Avatar
نویسنده: پارس پک
جمعه 23 مهر 1400
مطالعه: ۱۷ دقیقه ۰ نظر ۵۹۳ بازدید

راهنمای خرید سرور اختصاصی(Dedicated Server)

خرید سرور اختصاصی مزیت­‌های زیادی به‌همراه دارد، به همین دلیل برای صاحبان کسب و کارهای اینترنتی و توسعه دهندگان بسیار وسوسه برانگیز است. سرور اختصاصی یا Dedicated Server، نوعی سرویس میزبانی است که در آن به صورت انحصاری صاحب کل سرور هستید و در آن پردازنده به اشتراک گذاشته نمی‌شود. همچنین هنگام خرید یا اجاره سرور اختصاصی این امکان را دارید که پیکربندی سرور را با توجه به نیاز خود تنظیم کنید.

سرورهای اختصاصی مزایای زیادی از قبیل عملکرد قوی­، امنیت بالا، امکاناتی برای سفارشی­‌سازی، مقیاس پذیری و مدیریت کامل سرور به کاربر خود می­‌دهد. البته این نوع از سرویس میزبانی هزینه بالاتری داشته و افرادی که می‌خواهند از آن‌ها استفاده کنند در درجه اول باید بودجه لازم را درنظر بگیرند. اینکه سرور اختصاصی برای چه افرادی مناسب می‌باشد، در ادامه مورد بحث قرار می‌گیرد و همینطور به نکاتی اشاره می­‌کنیم که هنگام خرید سرور اختصاصی باید مدنظرتان داشته باشید.

انواع سرور اختصاصی

خرید سرور اختصاصی

 

دریافت سرویس از Dedicated Servers به دو صورتِ خریدِ سرور اختصاصی و یا اجاره سرور اختصاصی قابل انجام خواهد بود:

  1. سرور اختصاصی فیزیکی

منظور از سرور اختصاصی فیزیکی این است که شما سرور را بصورت فیزیکی خریداری می‌­کنید، پس باید هزینه­‌ی خدمات Colocation یا نگهداری سرور در دیتاسنتر را بپردازید. Colocation مجموعه خدماتی از قبیل تامین فضا، تامین برق مصرفی سرور، تامین شبکه و اینترنت، آی پی، اینترنت معتبر و برخی خدمات اضافی دیگر مانند امنیت شبکه و Firewall برای سرور اختصاصی شما می‌باشد که دیتاسنتر آن­ها را فراهم می‌­کند.

  1. سرور اختصاصی مجازی‌­سازی شده (از راه دور)

با خرید سرور اختصاصی مجازی‌سازی شده، در واقع شما سروری اختصاصی را اجاره کرده‌اید که بر روی آن نرم افزارهای مجازی‌ساز نصب شده تا براحتی و از راه دور بتوانید آن را مدیریت کنید. مزیت خرید سرور اختصاصی مجازی­‌سازی شده اینست که ارائه دهنده سرور آن را نگهداری، سفارشی­‌سازی و مدیریت می­‌کند و تمام منابع سخت‌­افزاری و نرم‌­افزاری آن را در اختیار شما قرار می‌­دهد. روی این سرور اختصاصی یک سیستم­ عامل مجازی­‌ساز نصب می­‌شود و بصورت کلودسرور و تحت یک یا چند VM، در اختیار شما قرار می­‌گیرد.

برخی از ماشین‌های مجازی ساز سرور عبارتند از:

  • Hyper-V
  • vSphere
  • KVM
  • Azure Virtual Machines
  • VMware Workstation
  • ESXi
  • Oracle VM
  • vSphere Hypervisor
  • Citrix Hypervisor
  • SQL Server on Virtual Machines

یکی از مجازی‌­سازهای پرطرفدار که بر روی سرورهای اختصاصی نصب می­‌شود، KVM یا کنسول می‌باشد که دسترسی مستقیم به سرور را برای شما ممکن می­‌کند، بطوری که انگار در دیتاسنتر هستید و با یک مانیتور، ماوس و کیبورد مستقیماً به سرور خودتان وصل شده‌­اید و مدیریت سرور خود را انجام می‌­دهید.

