربران، افزودن و شناسنامه شما تشکیل شده است. این بخش زمانی که عضویت در سایت را برای کاربران فعال کرده باشید، برای شما کاربرد خواهد داشت.

در این بخش میتوانید کاربران جدید که قصد عضویت در سایت بعنوان ادمین، فروشنده یا مهمان دارند را مشاهده کنید و اطلاعات مربوط به آن را داشته باشید.

10. ابزارها
بخش ابزارها از ابزارهای در دسترس، درونریزی، برونبری، سلامت سایت، برونبری داده شخصی و پاکسازی اطلاعات شخصی تشکیل شده است. این بخش هم به شما در مدیریت بهتر سایتتان کمک خواهد کرد اما برای پشتیبان فنی سایت کارآمد خواهد بود.

تنظیمات ابزارها در وردپرس
11. تنظیمات
بخش تنظیمات یکی از مهمترین بخشهایی است که در این مقاله به معرفی آن میپردازیم. این بخش از قسمتهای عمومی، نوشتن، خواندن، گفتوگو، رسانه، پیوندهای یکتا و حریم خصوصی تشکیل شده است.

توجه داشته باشید که در طول مدیریت سایت، با این بخش کارهای زیادی خواهید داشت و به احتمال زیاد برای تنظیم کردن زبان سایت، تاریخ، ساختار کلی و … به آن مراجعه خواهید کرد.
توصیه میشود که در طول مدیریت، به هیچ عنوان این بخش را نادیده نگیرید و حتما تنظیمات مربوط به زبان و زمان را انجام دهید.
برای طراحی سایت وردپرسی به چه مهارتی نیاز داریم؟
به طور کلی، برای صفر تا صد طراحی سایت با وردپرس به مهارت خاصی نیاز ندارید و میتوانید به راحتی موارد مورد نیاز را در چند ساعت یاد بگیرید. اما اگر بتوانید با فضای Word Press آشنایی بیشتری پیدا کنید، بدون شک کار شما در طراحی و حتی مدیریت سایتتان راحت خواهد بود.
اگر با فضای وردپرس آشنا شوید، قطعا صفر تا صد طراحی سایت شما زیر 1 ساعت طول خواهد کشید و در سریعترین زمان ممکن میتوانید سایتی را طراحی کنید.
راهنمای خرید هاست | بله ✔ |
راهنمای خرید دامنه | بله ✔ |
راه اندازی سایت با وردپرس | بله ✔ |
طراحی سایت با وردپرس | بله ✔ |
طراحی سایت با المنتور | بله ✔ |
آموزش پنل وردپرس | بله ✔ |
آموزش مدیریت وردپرس | بله ✔ |
آموزش سئو وردپرس | بله ✔ |
اصطلاحاتی که برای کار کردن با وردپرس باید بدانید
یک سری اصطلاحات در آموزش وردپرس وجود دارد که بهتر است قبل از کار کردن با این سرویس، با آنها آشنا شوید.
مخزن
مخزن وردپرس به بخشی گفته میشود که در آن قالبها و افزونههای مختلفی در آن وجود دارند. در واقع برای انتخاب قالب و افزودن پلاگین یا همان افزونههای مورد نیاز، باید به مخزن وردپرس مراجعه کنید.

چگونه با وردپرس سایت بسازیم؟ باید از چه ابزارهایی استفاده کنیم؟
قالب
قالب سایت مربوط به نمای ظاهری سایت شما است و تمام طراحی ظاهری آن را شامل میشود. توجه داشته باشید که زیبایی قالب تاثیر بسیار زیادی در ماندگاری کاربران در سایتتان خواهد داشت.
سعی کنید از رنگهای ترکیبی برای سایت خود استفاده کنید. استفاده از یک رنگ تاثیر منفی بر روی زیبایی سایت خواهد گذاشت و بدون شک مورد رضایت کاربران واقع نخواهد شد.
کلام آخر
طراحی سایت با وردپرس کاملا راحت و بدون دردسر خواهد بود و بدون شک با خواندن این مقاله میتوانید به راحتی و در سریعترین زمان ممکن سایت خود را طراحی کنید.
توصیه میشود که به کیفیت خدمات ارائه دهنده هاست و دامنه خود توجه ویژهای داشته باشید. اگر هنوز هاستینگ مورد نظر برای خرید هاست و دامنه سایت خود را انتخاب نکرده اید، پارس پک میتواند انتخاب خوبی برایتان باشد.
شرکت پارس پک با توجه به پشتیبانی فوق العاده قدرتمندی که دارد، تمام مشکلات مربوط به هاست و دامنه شما را در کوتاهترین زمان ممکن برطرف خواهد کرد.
سوالات متداول
1. چطور یک وبسایت وردپرسی در ده مرحله بسازیم؟
- تعریف مفاهیم و مسايل کلیدی وبسایت
- انتخاب یک نام دامنه مناسب
- تهیه هاست مناسب
- نصب وردپرس
- انتخاب و نصب قالب وردپرسی موردنظر
- نصب پلاگینها
- تکمیل برگههای اصلی
- انتشار محتوا بر سایت
- بکاپ گیری مداوم
2. چرا وردپرس بهترین CMS است؟
دو دلیل عمده برای این محبوبیت وجود دارد:
رایگان بودن و انعطافپذیری بالا. در کنار این دو مزیت، مزایای برجسته دیگری چون قابلیت شخصی سازی، اپن سورس بودن و … هم وجود دارد که آن را تبدیل به محبوبترین CMSجهان ساخته است.
3. آیا باید قبل از وردپرس PHP را یاد بگیرم؟
برای استفاده، راه اندازی یا مدیریت یک وب سایت وردپرسی نیازی به یادگیری PHP ندارید. وردپرس فایلهای PHP مورد نیاز شما را دارد. همچنین تمها و افزونههایی دارد تا بتوانید بدون مهارت کدنویسی PHP از آن استفاده کنید.
4. آیا وردپرس در حال از دست دادن محبوبیت خود است؟
در طول ۵ سال گذشته از رشد ۳۲.۷٪ در بین ۱۰ میلیون وبسات پربازدید به رشد ۴۳.۳٪ رسیده است. بنابراین چنین گمان نمیرود که به این زودی وردپرس محبوبیت خود را از دست بدهد.
5. آیا وردپرس یک HTML است؟
وردپرس و سایر سیستمهای مدیریت محتوا از HTML استفاده میکنند. وردپرس در اصل به زبان HTML نوشته نشده است. نرم افزار اصلی آن – و همچنین پلاگینها و تمهای وردپرس – در درجه اول با PHP نوشته شده اند، یک زبان برنامه نویسی که نحوه تعامل و ارتباط سایت وردپرس با پایگاه داده خود را کنترل می کند.