ویژگی­‌های دیگر KVM عبارتند از:

  • تعویض سیستم عامل سرور مجازی در هر لحظه به انتخاب کاربر
  • دسترسی مدیریتی بیشتر و مانیتورینگ بهتر کاربر بر روی سرور
  • زمان پشتیبانی و تحویل بسیار کوتاه

5 دلیل مهم برای خرید سرور اختصاصی

  1. توسعه وب‌سایت و مدیریتِ افزایش ترافیک

اگر پیش بینی می‌­کنید که وب سایت شما به سرعت رشد خواهد کرد و قرار است ترافیک قابل توجهی را تجربه ­‌کند، خرید سرور اختصاصی می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. اگر بدرستی هاست مورد نظر خود را انتخاب نکنید و از فاکتورهای نامبرده(رشد وب‌سایت و افزایش ناگهانی ترافیک) چشم‌پوشی کنید، احتمالا با قطعی ناکهانی وب‌سایت غافلگیر خواهید شد! قطعا با افزایش ترافیک، سرویس میزبانی نامناسب عملکرد وب‌سایت را ضعیف خواهد کرد و اگر وب‌سایت­تان را برای ورود کاربران آماده نکرده باشید هم سئو سایت ضعیف می­‌شود و هم کاربرانتان تجربه‌ بدی خواهند داشت.

وب سایت­‌های بزرگی که در لحظه تعداد کاربران زیادی را میزبانی می‌­کنند، اغلب برای بازدهی استاندارد سایتشان از سرور اختصاصی استفاده می­‌کنند وگرنه کاهش نرخ Conversion و درنتیجه کاهش درآمد آن­ها حتمی است.

بهترین زمان تهیه سرور اختصاصی

برخی از وب‌سایت‌ها باید آمادگی کنترل تا 30 برابر ترافیک معمول روزانه را داشته باشند تا بتوانند ترافیک ناشی از تبلیغات و کمپین­‌های خاص را پذیرا باشند. در این زمان نیاز سرویس‌دهی بی‌نقص به کاربران، بالابردن امنیت، داشتن کانفیگی شخصی‌ساز شده از سرور و … احساس خواهد شد. در این زمان خرید سرور اختصاصی می‌تواند عاقلانه‌ترین گزینه باشد.

  1. حفظ امنیت در سطح پیشرفته

داشتن امنیت برای هر وب‌سایت یا مجموعه­‌ای مهم می‌باشد، اما به طور ویژه برای کسانی که اطلاعات حساسی را مدیریت می­‌کنند احتمالا یک دغدغه محسوب می‌شود. این اطلاعات می­‌تواند شامل ایمیل­‌های محرمانه، دیتای کارت‌های اعتباری یا اطلاعات حساس مشتریان باشد. بنابراین محافظت از چنین اطلاعاتی در برابر ویروس­‌، هک­ و سایر خطرات بسیار مهم قلمداد می‌شود. ممکن است استفاده از سرویس­‌های اشتراکی ایمنی شما را کمی به چالش بکشد.

سرور اختصاصی می‌تواند در برابر بدافزارها و حملات DDoS ایمنی ایجاد کند. Dedicated Server دارای سطوح امنیتی پیشرفته و ویژگی­‌هایی مانند فایروال و نظارت امنیتی می‌باشد. بنابراین این امکان را در اختیار شما قرار می­‌دهد که کاملاً مسئولیت امنیت خود را بر عهده داشته باشید.

خرید سرور اختصاصی

 

  1. لود سنگین صفحات وب‌سایت و یا اپلیکیشن

زمان لود صفحات می­‌تواند تأثیر قابل توجهی بر روی تمام جنبه‌­های وب‌سایت شما داشته باشد. صفحات کُند تجربه منفی کاربری، کاهش مشارکت و رضایت را بهمراه خواهد داشت. خرید سرور اختصاصی می­‌تواند به شما کمک کند تا آنجا که ممکن است این جنبه از وب سایت خود را بهینه کنید.

  1. نیاز به کانفیگ شخصی سازی شده

هنگام خرید سرور اختصاصی شما قادر هستید Dedicated Server خود را پیکربندی کنید. به عنوان مثال می‌­توانید CPU ،RAM، حافظه SSD سرور خود را تعیین کنید و در صورت نیاز سیستم عامل مورد نظر، نوع مجازی­‌ساز، تعداد VMها، تنظیمات RAID Controller، پهنای باند، نوع Firewall و… را نیز تعیین کنید. بنابراین شما کنترل کاملی بر نحوه راه اندازی و سخت افزار مورد استفاده در سرور خواهید داشت.

  1. احتیاج به پهنای باند بالا

علاوه بر صاحبان وب‌سایت­‌های بزرگ که تعداد کاربران بالایی دارند و وب‌سایت­‌هایی که باید از سرورهای ایمن استفاده کنند، همه وب‌سایت­‌هایی که برای کار خود به سروری با پهنای باند بالا نیاز داشته باشند، مانند سایت­‌های بازی آنلاین و اَپلیکیشن‌­های موبایل، می‌­توانند سرور اختصاصی بخرند. زیرا سرور اختصاصی پهنای باند بسیار بالایی دارد و خودتان می­‌توانید میزان آن را تعیین کنید.

8 مورد که باید هنگام خرید سرور اختصاصی بررسی کنیم

 

خرید سرور اختصاصی

 

هر کدام از شرکت‌های ارائه‌کننده خدمات سرور به نحوی برای ارائه سرورهای اختصاصی به کاربران پلن­‌هایی پیشنهاد می‌دهند. ممکن است خود شرکت پیکربندی­‌هایی را با قیمت­‌های مختلف برای دوره‌­های زمانی مختلف به شما ارائه دهد و یا اینکه مشخص کردن تمام موارد را به عهده خود شما بگذارد.

اما نهایتاً هنگام خرید سرورهای اختصاصی این خود شما هستید که بسیاری از موارد را تعیین می­‌کنید. برای اینکه مناسب‌ترین سرور اختصاصی را پیدا کنید فاکتورهای زیر را با توجه به شرایط و ملزومات خودتان تعیین کنید:

  1. پردازنده CPU

پردازشگرهای بسیار قوی Dedicated Server عمدتا ساخت شرکت اینتل هستند. بنابراین با توجه به نیازی و نوع کاربردی که یک وی‌سایت دارد، تعداد هسته‌­های پردازنده انتخاب می‌شود.

  1. پهنای باند (Bandwidth)

هنگام سفارش سرور اختصاصی ترافیک و پهنای باند مشخص است، اگر شما تمایل داشته باشید می‌­توانید آن را افزایش دهید. میزانِ پهنای باند اغلب باتوجه به ترافیک و تعداد کاربران شما و …. انتخاب می‌شود.

  1. حافظه (Memory)

RAMها در سرور اختصاصی ظرفیت فوق­‌العاده بالایی دارند، بطوریکه هر یک عدد سرور قدرت پشتیبانی از 3TB حافظه را دارند، حافظه رم را هنگام خرید سرور مجازی متناسب با حجم اطلاعاتی که ذخیره خواهید کرد و همچنین میزان سنگینی پردازش امور مختلف، محاسبه و در نهایت انتخاب کنید.

  1. ذخیره‌سازی با SSD

اغلب ذخیره‌­سازهایی چون SSD که بر روی سرور نصب می شوند از تکنولوژی SAS استفاده می­‌کنند و با همین نام شناخته می‌­شوند، که گاها از تکنولوژی NVME نیز بهره می‌برند. میزان و نوع SSD را می‌توانید هنگام تعیین کانفیگ سرور اختصاصی خود معین کنید.

  1. سیستم عامل (OS)

هنگام خرید سرور اختصاصی باید سیستم عامل آن را مشخص کنید. کار با سیستم عامل­‌های لینوکسی در سرور اختصاصی و راه‌­اندازی سرویس­‌های آن­ها دانش، تخصص و تجربه مختص به خود را می­‌طلبد و برای این کار باید نیروی متخصص این کار را داشته باشید.

خرید سرور اختصاصی

 

سرور اختصاصی لینوکس

  • همانطور که می­‌دانید لینوکس یک سیستم عامل Open Source است و مخصوصاً در ایران از امنیت بالاتری نسبت به ویندوز برخوردار بوده و هزینه کمتری هم به همراه دارد.
  • سرور اختصاصی لینوکس با Source Code قابل ویرایش و ساختار برنامه­‌ی کاملاً شفاف ارائه می‌­شود. بنابراین سرورهای اختصاصی لینوکس برای شرکت‌هایی که به محیط میزبانی قابل اعتماد و کنترل محور نیاز دارند، ایده‌­آل است.
  • لینوکس از پایگاه­‌های داده متعددی مانند SQL ،PostgreSQL و MySQL پشتیبانی می‌­کند، بنابراین می‌­توانید بر روی هر کدام از DB هایی که برای استفاده شما راحت­‌تر است کار کنید.
  • سرورهای لینوکس با زبان­‌های مختلف برنامه نویسی از جمله سی، C++ و Perl  و PHP سازگار می‌باشند که به شما این امکان را می­‌دهد تا تنها با اتصال به اینترنت و بر روی لپ تاپ یا رایانه خود سرور خود را از هر نقطه مدیریت و اداره کنید.
  • نسخه لینوکس محیط گرافیکی یا GUI ندارد و مبتنی بر خط فرمان Command Line است و کار با سیستم عامل‌های لینوکسی و راه اندازی سرویس‌های آنها دانش، تخصص و تجربه مختص به خود را دارد و باید نیروی متخصص این کار را داشته باشید.
  • دسترسی یوزر Root بوسیله پروتکل SSH است.

سرور اختصاصی ویندوز

  • ارائه دهندگان میزبانی سرور اختصاصی در نسخه ویندوز هم مانند لینوکس می­‌توانند نیازهای برنامه‌­های مبتنی بر ویندوز را (مانند ارائه پردازنده‌­های پیشرفته، RAM بالا، اتصال بی وقفه، امنیت برنامه­‌های افزوده شده و کنترل کامل برای اجرای آن­ها) به طور کامل برطرف کنند.
  • سرور اختصاصی ویندوز ، انواعی از سیستم عامل­‌ها است که مایکروسافت به طور خاص برای استفاده در سرور ایجاد می­‌کند.
  • دسترسی به سیستم عامل­‌های ویندوز از طریق Remote Desktop Protocol ارائه می­‌شود.
  • سرور اختصاصی ویندوز دارای محیطی گرافیکی است، البته اگر شما بخواهید می‌توانید سرورتان را با خط فرمان و بدون محیط گرافیکی تحویل بگیرید.
  • سیستم عامل ویندوز برای سایت­‌هایی که با زبان NET. نوشته شده باشند کاربرد دارد.
  • دسترسی یوزر Administrator با پروتکل Remote Desktop است.
  1. موقعیت جغرافیای سرور اختصاصی

شرکت­های ارائه دهنده Dedicated server در ایران، دو موقعیت داخل و خارج کشور را به مشتریان ارائه می‌­دهند که هر کدام کاربرد، مزایا و معایب مخصوص به خود را دارد. مهمترین معیار برای خرید سرور اختصاصی در ایران یا خارج از کشور، موقعیت جغرافیایی عمده کاربران می‌باشد.

خرید سرور اختصاصی

 

سرور اختصاصی ایران

  • به دلیل اینکه دیتاسنتر در داخل کشور است اگر عمده کاربرانتان ایرانی باشند، سایت شما پینگ پایین‌تر و سرعت بالاتری نیز خواهد داشت.
  • با وجود فیلترینگ اگر دسترسی به شبکه اینترنت خارجی قطع بشود، با استفاده از سرور داخلی سایت شما از کار نمی­‌افتد.
  • سرور اختصاصی ایران هزینه کمتری نسبت به سرور اختصاصی خارجی دارد.
  • به دلیل اینکه در داخل ایران میزبانی می‌شود، می‌تواند استقامت بالایی در برابر حملات سایبری مانند دیداس، با استفاده از محدود کردن آی پی‌های خارج از کشور داشته باشد.
  • از آنجایی‌که پهنای باند ترافیک داخل کشور افزایش‌یافته است، سرور اختصاصی داخل ایران پهنای باند مناسبی دارد.

سرور اختصاصی خارجی

  • سرور اختصاصی اروپا برای سایت­‌هایی که به دلیل فیلترینگ به IP خارج از کشور نیاز دارند، مناسب است.
  • اگر عمده بازدیدکنندگان سایت شما از خارج از کشور هستند بهتر است سرور اختصاصی خارجی دریافت کنید.
  • برای اینکه آپ‌تایم سایت شما بالا باشد حتما باید سرور اختصاصی خارجی خود را از یک ارائه کننده معتبر دریافت کنید.
  • گاها ارتباط­ گیری پلاگین­‌های وردپرس با سرورهای خارج از ایران بهتر اتفاق می‌­افتد.
  1. خرید سرور اختصاصی مجازی­ سازی شده

خرید سرور اختصاصی مجازی‌سازی شده اغلب برای این شرایط مناسب می‌باشد:

  • بخواهید یک سرویس هاستینگ ارائه دهید و یا سرور مجازی راه اندازی کنید.
  • چند پروژه مجزا دارید و برای هرکدام نیاز به یک سرور جداگانه دارید.
  • شرکت بزرگی دارید که می­‌خواهید به هر کدام از کارکنانتان یک VM اختصاص دهید.
  • یک یا چند سایت سنگین و پربازدید دارید.
  1. دسترسی

پس از اینکه سرور اختصاصی خود را برای Colocation به دیتاسنتر سپردید و یا یک سرور اختصاصی اجاره کردید، به شما یک دسترسی از راه دور به سرور داده می­‌شود. اگر سرور ویندوزی باشد، دسترسی Admin از طریق RDC و اگر لینوکسی باشد دسترسی Root از طریق SSH دارید که به یک آدرس اینترنتی IP داده می­‌شود.

آیا با سرور اختصاصی پارس پک آشنایی دارید؟

شرکت پارس پک ارائه دهنده‌ی انواع سرورهای اختصاصی؛ با توجه به نیاز کاربران می‌باشد. سرورهای اختصاصی پارس پک در سه گروه ارائه می‌­شوند: هایبرید سرور، ماکرو سرور و بئر متال.

                سرورهای هایبرید و ماکرو از دسته سرورهای اختصاصی هستند، که با کانفیگ پایینتر هایبرید و با کانفیگ های بالاتر ماکرو نامیده می‌شوند. این سرورها برای دریافت بالاترین کیفیت سخت‌افزاری طراحی شده‌­اند که علاوه بر استفاده از امکانات سخت­‌افزاری ویژه از لحاظ نرم‌­افزاری هم می­‌توانید روی آن­ها حساب کنید.

بئرمتال هم از همین دسته سرورها است با این تفاوت که بدون لایه مجازی‌ساز از سمت پارس پک ارائه می­‌شود و یک سرور اختصاصی فیزیکال می‌باشد.

خرید سرور اختصاصی

 

ماکرو سرور

  • کاملا اختصاصی در تمامی منابع (رم – پردازنده – فضا) و در موقعیت ایران می­‌باشند.
  • در آن­ها سخت افزار قوی از نوع HP با پردازشگرهای Intel XEON ارائه داده می­‌شود.
  • بر روی همه پلن‌­ها 8 ترابایت ترافیک ماهانه رایگان ارائه داده می‌­شود.
  • در همه پلن­ها امکان ارتقا RAM تا 16 گیگ وجود دارد.
  • امکان ارتقا هارد تا 800 گیگ در هر پلن وجود دارد.
  • امکان ارائه هارد دوم نیز وجود دارد.
  • کیفیت سخت افزاری ویژه با امکان ارائه تا 120 گیگاهرتز توان پردازشی.
  • امکان اتصال چندین سرور به یکدیگر در یک شبکه اختصاصی.
  • ارائه سخت افزار کاملا اختصاصی به همراه امکانات ویژه برای منابع مازاد.
  • امکان ارائه سوییچ Cisco مختص به یک کاربر در محیط دیتاسنتر.
  • مناسب سرورهای پرمصرف مانند گیم سرور‌های حرفه‌ای یا سایت‌های پربازدید.
  • نصب خودکار سیستم عامل‌های ویندوزی و لینوکسی در کوتاه‌ترین زمان.
  • ارائه پنل قدرتمند ابری با امکاناتی ویژه برای مدیریت سرورها و ابزار VNC
  • امکان استفاده از فایروال قدرتمند پارس پک در پنل ابر سرور
  • امکان ارائه کنترل پنل میزبانی وب مورد درخواست شما به همراه سرور
  • ارائه سرویس توسط کنترل پنل هایwebmin، directadmin، kloxo قابل مدیریت است. برای دسترسی به این سرویس می‌توانید از ریموت دسکتاپ در ویندوز و SSH در لینوکس به آن متصل شوید.
خرید سرور اختصاصی

 

سرور هایبرید

  • کاملا اختصاصی در تمامی منابع (رم – پردازنده – فضا) و در موقعیت ایران و اروپا می‌­باشند.
  • با هاردهای SSD-NVMe-HDD قابل ارائه می­‌باشند.
  • در آن­ها سخت افزار قوی از نوع HP با پردازشگرهای Intel XEON ارائه داده می­‌شود.
  • بر روی همه پلن­ها از 1 تا 6 ترابایت ترافیک ماهانه رایگان ارائه داده می‌­شود.
  • امکان ارتقا RAM تا 4 گیگ وجود دارد.
  • امکان ارتقای سخت افزار به مقادیر بالاتر و همچنین سرورهای ماکرو بدون تغییر IP
  • ارائه پنل قدرتمند ابری با امکاناتی ویژه برای مدیریت سرورها و ابزار VNC
  • امکان استفاده از فایروال قدرتمند پارس پک در پنل ابر سرور
  • امکان ارائه کنترل پنل میزبانی وب مورد درخواست شما به همراه سرور
  • ارائه سرویس توسط کنترل پنل های webmin ،directadmin ،kloxo ،cpanel قابل مدیریت است. برای دسترسی به این سرویس می‌توانید از ریموت دسکتاپ در ویندوز و SSH در لینوکس به آن متصل شوید.
خرید سرور اختصاصی

 

سرور Bare Metal

همانطور که گفته شد روی این سرورها هیچ مجازی­‌سازی نصب نمی‌­شود. شما برای دریافت سرور Bare metal پارس پک باید اطلاعات زیر را به پشتیبانی پارس پک ارائه بدهید تا طبق آن سرور فیزیکی موردنظرتان را به شما ارائه دهند.

  • تعداد یونیت­‌ها
  • ترافیک ماهیانه
  • تجهیزات کنار سرور (درصورت وجود)
  • تعداد پاورِ سرورها
  • نوع اتصال شبکه

نکته

اگر برای سرور فیزیکی خود به دنبال خدمات Colocation هستید می­‌توانید روی دیتاسنتر پارس پک حساب کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه با پشتیبانی پارس پک تماس بگیرید.

سرورهای اختصاصی پارس پک به صورت مدیریت نشده به کاربران ارائه داده می‌شود و مدیریت و کانفیگ برنامه‌های داخلی سرور بر عهده مدیر سرور است، اما در صورتیکه در سفارش سرور بسته مدیریت نرم افزاری را نیز تهیه نمایید، برخی تنظیمات مربوط به برنامه‌های کلی سرور، مانند “تنظیمات مربوط به DNS” ،”دیتابیس”، “تنظیمات اولیه کنترل پنل”، “ارائه راهکارهای بک‌آپ‌گیری” و “مانیتورینگ بک‌آپ‌گیری شما از سرور” توسط واحد فنی پارس پک انجام و مدیریت می‌شوند.

جمع‌بندی

 خرید سرور اختصاصی نیاز به مطالعه و برنامه­‌ریزی دقیقی دارد، بنابراین بهتر است حتما در این مورد مشاورانی داشته باشید تا به شما کمک کنند. سرور اختصاصی با قدرت و توسعه پذیری بالایی که دارد، انتخاب وسوسه برانگیزی است و البته خرید سرور اختصاصی می­‌تواند تصمیم بزرگ و مهمی برای شما باشد. برای تصمیم­‌گیری می­‌توانید روی کمک پارس پک هم حساب کنید، پشتیبانی پارس پک متشکل است از متخصصان و مهندسانی که آماده هستند تا دانش خود را با شما به اشتراک بگذارند.

سوالات متداول

سرور اختصاصی چیست؟

سرور اختصاصی یا Dedicated server سروری است که منحصراً در اختیار یک کاربر قرار می‌گیرد و منابع سرور کاملاً اختصاصی بوده و به اشتراک گذاشته نمی‌شود، این یعنی علاوه بر امنیت بسیار بالا، سرعت سرویس میزبانی شما نیز تا حد بسیار زیادی افزایش می‌یابد.

چه کسانی تصمیم به خرید سرور اختصاصی می‌گیرند؟

اگر دارای وب‌سایت یا اپلیکیشنی با تعداد بالایی بازدیدکننده هستید که نیاز به پهنای باند و سرعت بالایی می‌باشد و امنیت وب‌سایت برای سازمان یا شرکت شما حائز اهمیت است، خرید سرور اختصاصی قطعاً پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.

هزینه خرید سرور اختصاصی چقدر است؟

قیمت سرورهای اختصاصی با توجه به نوسانات ارزی بازار داخلی، تنوع زیاد در قطعات سخت‌افزاری، تهیه لایسنس مورد نیاز برای کنترل پنل و تفاوت زیرساخت شرکت‌های هاستینگ خارجی مشخص می‌شود. در سرورهای اختصاصی تمامی منابع در اختیار شماست برخلاف سرورهای اشتراکی که شما هزینه منابع مصرفی را می‌­پردازید، در سرور اختصاصی هزینه همه منابع را می­‌پردازید پس قیمت آن نیز بیشتر است.

هنگام خرید سرور اختصاصی باید چه مواردی را در نظر بگیریم؟

  1. پردازنده CPU
  2. پهنای باند (Bandwidth)
  3. حافظه (Memory)
  4. ذخیره سازی با SSD
  5. سیستم عامل (OS)
  6. موقعیت جغرافیای سرور اختصاصی
  7. خرید سرور اختصاصی مجازی­‌سازی شده
  8. دسترسی مدیریتی

با خدمات ابری پارس پک آشنا شوید

اولین ارائه‌دهنده خدمات رایانش ابری در ایران هستیم